Fasen Diskhög!

Fasen!!
Nu har vi suttit med b-uppsatsen hela dagen o har lyckats knåpa ihop 5½ sida.. bara 19½ to go! Ji-fucking-ppi!!!
Nu ska jag röjja i lägenheten, ser ut som ett.. ja, det är nog ungefär så här det ser ut i helvete kan jag tänka mig!! Skärmen på datorn är så dammig i solljus så jag ser knappt vad jag skriver, men eftersom jag är så stadig på handen träffar jag ju absolutly aldrig fel tangent, så det gör inget att jag inte ser. Några stavfel förekommer ju ytters sällan också.

Upptäckte föresten att jag slarvat bort min fin fina brosch som jag hade på overallen i onsdags.. TVÅ saker hade jag på den var av en är bort tappad.. säger det en del om kvällens tillstånd kanske?
Nä.. back to bizznizz.. Min frys halv kraschade ju för ett par dar sen så jag var tvungen att slänga massa föda (det skar i hjärtat vill jag lova) bland annat en påse med frysta hallon. När jag sedan skulle ta ut soporna igår( jag vet, skit äckligt att jag haft den soppåsen med massa mat i så länge) efter att ha ställt den i hallen ett par timmar så läckte skiten så det är en fet röd fläck vid dören med lite röda droppar runt om, ett gäng röda droppar utanför min dörr o sen en fin liten drippgång hela vägen till sopen.. vackert värre!!
Diskhög!!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback