Modell!

Tänkte bara meddela alla att min karriär som fotomodell börjar imorgon!!
Jossan,Pillan,Ida o jag ska ta ett brejk från plugget och gå o bli fotade o bli sminkade o sånna prylar.. Ska bli sjukt kul o en helt perfekt överraskning av Jossan.. Good job!!

Annars beger jag o ca. 50 andra från plugget iväg till STHLM nästa vecka. Där ska vi medverka på en mässa och sen gå på ett sprudlande party!!! ja,de var den infon vi fick iaf, innan man anmälde sig. Nu i efterhand har det kommit fram att den där festen varar mellan 18-20 o vi kommer ha t-shirts där det står halmstadhögskola på ryggen.. HETT!!!
Vi får se om festen fortsätter på annat håll under aftonen eller inte. men det ska bli vansinigt skojj iaf!!!

Det tar 7 timmar med buss från Halmstad till Stockholm,bara det ger ju en hjärtattack. Plus att det blir tåg i 1½ timma innan dess.. men som Jossan sa "Bara man har BUSSIGA kompisar kommer resan gå som på RÄLS" Ordvitsarna haglar....

På återseende!


PS. Min dator är fortfarande hos Dr. dator o är sjuk som tusan...=(((((


Somebody Call The Wääämbulans!!

Jag är lite ledsen i ögat faktiskt.
Min dator är paj,finito,adios, den har slängt in handduken..
Själva datorn skiter jag fett i,men som säkert de flesta vet så har man en tendens att lägga in kort på datorn utan någon som helst back-up. Så nu har jag INGA kort sedan mina sista 2 år i livet o all min musik.. Hur ska det gå,hur ska det gå!!
Det är så ångestladdat att tänka på detta, deprimerande, sorgligt, tragiskt!!!
Nu har vi i alla fall lämnat in burken till Dr. Dator o jag ber till gudarna att den kan fixa sig med allt innehåll i behåll.
Då blir det jag som rusar ut o handlar en extern hårddisk som vi sagt att vi ska göra så länge man aldrig fått tummen ur, att man aldrig lär sig innan det är för sent!!

Annars mår jag väl o hör o häpna: Jag har målat en tavla! Jag är så kreativ nu för tiden så jag själv blir förvånad!


Chock?

Tänkte chocka mina få få få läsare som har lyckats hålla sig kvar på denna galet ouppdaterade blogg med att skriva hela två inlägg på en o samma afton... HÄPPI BÖSDEJ!!!!!!!!!!

Igår köpte jag tyg. Morsan har skänkt oss en symaskin o nu tänkte jag sy en finfin duk som jag kan lägga på bordet lagom till min födelsedag, tänk vad stolt mamma kommer bli över sin dotter! Och nu är jag tänker på det kommer jag nog faktiskt få baka en tårta själv för första gånger. Typiskt att man flyttat från stan som syrran bor i. Antar att morsan inte trodde jag skulle reda ut det själv för hon ringde alltid till syrran o bad henne baka min tårta när jag fyllde år.. Thank You! Den här tårtan kommer vara extra ordinär, det kan jag lova!! Det kommer vara tårtornas tårta, den som alla vill ha bakat, ha ägt o ha ätit. Det ska jag se till!! jag ska göra min mamma stolt!


Kanske att jag gör en sån här Hello Kitty tårta... Kanske Inte!!!

Jag ska faktiskt lägga upp en bild på min tårta! Japp, det ska jag.
Men ni kära läsare får vänta till i slutet av Oktober, hoppas ni kan hålla er.
Det kommer ju bli ganska spännande häri bloggen framöver!
Jes!

Buss & Plugg & Pingvinpittar!

Idag har jag spenderat 3 och en halv timma på en buss för att vara 2 timmar i skolan.. Logiskt? Tragiskt?
Det är iaf så här mitt liv kommer se ut i typ 1 år till.. Inget nytt iofs eftersom jag har gjort samma sak fast bakomfram i över ett år nu. Alltså pendlat fast åt andra hållet. Vad gör man inte för den stora varma glödande kärleken!!

Nu har jag kommit hem efter denna otroligt jobbiga dag o sitter nu i soffan, eller nja, på två pinnstolar eftersom vårt trådlösa bredband har fuckat ur o vi gjort en "tillfällig" lösning i köket/vardagsrummet där vi har dator.
Medans jag sitter här äter jag alldeles för mycket pingvingodis.....*prutt* På burken står det salta pastiller o det är sådana man alltid köper på färjan på väg ut på ävetyr i Europa. Det är iaf en pingvin på burken o efter otaliga sommarlov som spenderats i en husvagn runt om i Europa har det helt enkelt blivit känt som pingvingodis inom familjen Nordström. Eftersom jag nu mera har mognat o är på väg mot mitt 25te år har jag avancerat detta smeknamn till pingvin pittar alternativt pingvin pruttar. I´m So Funny!!!!