Poppis, Fullt i min VIP-Loge!

Det var värst vad man va poppis idag. Har försökt o vila i typ 3 timmar men blir störd av telefon  o msn heeela tiden, är helt enkelt meningen att jag ska va dödstrött imorgon på worekt. Jag, Nina o Shilan ska ju som sagt ha lite mys på tremanshand ikväll.. de kommer hit om en timma så kanske en liten stunds vila hinns med iaf!!! Sen blir det lite alkohol här hemma för att bege oss med lätta steg in mot stan, kanske att man ska våga sig på en kareoke på mårten, vem veeet..haha!!!

Snubblade över en gamal goding Fronda - Sitter i min barstol
För med sig en hel del minnen från min o Aishas Abrahamsbergstid.. total missär men ändå jävligt kul..=) Försökte ringa till dig min raring innan på skype men du svarade inte.. Gudarna ska veta att jag saknar dig så det skär i mitt hjärta! Ses om en månad..=)

Tjooockis bort från min chipsskål
Poooppis fullt i min vip-loge
Kooompis bort från mitt blixtlås

Nä.. tillbaka till soffan!


Sommarlov..

Japp.. Nu har jag sommarlov.. synd att man inte är 12 år o kan cykla runt på sin cykel, äta mammas mat, hänga runt med kompisar o äta glass för veckopengen i 3 månader bara.

Dagen har spenderats i skolan från 9.00 - 14.30 med opponering. Vi räknade stenhårt med att bli totalt sågade men icke då.. vi blev upphöjda till skyarna, damn we´re good good good! Så nu har man klarat skiten, som våran lärare sa "alla här inne har blivit minst G, det är lika bra att ni vet det så inte det biologiska... ni går runt o spänner er o så där"
Lite tråkigt att vår grupp splitras nu när Shilan drar iväg på nya äventyr, redan imorgon kl 07.00 tuffar hon här ifrån.. Vi har haft våra olika åsikter o lite tjafs o dyl. men nu i efterhand känns det galet tråkigt att vi inte kommer träffas till hösten... =/
Ikväll kanske vi ska ha en liten avskedsfest för oss och ett hurra för att vi är galet grymma o har klarat alla 150 arbeten vi har haft! Vi e riktigt bra, om vi hade ansträngt oss hade vi fasen varit gudar inom sociologi.. =)

Ni kommer fattas mig här i Halmstad under somaren, mina damer!
  
  
  

Jag HATAR Er!!!

Jag hatar verkligen fåglar, har gjort det så länge jag kan minnas.. eller inte Kirri iofs, en liten grön undulat vi hade som barn. Han bodde i köket o satt o kvittrade varje dag tills vi köpte en micro som skulle stå på kirres plats, då fick han flytta in i Beccas rum o slutade kvittra samma dag. Jag hittade Kirre en dag på burens golv, helt jävla sten död.. Becca anklagade mig för att ha dödat han bara för att det var jag som hittade han.. Hellooooo??

En vacker solig sommardag som jag spenderad i Ängby utanför Sthlm fick ett otrevligt avslut. Jag gick i all harmoni ner mot den lilla sjön som låg i skogen för att relaxa lite på bryggan.. Lyssna på fåglarna, lukta på blomorna, doppa fötterna i vattnet o tycka att jag var på jordens bästa plats. När jag vislandes skuttade fram på bryggan hörde jag helt plötsligt ett hotfullt.. "Wäää Wäää Wäää" jag stelnar till av skräck samtidigt som en and på speed kommer upp under bryggan med utsträckta vingar, små äckliga svarta snuskiga ögon "Wää Wää Wää" flyger den rakt emot mig. Jag fryser till is ett par korta sekunder innan jag vänder mig om o börjar springa som en jääääävla idiot med fågeln tätt efter mig.. jag springer o springer tills jag inte hör fågels hotfulla "Wää Wää Wää" längre. Tvärstannar, rättar till kläderna o kollar runt om någon sätt mig.. Går med lätt halvsnabba steg därifrån.. Nej, jag gick aldrig tillbaka till bryggan igen.

Här om dagen när jag o Nina var ute o gick vår promenad runt Nissan stog det en liten and uppe på en kulle.. så stilla så stilla så.. alldeles alldeles blickstilla.. "Är det en staty eller en riktig" började vi fundera på.. Tog ett par steg närmare, hoppade lite framför fågeln... Nina var lite vågligare än mig o tog några steg närmare fågeln "Ta en sten o kasta på den" Nina kastar en sten o den rör på sig.. Jag skriker,vänder mig ännu en gång om o springer allt vad benen bär. Nina hojjar efter lika sabbt hon i några meter tills vi stannar "Varför springer du för?" "Men, han skulle ju attackera oss, vi hade ju för fan kastat sten på han"

Idag när jag cyklade hem från jobbet stog det en äcklig äcklig kråka på vägen... Saktade ner farten o rullade långsamt fram, insåg att fågeln inte hade några planer att flytta på sig.. jag svänger snabbt ut till höger, in på gräset o cyklar i en båge lång bort från fågeln, man kan ju liksom inte riskera ett sånt där psykbryt den speedade anden fick (o nej, det var inte för att hon hade sina ungar/ägg under bryggan. Hon var ute efter mig) då kommer dom o hackar ut ögonen på en.. ja, det har jag sett på film!!!

Host Host!

Åh.. Nu har jag gått o dratt på mig en förkylning igen, har inte tid med något snörvlande inte. Det är ju sommar, kan bli förkyld i typ slutet av september till mitten av oktober någon gång, då har jag säkert tid!!

Fasen vad jag promenerar mycket, nästan varje dag, runt runt runt. Jag o Nina kör på att vi går dit våra ben tar oss, alternativt ditt våra hjärtan vill att vi ska gå. Man lär sig att hitta här i krokarna iaf.  Jag har ingenting att skriva.. nada.. himla slösigt det här.. kan iofs berätta att jag ringde till min kära far o tiggde lite öl, så nu kommer han i helgen brumandes med ett flak öl.. Thanx Paps!

Imorgon ska jag jobba o det är Onsdag, kanske världens bästa Onsdag om jag har tur.. FnissFniss!

PS. jag cyklade in till stan idag för att hämta ett par skor jag lämnat in på lagning (pumpsen klarade inte riktigt fallet på cafét) o vips så var man 450 kronor fattigare, fy skäms på mig!!! DS

Vackert Väder!

Sicket vackert väder det har varit idag, helt lovely! Jag, Nina o Shilan har legat här utanför på en filt o jobbat med opponeringen, vaaaarmt..=)

Igår var en trivsam dag. Lite lek med Erika.. eller lek o lek, först var vi här hemma o då städade jag o sen åkte vi hem till henne o så städade hon.. haha.. sen tränade jag o efter det var det ut till gettot för första gången!!! Svettlana o åska som fasen!!! Men det var naaajs! KaBoom!!

Nu blir det en liten promme i solen med Nina, att sitta inne i detta vädret går fetbort!!

Här även kommit på att min nya frisyr kan ha en viss likhet med Gustav Vasas frilla.. Känns väl så där, men jag går nog in frippan till helgen hoppas jag på, då för övrigt mina päron kommer o hälsar på! =)

image173
Gustav Vasa - Ve o Fasa!

Måndag!

Idag har jag klippt mig, blev nöjd o glad för en gång skull, så nu har jag suuuuuper kort lugg.. hihi!!
Leker lite med Erika nu, kanske att det blir en liten promme, same old!! Har även startat veckan i samma sunda tecken som helgen o krängde precis en falafel.. smarrigt värre..=)

Har även lyckats knåpa ihop tre bilder från helgens bravader. Vissa personer, jag nämner inga namn, som tar de flesta o bästa korten har svårt att få tummen ur o dela med sig av härligheten.. well well.. Får väl ta o investera i en själv snart, har ju en riktigt kamera som jag dock aldrig använder.. Känner mig helt ute när jag har den så jag liksom höftar korten lite o håller kameran lite framför ansiktet som man gör med en digital, det blir inte direkt skitbra.. haha!

          

En Helg i Sundhetens Tecken!

Känner att jag fortsätter helgen i samma sunda tecken som innan. Efter två dagars konstant fylla har jag idag krängt en pizza, druckit en liter cola o nu e jag inne på chirre! Att jag aldrig innan har tänkt på att en pizza får plats på pakethållaren, jag o Nina hojjade halmstad runt för att hitta den godaste pizzan. Idag har vi korat Pizzeria Hawaii till Halmstads bästa pizzeria. Gubbarna som jobbade där var till o med trevliga, hör o häpna!

Min cykel o jag kommer inte så bra överens, även fast vi gillar varandra. Lämnade ju in den på lagning i fredags eftersom kedjan hoppade o den trevliga gubben där fixade iordning hela cykel för endast en ynka 20a! Igår tappade jag min cykel, så nu låter den o grejjar igen.. plus att den där sjussningen på väg hem inatt inte var till fördel för cykeln, men men! Har idag tänkt på Amy Winehouse låt Me and Mr. Jones när jag cyklat på min cykel, därför har jag nu döpt min cykel till just Mr. Jones..


Nobody stands in-between me an my man
It?s me and Mr Jones

What kind of fuckery is this?
You made me miss the Slick Rick gig
You thought I didn't love you when I did
Can't believe you played me out like that

De e du o jag Mr. Jones

Wow, Yeah Hows Up For Round 2?!

Japp.. två dagar av fest känns kan jag tala om. man är ju ingen ungdom längre. Gårdagen segstartade hemma hos Becca.. Alla satt mest o stirrade tomt ut i luften tills vi rykte upp oss o klappade igång kalaset på riktigt. Första glaset med vin var ett helvete, såååå äckligt. man ska inte dricka samma sak två dar i rad. Var en sväng upp till Madde också, sjöng dock ingen kareoke o jag e själv lite förvånad att jag höll mig på mattan sattsejja! Sen var det Café för en cider för att senare knata vidare till Moon.. var himla trivsamt må jag säga.. Va rejält med spexande på dansgolvet, galet kul! Lite mat på gyllene måsen sen hem hit för en till liten efterfest med mjusick o dyligt..

Nu är Nina på väg hit för lite pizza o skitsnack.. Mums


image169

Araber och Vomering!

Jag skyller allt på araberna! de va deras fel att jag var aspackad o allmänt odräglig igår. Man ska inte bara ge drinkar så där hit o dit till folk.. usch o fy!

Ursprungsplanen igår var ett par öl o grillning hos Becca, Erika kom förbi o vips så var vi på förfest på Bolmens. Ryktet sa att det fanns sing star där o det ryktet var helt korrekt.  Rev av ett par dängor o tycker själv att jag lätt var bäst av alla.. for real, jag knäcker på att spexa. Sen vart det cafét o det är där vi träffade araberna som hade svensexa.. usch o fy o fan!! Total urspårning. Vart lite efterfest här hemma med John Mayer konsert tittande, öl o cigg och skitsnack.. mycket trivsamt må jag säga. Idag har spenderats i sängen, gick inte upp förens kl 17. Det är vad jag kallar en slapp dag!

Från att ha varit en lugn grillkväll till att vomera på toan för att sängen snurrar e ett härligt hopp tycker jag!!!
Snart är det dags igen o osuget är FETT FETT FETT!! Men håller iaf på att återställa mig till människa. Har precis ätit lite bågar och bollar o snart blir det en lååång dusch, man luktar ju inte kanel direkt!!!

~Ciccis Kånfäschön~

Fårgiv mi fader kås aj häv sind!

Igår när jag o Nina var och konsumerade på stan innan vi skulle träna kom jag helt plötsligt på att jag hade glömt att ta med mig strumpor. Dundrade in på HM o tänkte köpa ett par sockor, men där hade de bara 5-pack för 100 miljoner kronor vilket jag inte ville ha. Nina kom på den geniala idén att ta ett par lånesockar inne på en skoaffär så vi dundrade in på en skoaffär o gjorde värsta kuppen Allan!! Siktade in oss på strumporna, gick längs in i affären bakom en hylla där jag fnissandes diskret stoppa i dem i min påse. En Tanke som slog mig " Tänk onm jag åker fast för snatteri.. Ett par BEGAGNADE strumpor" Dom va jätte äckliga men jag slapp iaf att spinna barfota i the plastic fantastic gymnastic dojjs!

Kräks!

Jag började dagen med att nästan kräkas typ 100 gånger. Jag var tvungen att ränsa avloppet i duschen eftersom det var typ översvämning i halva badrummet igår när jag duschade. Tror jag använde en halv toarulle o fick även avvara en kniv för detta projekt. Skojja att man saknade en roomie som kunde ta hand om det där snusket. Skojja att man ångra att man kissa i duschen i förra veckan... vaddå, det är kul att stå upp o kissa ibland... äh, skämt o sido.. öhrm.. Det var iaf äckligt!

Nu ska jag snart bege mig in mot staden för lite brunch, shopping och träning. Min käraste cykel måste även in på lagning, den där jävla järnvägen förstör mitt liv. Antingen får man stå o vänta i 100 år på att ett tåg ska komma eller så hoppar kedjan när man åker över rälsen. Gjorde ett tappert försök att sätta den på plats, men blev mest skitig. Så nu får cykelgubben ta hand om det.

Well.. thats all for now folks!!

ÅÅH!! Jobb!!

Sitter i skolan o klockan är 19.06. Vi har suttit med b-uppsatsen hela dagen lång o nu skulle vi bara hit o skriva ut den. För det första, som inte är något vanligt för denna skit skola, så tog det oss tre datorsalar innan vi kom till någon som funkade. När vi skrivit ut arbetet så finns inte framsida, innehållsförteckning, källförteckning eller abstract med.. Blir man upprörd. Nu har Nina cyklat hem för att förhoppningsvis hitta skiten på hennes dator, annars dör jag, seriöst alltså, pallar inte skriva en jävla bokstav till på den där b-skiten!!!

Om allt går som det ska, ska vi ta en seger cigg o fira. sen ska jag hemma o bara vara. Imorgon ska jag ha sovmorgon för att sedan konsumera på stan. Lite shopping, en god lång fika kanske. Kanske att man skulle slå på stort o grilla på kvällen, har ju inte varit så mycket sådant än.

Kära Gode Gud! Om du hör mig. Gör så att Nina hittar framsida+innehållsförteckning+källförteckning+abstract på sin dator.. jag vill också gärna ha sol imorgon! jag ska aaaaaldrig be om något igen om du fixar detta!Pliiiiiiis!!!! *blink blink*

Sweet löööving!!

Kanske att livet på en pinne är att sitta i sin ensamhet i ett mörkt rum o lyssna på musik.
Nattens Låt:
John Mayer - Vultures
Nattens känsla:
Rulla på höfterna
Nattens kombination:
Making some sweet sweet Löööv

Bara en liten ingridiens som fattas i denna vackra kombi.
Va fan e grabbarna??

?

?

?

Världens Bästa Onsdag!

Har kommit på att onsdagar är en bra dag.
På onsdagar jobbar jag.
På onsdagar kommer lagerkillarna ner med soffor.
På onsdagar kommer Erik från lagret ner.
På onsdagar blir jag lite förtjust i Erik.
På onsdagar blir jag väldigt blyg o tyst.
AAaaaah!!! Onsdagar är en bra dag, iaf ungefär en halv timma av den!

Idag är det sista kåren på onsdag, hur fan tänker the idiots? På en onsdag den 23.. HELLO!!vem fan har pengar? O tid, b-uppsatsen ska va inne på fredag kl 12.. Bow wow wow Yippy Yo Yippy Yay!

Nu blir det mat.. att man kan misslyckas med mackaroner o mamma scans köttbullar är ju intressant.. nej, här slängs det aldrig något!!!

Värme!

Det är verkligen varmt ute idag!Kom precis hem från en långpromenad mer Erika o termometern står nu på 17 grader kl 22.30 på kvällen. Innan idag var det 26.. o happy day! Knatade iaf runt i industriområdet innan vi kom fram till östrastranden. Var lite sugna på ett dopp, men hade nog förmodligen varit isande kallt... Skönt med lite skitsnack iaf..=)

Annars har det mest varit plugg idag, har kommit en bit med b-uppsatsen nu, hela 14 sidor tror jag det var.. 10 to go!! Jag är inte deprimerad längre, det gick över. Det är det som är så bra med mig, jag är inte direkt deprimerad så länge, bara några timmar lite då då..

Kollade på femman innan om Tourette syndrom.. hihi.. rätt kul!! Har ju själv någon form av tics varje gång jag ska lämna lägenheten då jag måste kolla så att spisen är avstängd typ 5000 gånger. Måste sedan gå ut ur lägenheten o sen gå in igen o kolla en sista gång o säga "noll, noll, noll, noll, noll" sen e jag redo att gå. Som tur är har jag inte några verbala tics även fast det också är rätt skojj.. Gå runt o skrika köns- och avföringsord eller voffa hela tiden..
En annan sjukdom som jag anser vara rätt komisk är Narkolepsi. Tänk att somna hela tiden.. man måste vakna på galet konstiga ställen hela tiden om man åker lokaltrafik.. hihihahahoho!

Nu blir det chill i soffan!!!


Tråkigt!

Osuget är maxad!!! Ska hålla på med b-uppsatsen hela dagen o motivationen finns inte alls!!! men men, bara att ta tag i det I guess!!!

Känner mig lite lätt nere i en mindre positiv svacka just nu, allt känns ganska meningslöst. Kanske blir bättre till helgen när skiten är klart o man får nya pengar. jaja, man kan inte alltid ligga på topp!!

One More!

jaja.. det får bli ett litet inlägg med ord också. Är ju reklam heeela tiden så det tar ju en vecka o kolla klart på en film. Plus att man går o sätter sig vid datorn varje paus o sen blir man fast här med något VIKTIGT så lagom till man slår sig ner i soffan blir det ny reklampaus.. helt enkelt ingen idé att kolla rulle på TV. bara irriterande. fast det värsta är att om man kollar på någon reklamfri kanal (ettan) så SAKNAR man reklamen, finns ju ingen tid till att rota runt i kyl o skåp, kissa o dyligt.

Helgen var iaf prima skinka.. nästan iaf.. förutom att jag jobbade både lör o sön o att jag ingentligen inte hade några pengar till en dubbel helg. meeen, pengar har aldrig varit något problem för mig!! Öhrm!
Vill åka till Göteborg i helgen, kanske att det blir så, som sagt pengar har ju aldrig varit något problem för mig. är ju bara denna månaden vi får 3500 o jag ska till Hultan i en vecka.. Well... Livet ska levas fullt ut! Tack mamma o pappa för ni har varit kloka o sparat pengar till oss barn så vi nu kan supa upp dem!! Tack av det varmaste!

Nä, detta blev ju bara sket tråkigt.. o nu har jag missat halva filmen igen. om jag har tur kan jag iaf se de sista 10 min.

Stjärt!

En Bild Säger Mer Än Tusen Ord Har Jag Hört Så Här Kommer En Hel Jävla Novell!!

    

   

   
   

  En helg med Kärlek!!!

Kära HFAB!

Vad vad vad.. tänkte ni på när ni skapade städskåpet. Det är för fasiken stort som en fingerborg! O där ska man få plats med dammsugare, papperssamling, toapapper, burksamling och påsar, o jag har många påsar. Erika hade inte en enda påse igår, jag har typ 8 miljoner, säger lite vad jag är för konsument.. Opps!  8 miljoner påsar i en fingerborg, irritationen är maxad varenda gång man ska in i skåpet.
Jag vill dock passa på att tacka för det uber stora badrummet ni har snickrat ihop. Jag tänkte nämligen ha klassfest imorgon o då får ju alla plats där inne.. Och om jag har gäster får de sova på badrummet då det inte finns tillräckligt med yta i övriga lägenheten. En helt underbar planlösning helt enkelt!!! Tack!!

Som vanligt lyckades inte städning till 100 % då jag fastande i en dagdröm när jag skulle vrida ut vattnet i moppen. Min skurhink som är köpt för typ 1, 50 på Rusta elr nåt sånt, pallade inte direkt min kroppstyng när jag skulle vrida ut i den där lilla korgen.. Lite förvånad man blir när man rasar ner 2 dm o det skvätter vatten öööver allt! FlumRider typ.. höhö!

Ikväll blir det nog en lättare utgång med Pillan o bruttorna. Hon flyttar ju tillbaka till Götet sen, tråkigt värre måste jag säga!!!


Fasen Diskhög!

Fasen!!
Nu har vi suttit med b-uppsatsen hela dagen o har lyckats knåpa ihop 5½ sida.. bara 19½ to go! Ji-fucking-ppi!!!
Nu ska jag röjja i lägenheten, ser ut som ett.. ja, det är nog ungefär så här det ser ut i helvete kan jag tänka mig!! Skärmen på datorn är så dammig i solljus så jag ser knappt vad jag skriver, men eftersom jag är så stadig på handen träffar jag ju absolutly aldrig fel tangent, så det gör inget att jag inte ser. Några stavfel förekommer ju ytters sällan också.

Upptäckte föresten att jag slarvat bort min fin fina brosch som jag hade på overallen i onsdags.. TVÅ saker hade jag på den var av en är bort tappad.. säger det en del om kvällens tillstånd kanske?
Nä.. back to bizznizz.. Min frys halv kraschade ju för ett par dar sen så jag var tvungen att slänga massa föda (det skar i hjärtat vill jag lova) bland annat en påse med frysta hallon. När jag sedan skulle ta ut soporna igår( jag vet, skit äckligt att jag haft den soppåsen med massa mat i så länge) efter att ha ställt den i hallen ett par timmar så läckte skiten så det är en fet röd fläck vid dören med lite röda droppar runt om, ett gäng röda droppar utanför min dörr o sen en fin liten drippgång hela vägen till sopen.. vackert värre!!
Diskhög!!!


Yepp Yepp!

Har inte åstakommit någonting idag.. Saker jag borde ha gjort idag

~ Skrivit minst 5 sidor på hemtentan
~ Städat, ser ut som apa här hemma
~ Tvättat
~ KÖPT TANDKRÄM!!!!!

Nu har jag iaf tagit mig samman o hoppat in i duschen o ätit så nu börjar man bli människa igen! Nu ska jag hem till vackra Erika för lite chill!!! Så hääääär kul hade vi igår!!!

   
  
   


Suck!

Min tandkräm är slut... Fattar jobbigt! Här sitter man med världens äckligaste mun som inte är borstad sen igår på morgonen o va fan händer? Tandkrämen tvär dör, inte en enda liten klutt kommer ut.. SUCK!
Nu måste jag ta mig till Maxi, hur jobbigt är inte det på en skala.. fy fasiken!
Stota Problems En Dag Som Denna!


Jag känner en arom av cider i luften, det är inte uppskattat idag.. fy fasiken igen!!

För övrigt så har jag planerat in en sovmorgon den 1 juni, så ring inte mig innan kl 12.00 då! Tack på förhand!

Laaaaa!!!

OjOj! Vad är det med kåren igentligen?? Varför Varför Varför blir man ALLTID galet överberusad på det där stället? Herre, min herre!!
Jobbade hela dagen o var inte alls sugen på en utgång, men man har ju aldrig varit sen på att hänga med iaf. Var för partajj hemma hos Ida, o det var typ en miljon folk i overaller där.. efter en massa jävla påhopp o klagande tog jag också på mig min fula gräsliga Ove i bajslila färg o 7 sizes förstor, inget size zero här inte.. nej nej!
Sen blev jag mest bara skit full o levde i en dimma ett par timmar. Tog det otroligt kloka beslutet att jag skulle lämna mobilen hemma.. varför kan man undra!?!
Sen vart det ju en liten trivsam twist på slutet av aftonen.. haha.. Vackert!

Nu ska jag lägga mig i sängen o kolla på film o inte göra något annat! B-uppsats, vad är det? Vi har ju gott om tid på oss. ska ju va inlämnad nästa fredag o vi har ju redan skrivit 1 sida av 25 så vi känner ingen tidspress!
Cold As Ice!!


jag kan allt, o lite till!

Idag vart det lite after work med jobbet.. En pava vin, öl o drinkar på bulls startade kalaset med. Körde även quisen där.. jag kunde inget, så nu vet hela jobbet hur ointelligent jag är.. du tror att jag ska råplugga varenda jävla tidning på nyheter tills nästa gång så jag kan glänsa med min kunskap!! yepp yepp!
jag o Linda drog vidare till Harrys för att hitta våra drömprinsar.. du tror inte det hände o det är en helt rätt tro! var lite fulla 50 årinigar o ett gäng desperata grabbar i våran ålder.. tack, nej tack!¨

Idag har vi faktiskt kommit någon vart med våran b-uppsats. har glidit runt på ett gymnasie här i Halmstad o hoppats att vi passat in. "så jävla mycket har man ju ändå inte förändrats på fyra år, man ser ju inte direkt äldre ut än alla andra här. konstigt bara att alla kollar på en som om man vore en alien.".. meeeen, jag vet inte! Måste va för att vi är så otrolig heta o folk undrar varför vi har gått obemärkt förbi alla dessa år!

Imorgon ska jag worka, så bädden kanske vore läglig.. ska bara käka lite mat o dricka lite milk.. yes, det är så det får bli!!

image140

En härlig snart-sommar bild på köpet!!

Geek In The Pink!

Tröttheten är på topp idag.. ska faktisk gå o duna när jag e klar här med bloggelibloggen!
Idag har jag varit ute i offentligheten med min overall för första gången, man kände sig lite fånig i början, men det gick över ganska snabbt.. haha.. man blir iaf jävligt slapp o manlig på något konstigt vänster, är väl för att overallen är galet stor.. figur, vad är det liksom? Den försvann i tältet någon stanns..

Idag pajja min frys.. erhm.. alternativt att jag glömt stänga den ordentligt.. Cyklade hem i 180 till Nina med all min mat, men kan nog ta tillbaka den.. är ju kallt i den nu igen.. så.. ja... det var nog alternativ två som orsakade denna panik! Opsy Daisy!

Lite mer schlager bilder...
   


NattiNatti!!!


Schlager***

Idag har varit en bra dag!
Har jobbat o sålde mycket, enligt mig! Vet ju inte riktigt hur mycket jag ska sälja på min fjärde dag men 3 fåtöljer o 2 soffer tycker jag är helt oki!
Nu har jag o Nina käkat var sin pizza på medya o det var fan en av de godaste pizzorna ever.. MMMMMM!! Satt ett gäng fjortis killar brevid oss o pratade om att sätta på o suga av o dyligt. Behöver jag säga att jag o Nina inte pratade så mycket under pizzan utan satt med stora öron o lyssnade, höjde på ögonbrynen o sa några få väl valda ord till varandra i låg ton "knullar man verkligen i den åldern?" "sa han kärlek?" "vilken mörk röst han har" "åh, vilket irriterande ljud han gör med läskburken" o annat i den stilen. Sen var det en sväng förbi hemköp, köpte vars ett paket med eldorado isglassar med cola o tuttifrutti smak, gottgottigottgott!
Nu ska jag slänga mig i soffan o vila lite.. vart ju inte en så lugn kväll igår, vart däremot en jävla massa schlagerpinaler, o glädjerop som snabbt förändrades till svordommar o fuck-you-pek mot TVn när röstningen började.. jävla skitar, de kan ju ingenting om musik där nere!!! Vart sen cafét en sväng o sen hemgång.. patade med Nina i telefon o käkade ostmacka i sängen till 4, så man har ju lite sömnbrist nu!!

image130 image131

image132 image133

Här kan ni se hur kvällen börjar stillsamt med schlagerpinalerna (en rosa boa, en guldrig tiara samt ett diadem med två hjärtan på). Pinalerna skickades ett steg till höger med jämna mellanrum så det skulle bli rättvist! hade även givetvis en lista med kolumnerna Land, Becca, Nina, Cicci, Kännetecken där vi betygsatte alla uppträdanden på en skala mellan 1-10. Underkvällens gång byggs spänningen upp o under the Arks nummer var alla hyper taggade... lyckan varade ju inte länge, som alla vid det här laget bör veta,  o pinalerna slängdes åt helvete o sura miner o svordomar haglade.


Extra kärlek till fröken Freshmaker för att du har hittat hit, för att du är du o för att du lämnade en kommentar! Saknar dig o tänker på dig ofta ofta!!!!
Miss Mash & Miss Bubble får aldrig försinna!!
image135
You Know That I Love You, You Know That I Need You!!!

Super Duper Stong Kicking!

Var inne på Beccas blogg o länkade mig vidare till http://www.thesuperheroquiz.com.. himla skojj må jag säga!!!

image129

Lean, Muscular & Feminine
Honest and a defender of the innocent
=
SUPERWOMAN
=
Jaaaag!!!

Annars har jag änrligen fått igång skype o inhandlat en mick, så nu kan jag o underbara Aisha prata med varandra! Hoppas hon kommer in snaaaart!!
Nu e det lite krubb som gäller!! Yepp Yepp!

$$$

Så nu är man hemkommen från Ida.. ingen utgång ikväll, vilkte känns bra!! Att INTE vilja gå ut för en gång skull! Lovely!!

Vissa människor kan reta en rakt in i benen!! Fan vad irri!! Vissa människor borde kastas lång bort där det bara finns annat skit o usla saker ingen vill veta av!! meeeeen, jag bryr mig inte så mycket.. nej nej!

Nu blir det bädden för lite sex and the city!!! Kom föresten på igår att jag är Miranda! En halvbitter brud som svär ganska mycket! Skymtar dock en lysande karriär i horisonten, såklart eftersom Miranda är advokat!!! The BIG $$$$ är på ingång sattsejja!

Där satt den!!!

Oj.. jag gick in på bloggen o vidare till "skapa nytt" utan att tänka på det.. det måste betyda att jag har något viktigt buskap att förmedla... .... .... .... hmm... .....eh..... ....hhhh..... nä, hade inte svaret på livets stora gåta idag heller!!! Kanske imorgon..

Nu ska jag över till Ida, med betoning på .. nä, nu ska jag åt sidan till Ida, med betoning på åt sidan eftersom vi bor i samma huuuuus, bara 3 dörrar som skiljer oss åt.. hö hö hö!! nu behöver man aldrig handla längre, kan man gå in till Ida o l å n a lite mat...

Over And Out!

Hultsfred del 3

Yeah Baby!
Idag fick jag hem info om Hultan i brevlådan!! Fick genast en skön känsla i kroppen, inte så långt kvar nu ju!! =)
Fick sköna arbetstider också som gruppansvarig.. höhöhö!!! Avancerat!!!
Ska bli galet sjukt kul o det börjar nästan bli dags för att börja handla upp sig på festivalprylar.. har redan varit hemma hos mor o far o snott ett tält o ett regnställ.. Kan ju underlätta lite med ett liggunderlag o kanske en lite bättre sovsäck än den jag köpte på ÖB för 99 kronor förra året.. well well!! Lite bilder såklart!!!

image119


   
Heta Festival bönor!! Beccas Jeans är helt fantarre!!!

  


image127 image128
Öl o Cigg på en festivalfilt i solen, kan det bli bättre?

Attans!!

Åh.. måste rusa tillbaka till Maxi nu innan träningen eftersom jag glömde mitt bröd o lite annat på bandet.. hatar när de slänger upp "ömtåliga" saker på sidan av bandet så glömer man jö dom bara! (var en het kille vid bandet brevid som distraherade mig lite i min packning också) Allt e sååååå jobbigt just nu!
Idag har iaf jag o Nina börjat med B-uppstasen, fucking finally eftersom den ska va klar om typ 2 veckor.. same shit every time! Ska jobba fre-sön också så det får bli en lite lugnare helg.. Eurovision på lördag ju, Yeah baby!!!

Nu ska jag hojja så jag hinner!!

dammit!

sicken besvikelse!!!
vilken katastrofkväll...
började med lite grill på bolmens... krängde TRE vurrar på TRE minuter på stående fot samtidigt som jag frös som satingen! Sen var det in i lokalen o det var najs(d e naaaajs) in till city o det var där det börja gå snett.. kände att jag hade 145,6 personer att underhålla samtidigt, blev lite för mycket.. o under allt tumult ramlar jag i trappan(på TVÅ trappsteg) skrapar upp hela foten o tappar min favvo fotlänk... bajs, skit o bajja skulle man kunna säga! Sen skulle jag o nina gå till MCD som vi förövrigt har bojkotta typ 127,3 gånger för det aldrig finns nårra klara hamburgare o ändå blir vi förvånade o ARGA när det inte finns nårra klara hamburgare... bajs, skit o bajja!
Nu har jag gått hem o sitter här o väntar på bättre tider!!!!

Bajs, Skit o Bajja!!!

PS. sa till vakten att de borde märka upp trappstegen med en sjukt neonfrägad tejp.. folk kan ju faktiskt dö!!!På riktigt... d ö ! ! Lajf deindjures!(=livsfarligt)

Feeling Hot Hot Hot!

Hu.. sitter här lite rödlätt i ansikte o på kropp! även denna dag har spenderats på en filt här utanför. nu håller jag på att koka upp!! En dusch snart kanske, bara Nina kommer ut först!
Gårkvällen vart en trevlig liten ferre med Nina, Becca o mat här hemma o sen lite booze o spelet våghals  med Nina, Becca, Erika, Katta o Elin för att sedan bege oss mot cafét för att swinga lite!!!
Ikväll vanskas den fjärde utgången denna vecka så jag har brukat alla mina partystassar, så vad ska jag ha på mig ikväll? Bajskorvar kanske... I Dont Know! Har ju bara tre par tröjor..höhö!

Åhhhh.. I´m On Fire!!

Maaat!!!

O vilken dag!! Började med en 20 kronors falafel på morgonkvisten för att sedan gå på ett möte i skolan. Sen var det MAxi med Nina o Nina o sen var det skolan igen för handledning. Känns lite bättre med B-uppsatsen nu, har ju faktiskt kommit fram till vad vi ska göra..haha.. nu har vi TRE veckor på oss.. skiiiiit kul!!!
Tog en strosning runt i stan i eftermiddags, jag o Nina! Mys mys o bara knata runt inne i stan o kolla läget! Hoppas vädret håller i sig så det blir lite utomhus aktiviteter om dagarna.
Nu står Nina o lagar saffranspasta.. åååh.. ska bli sinnessjukt gott!! det luktar ljuvligt!! o Eftersom jag har ätit chips till lunch är jag pritty hungrig nu..höhö!
PÅ lördag blir det BBQ-party hos Pillan på Bolmens, hoppas det kommer myket folk..=) Ska bli skojjsigt iaf..=)
Var ju på kåren igår o var som väntat lite folk, men vi hade kul iaf.. rockade en massa..=)

Nä.. nu e jag såååå hungrig så jag inte orkar sitta upp...

Tjihoooooo!!!!

Ska snart gå o hämta min underbara Nina på tågstationen!!! =) =) =) är lite miserabelt att jag ska jobba hela dagen imorgon bara, men men! Inget att göra åt! Kanske får bli kåren imorgon då om hon inte stannar i helgen, även fast det förmodligen inte kommer va en kotte där! men är förmodligen mer folk där än i min lägenhet..hihi.. ska bli mys mys iaf..=)
Tänkte lägga upp en bild på oss, men hittade bara denna GRISFULA bilden från våra dagar på Oxid i Sthlm.. Har stått o dansat ett par timmar där av den grisrosa färgen o så är kortet taget nerifrån för att vi stog alltid på bänkarna o dansade där YEAH BABY!! O där av tjockheten, man ska aldrig va me på kort som är tagna underifrån!!!! Man kan ju inte alltid va en 10-poängare...höhöhöhö!!!


image118
Två Små Apor!!!

O De Då Va!

Åh.. Igår var så kul!!! Knatade in till stan vid 22 tiden med Nina o Marcus o tog en bärs på Caféts uteservering. Efter ett tag kom syrran dit som skulle möta Per o Oskar som var inne på cafét. så vi knatade in o jag hade sååå skojj!! Har kommit på att jag kanske inte behöver va sket full varje helg, var ju faktiskt roligare när jag var nykter!! Att det har tagit mig typ 8 år i fylleträsket att komma fram till detta! Vandrade hemåt vid 1 tiden ensam med alla fjortisar som hade invaderat stan.. haha!

Idag kl 07.00 pep larmet igång.. tror jag seriöst fick en mindre hjärtattack o det tog typ 100 år innan jag fattade vilken knapp jag skulle trycka på o vad fan jag skulle upp för??? Har iaf inventerat i ett par timmar, var snabbt o skönt överklarat o så fick jag lite lunch också..=)
Snart blir det en promenad ute i blåsten o sen kanske en öl på stan med Linda från jobbet ikväll..=)
Imorgon ska jag ju jobba min första riktiga dag o jag ska öppna själv.. lite creepy! Kommer säkert stänga på larmet eller något annat jobbigt!! Liten blund i soffan får det nog bli nu!!!

ZzZzZzZzZz