Varför man inte vill bo på vandrarhem!

För ett tag sedan var jag i Sthlm med plugget. Det enda vi såg av staden var dock insidan av globen och vandrarhemmet vi bodde på. Jag passade på att dokumentera lite från vår tillfälliga bostad och här är resultatet:


Det här var vårt rum.
När jag skulle hoppa upp i min säng höll den på att falla sönder
samt möttes jag av texten "jag har knullat i denna säng"
Good Night, Sleep Tight!

Nedan kommer lite image bilder från våra rum:
Bajs-liknande klet på dörren.
Pubishår på badlakanet.


Vi  spenderade kvällarna med häng i rummen, sippandes på rötjut!
Det var ganska trevligt tycker jag!
Vad gör lite bajs och pubishår för skada när man har
myspysiga brudar att umgås med!

En vanligt Söndag!


Den här synen möttes man av när man skulle pinka idag!
Vad gör du?
Då sysselsatte jag mig med att göra en knut.
Apans knytnäve tror jag den hette, avancerat shit!

Låt mig le en smula!

Fick en kommentar från en person vid namn "ha ha ha". För det första ett väldigt orginellt namn, för det andra borde ha ha ha läsa inläggen innan man lämnar FÅNIGA och MENINGSLÖSA kommentarer!!! SUCK!!

ha ha ha om Some Pix!:
asså no hard feelings men den som anställde dig som " modell " måste ha haft grova synfel och behöver nog ett par mycket vassa glasögon in order för att se bättre
IP: 213.150.139.70
18 Oktober, 14:06


Behöver jag säga mer en att ha ha ha kan sluta läsa min blogg så blir vi båda två lyckligare människor!

B-day!

Idag fyller jag år för 25:e gången och man börjar ju kunna den här grejjen!
Man vaknar av falsksång och fina paket. (idag: elemtent- så jag slipper frysa, fotbadsbadkar - så jag slipper ha ont i fötterna, hårkli- så jag blir glad) samt en frukost på sängen de senaste två åren.
Sen spenderas stor delav dagen i att prata i telefon med folk som ska ringa o gratta. Även fast det har ringt orocävkande lite idag. Om man har tur får man tårta på kvällen, då blir man glad, tjock och mätt. Mums!

Min dag har spenderats med nästan bara halvt tråkiga saker.  Jag gick till gymmet och klappade mig själv på huvudet otaliga gånger, nu är det läge att komma igång med skiten. Sen tog jag mig till Masthuggsförengnes lokal för att kolla om festlokalen var ledig tills våra familjer kommer, det var den inte. Så vår underbara, förstående och härliga granne kan ju stå med sin jävla sopborste och dunka i henne tak för att vi för liv nästa lördag. FLYTTA TILL LANDET, SUBBA!
Efter det tog jag tag i vår lägenhet, katastrofområdet sedan lördagens festligheter. Tog mig 40 minuter att diska upp all disk och jag var som ett russin efteråt. men nu börjar det bli fint. efter disk och plock har jag pluggat lite och nu sitter jag här. Sicken vardaglig födelsedag, inget glam här inte, suck!  Men kanske ikväll, då blir det mys =)


Häppi Bösdej To Miiiiiiii!!!


Some Pix!

Här kommer lite pix från den där plåtningen jag var på. det var väldigt skojj men lite utrymme för improvisation. "Lägg ena handen på höften och puta ut med rumpan" . Det var både skönt o lite tråkigt då vissa poser var urfåniga!

Om några av mina vänner får ett telefonsamtal från the Studio så är det jag som varit i farten. om man gav 8 telenummer till kompisar så fick man en bild gratis. Hela dagen är gratis, du blir sminkad, får håret fixat och får ha 3 ombyten så tar de 60 kort på dig. minus att om du vill köpa korten är de vädligt dyra!!! men en gansa rolig upplevelse iaf =)  

Eftersom jag är så kass på datorer och dator jag använder
 nu flippar ur hela tiden blev det super stora bilder.. Hoppsan!