Roligare än Roligast!!

image397

<3

En Svart, Hård Kolbit
Obemärkt Till En Början
Men När Den Putsas & Poleras
Blir Den Till Kristall & Börjar Stråla
Stråla Så Kraftigt Att Den Blir Suktande
Åtråvärd.
Diamant Betyder Oövervinnerlig.
Dess Historia Är Fascinerande & Lyxig.
Att Den Tros Vara Ingenting
Men När Den Slipas In Till Sitt Inre
Då Kan Ingen Ta Sina Ögon Ifrån Den
Men Få
Ytterst Få
Får Äga Den

En rap förlänger livet!

När jag kom till Göteborg i Tisdagskväll var det en mysig kväll. Det skulle ätas tacos och mysas i den obekväma soffan =)
Jag o Juvelen skuttade på lätta steg genom Göteborgs kullerstensklädda gator fram till närmaste Hemköp och lassade på oss en massa godsaker. Busstur nummer 60 var oerhört trivsam med lagom mycket folk, lagom snabba kurvor och lagom värme på bussen. Den lilla regniga biten från bussen till Joels lägenhet var inte lika blöt och trist som vanligt utan det kändes nästan som en sommarkväll... Fram tills vi kom fram till lägenhetsdörren var allting ovanligt ljuvligt.. Men, något saknas, vad kan det vara om inte Joels nycklar.. Toppen!! Där står man i trappuppgången med två resväskor och två kassar med mat.. 5 cm från friheten i lägenheten. Mannen har (som vanligt) glömt sina nycklar på jobbet. Så vad göra.. Dumpa mig, fortfarande väldigt glad och positiv och inte alls hungrig och kissignödig, i trappuppgången medan Joel dundrar tillbaka till jobbet. Trappsteg nummer tre är nu mer mitt privata trappsteg! Och jag vet exakt hur lång det är från det tredje trappsteget till den orangea lysknappen på andra sidan väggen i kolsvart mörker.. Yepp!!! Vet ni hur många gånger lyset i en trappuppgång släcks under en timme???? Inte jag heller, tappade räkningen efter en sisådär 124 tryck!!!
Det hela komenserades dock upp senare under kvällen då Joel släppte en ljudlig rap.. Min mördartimme i trappuppgången var som bortblåst och ersattes med ljuva toner av rapar och mjuka kuddar i den obejkväma soffan!!!

Åh yes!!

Idag fick jag rolig post i postfacket =)
Det händer inte varje dag!!!
En prenumeration på Plaza som jag gick på. 339:- för 12 nummer och en volymaster från Björn Axén, Beställde även en klocka från Cocoo.se. Den var fin, men lite stor! Inget som inte går att fixa=)

Förövrigt så har jag blivit totalt såld i filmen "Death proof" , grymt bra film o skönare film musik går inte att hitta.. LOVE IT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag Saknar:

  • Min Underbara Joel-Juvel!
  • Alla Kära i Kalmar
  • Extra Mycket Min Familj, Lite Trasiga För Tillfället..=/
  • Min Digitalkamera
  • Ett Städat Hem
  • En Större Lägenhet
  • En Tvätt Tid
  • Mammas Mat

Saker jag inte saknar är mitt julpynt som för länge sedan borde slängts upp på vinden, min fucking mobilräckning, januari månad och att Gbg inte ligger närmare så man kan mysa när man vill.. Det ska det ändras på snart.. Kartan ska ritas om..=) Om man pendlar från ett håll kan man lika gärna pendla åt det andra..

Jag Är Kär!!!!


Idag...

Idag skulle jag gå upp tidigt och plugga mig trasig under dagen.. Ändrade planera kan man väl kalla det...
Istället var det snooze och halvsovning till MTV i 4 timmar.. mums, känns som det var en evighet sen jag bara låg o slöade i bädden. Senare pluggade jag väl i si så där 1 timma. Sen ansåg jag tydligen att jag var klar för dagen för jag knatade iväg till Maxi o handlade massa nyttig mat o sen har jag tvättat och städat till förbanelse. Lägenheten är nu en klart, lysande ljuslåga i januarimörkret. I Love It!
Igår frostade jag av frysen så nu kan jag börja använda den igen, den har ju varit ur funktion ett bra tag, då den inte gått att öppna pga. all is... Hoppsansa!!!
Veckan kommer spenderas med massa plugg i Gbg, Lördag är det den sista salstentan. Sen är jag klar med Psykologi A och går med nya starka friska tag in i Pedagogik A. Våren närmar sig med stormsteg och kommer spenderas med skolböcker under armen, cyklande på den blåa cykeln, picknick i parken, öl på uteserveringar, mys och kärlek i Göteborg , och förhoppningsvis mer tid till mina kära damer här i Halmstad Och mina gamla godingar i Kalmar..  Jepp.. våren är ju så gått som redan här kan man säga.. kan känna solens värme i ansiktet och fåglarnas kvitter och alla underbara vårkänslor krypa fram, sakta men säkert!

Nä, Jag Är Inte Avis...

Det bästa diet tipset jag kan tänka mig är att spela in Victoria´s Secret Fashion Show.
Varje gång du blir sugen på en bulle eller dyligt kollar du bara lite på bandet,
får dig garanterat på helt andra tankar...
Alternativt att skriva ut o sätta upp bilder på tjejerna i kylskåp och skafferi..
Damn! Va de damerna ser bra ut!!!!

image396

Update!!!

Jaha.. var ett tag sen sist kära bloggläsare.. ni få som finns kvar eftersom att jags uger på att uppdatera nu för tiden. En vacker dag kommer jag in i gamla bloggvanor igen.. kanske iaf!!
Så nu har man hunnit med några intensiva dagar i Kalmar med mycket familjemys och lite kompismys.. tiden bara springer ju iväg när man är hemma. Fick en hel del fina julisar också som kommer komma väl till användning i framtiden... I love konsumtionssamhället vi lever i ibland.. Shit vad mycket grejjer man inte viste att man inte kunde klara sig utan... ?...
Har även hunnit med en sväng till Gbg som bestog i en sur Cicci på sko-köp-stigen. Hu, stackars Joel som fixk stå ut med mitt sura beteende i två hela dagar på stan.. Jag älskar att köpa skor.. SPONTANT.. Inte när man MÅSTE hitta ett par skor, det suger pungråtta. Slutade iaf med att Cicci har köpt skor för 3000 denna månaden.. Hoppsansa! Efter ett par dagar i Gbg bar det vidare till Sveriges Metropol Älmhult.. Vi körde och körde tills vi kom till mitten av ingenstanns, sen körde vi lite till och då var vi framme vid möcklehults gula hus.. Mys i massor med härliga människor och den konstiga illern Göran! Nyårsafton spenderades i Bråthults bygdegård.. även detta en central metropol i Sverige.. haha.. Men det var riktigt kul med god mat, mycket folk, champagne, fyrverkeri och givetvis en bag-in-box =)