Uppdatera!

Nu är det dags! Såklart har jag ingen kamera här så det blir inga kort denna gång heller, jag suger på att blogga! Men jag ska bli bättre, snart!!

I helgen har vi inte jobbat, det finns till o med något kul att skriva om, wow!
Jag o Joel begav oss till Way Out West för lite festival liv. Kändes dock inte riktigt som festival då vi sov i en säng, hade tillgång till dusch varje dag och slapp packa ner mössa, vantar och allt annat för att slippa frysa om nätterna. men det var nästan skönt det, fick bara allt det bra som musik och att umgås med galna vänner!
Det absolut mest sevärda under helgen var robyn, vampire weekend och Anthony and the Jonssons (även fast det var lite fel forum för han kanske). Det var finfint iaf med riktigt soligt och fint väder på fredagen. Dock regn på lördagen och jag o Joel fick investera i ponchos, hett värre! Joel gjorde upptäckten att man inte ska fisa i en poncho, luften stiger uppåt.. hahaha!

Förövrigt hade de smålands rullar där, det är ungefär det godaste som finns och jag åt två stycken.. MUMS!!!
Nu ska jag börja med hallen. Nu när vi är lediga lite mer än tidigare är det dags för ett nytt lägenhetsprojekt, och denna gången föll det på hallen =)

So long!

Kalmar.

I fredags var jag på en snabbvisit i Kalmar för att fira Moas 25-års dag. Det var hemskt trevligt att få umgås lite med gamla godingar som jag inte träffat på ungefär 100 år eller något. Som vanligt var det roligast på förfesten då alla är samlade, väl ute på krogen splittrades vi ganska snart och i slutet av kvällen var det bara fyra tappra soldater kvar. Det var lika kul för det iofs men det slår aldrig fel, kanske är det därför vi har mest hemma fester här i halmstad nu för tiden =)

Jag tog massa kort som jag kanske lägger upp någon dag framöver. Snart finns det massa tid över då företaget stänger ner om 2 veckor. Och gu va jag längtar, är trött på dessa lokalerna nu. 16 timmar per dag är vi oftast här och det känns som en lyx att få kolla på TV eller en film någon dag. Eller ta en repa på stan för en uppgradering av garderoben också för den delen. Men om två veckor är jag arbetslös så då får jag väl förmodligrn för mycket tid att slå dö på, vi får se hur det går. En sak är säker: jag ska börja på gym till hösten, dags att komma i form igen. Jag o Joel har även anmält oss till en salsakurs till hösten.. haha.. det ska bli kul!!

Nä, det här blev ju ett inlägg om allt och ingenting. Kanske att någon finner ett intresse i att läsa detta. vem vet! Nu ska jag fylla på kylarna med läsk... motivationen är verkligen på topp... verkligen... verkligen!!!!!

PS. Innan jag åkte hem från kalmar igår tog jag en sväng förbi mitt barndomshem, inget luktar så gott som hemma!! Ingen var hemma heller så jag smög runt där i huset ett tag och det kändes som jag var 17 år igen. En ganska skön o trygg känsla att varndra omkring i det hus som jag bott i sen jag var en dag gammal... Ja... DS