Du, Efter Plugget - Det Fixar Sig Alltid!

Det finns bara en anledning till att jag skriver ett blogginlägg just nu. Jag pluggar! Motivationen är bortom botten på en bottenlös sjö. Jag tackar gudarna att det här är den sista terminen sen är jag klar. Vi firade nyår med 2 läkarstudenter. De hade pluggat exakt lika länge som mig, men har ytterligare 3 år kvar. Dom är alltså bara halvvägs ... Fy fan! Om jag hade vetat att efter maj har jag lika mycket kvar så hade jag varit helt knäckt. Det är därför jag inte läser till läkare, enbart därför!!
Annars lyssnar jag på Ted Gärdestad samtidigt som jag läser i en bok, surfar lite och skriver ett paper om det jag läser om i boken - Arbete, konsumtion och den nya fattigdomen av Zygmunt Bauman.. Jag gillar den snubben, han har skrivit om kärlek, ur ett sociologiskt perspektiv, men ialla fall om kärlek och jag gillar kärlek.Jag vet en vän, som är lika blåögd som jag
Vi borde få det bra
När min fingrar inte känner mer
När mina ögon inte längre ser
När livet vänder, ska jag ännu be
Come give me love, come give me love

Kom ge mig sommar
Kom ge mig liv
Kom ge mig kärlek
och livsmotiv
Kom ge mig kroppen
Kom ge mig allt som du har
O jag ska stanna kvar

Once upon a time...

Jag och Joel har stora planer på att göra en fotovägg i vår nya lägenhet. Det ska typ va en tidsaxel som börjar när vi två började o slutar när vi dör typ. Vi tänkte även fixa väggord där det står "Det var en gång..." eller "Once upon a time..." över fotona. Det är en liten idé, och den ska givetvis börja med något utav de första korten på oss och sen ska det fyllas på med kort som tiden går.
 
Med tanke på att vi träffades på festival finns det många knaskort, några lite mer seriösa. Så kanske att det blir någon av dessa raringar...

Dessa är iaf OK! Med tänke på att det är sista dagen och en hel del
alkohol har konsumerats under kvällen..
Åh... Det var mysiga dagar, Juvelen & Jag!

Nya kategorier

Nu händer det grejjer på bloggen.
Nu har jag lagt till 2 nya kategorier. Innan hade jag en till förutom min standard kategori, tror den är använd två gånger. Men nu ska jag göra ett försök.
En döpte jag till Inspiration.. För i löööööv inspiration. Klipper och klistrar från tidningar hela tiden tycker jag.
Den andra döpte jag till hemslöjd. Eftersom jag helt plötsligt har gått och blivit pysslig av mig tyckte jag det passade bra. "pyssel" låter så fånigt så det fick blir hemslöjd. Skitbra!

Idag har jag ialla fall "hemslöjdat" lite. I mitt projekt ingår det färg och klister men mer kan jag inte avslöja för det är en present. Som snart kommer komma på posten till en kär kär vän. Jag tog bilder på presenten men jag får se om jag lägger upp dem när presenten har kommit framtill vännen, känns ju utfånigt att göra det.. Men,  kanske att jag gör det ialla fall!

Pengar rullar in som det ska, det går bra nu!

Idag när jag läste en blogg höll jag på att trilla av stolen! Detta är en blogg som jag läser varje dag för att jag är en bloggnörd.Bloggaren hade skrivit hur mycket pengar hon tjänar på bloggen. I inlägget skrev hon att hon brukar inte skriva sådant för folk börjar bara anklaga henne, och andra stora bloggare som skriver om pengar, om att det ljuger. Nu hade hon lagt upp ett pappirus där det stog hur mycket hon kan tjäna en månad..........konst paus............. 150 000 svenska kronor. 150 000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Herre jävlar. Det ända jag behöver göra nu är att :

1, Uppdatera bloggen 5-10 gånger om dagen.
2, Köpa sjukt snygga kläder
3, Förmodligen gå ner ca 10 kilo och bli allmänt skit snygg.
4, Lägga upp en massa bilder på mig när jag är skit snygg i mina nya kläder.
5, Gräna skaffa en liten hund att ha med på bilderna.

På så vis kanske mina genomsnittliga 5 läsare per dag utökas till 50 000 och min framtid är räddad. 150 000 kronor!!!!
Och jag som undrade innan hur tusan de har råd att köpa allt de köper och visar upp. Nuuuuu förstår jag!

150 000 pussar och kramar från innehavaren av Sveriges bästa och hetaste blogg!

Söndag!

Idag är det söndag. jag ska städa, en typisk söndagssyssla, tycker jag.
Kanske att jag sticker en sväng till IKEA i eftermiddag, Joel jobbar och jag känner mig lite shoppingsugen. Imorgon kommer mäklaren och ska fota lägenheten så allt måste ju vara i tipp-topp då. Lite sista minuten shopping är aldrig fel då =)

För övrigt så längtar jag efter en ballkong, och när vi får en sådan vill jag gärna att den ska se ut så här:


Det här är vad jag kallar en riktig balle!! Mysig och ombonad.
Det är så lätt att glömma ballkongen, men inte vi.
Jag har redan stora planer på hur den ska se ut, med inspiration från dessa bilder!!

Hej då gamla vänner!Tack för alla år ihop! Vi har haft mycket roligt ihop, men nu är det slut... Men vi levde verkligen fullt ut ihop en sista festivalsommar tillsammans! Till våren kommer nog ett par nya likadana pryda mina fötter. Det är något speciellt med röda skor!!Tick Tick Tick Tick Boom!

På fredag ska vi ha redovisning om våra utvecklingsprojekt vi har pysslat med hela hösten. Jag är redan nervös. Jag gillar verkligen inte att stå inför ca. 60 personer och prata i 20 minuter. Ska nog be någon anteckna hur många gånger jag säger "Eeehm" när jag pratar under vår presentation.
Men det går säkert super bra, om jag över lite till, som jag ska göra nu. Pronto!!!

PS. Igår var jag o Ida hemma hos Jossan för att kolla våra Power-point på hennes projektor. Vi har gjort en rolig bild och jag kommer INTE kunna hålla mig för skratt när den kommer under presentationen. Den e såååå ful!!! DS.

Min bokmärkstavla


För ett tag sen så gjorde jag en tavla av mina gamla bokmärken. Jag tycker den e så så fin. Jag är nästan lite kär i den. Nu har jag bestämt för att jag ska göra en kruka med bokmärken också. Måste bara kolla om jag har kvar tillräckligt många av mina gamla eller om jag måste köpa nya. Ibland är jag ialla fall kreativ!
På bilden är mina första skor med också. Jag tror aldrig jag har gått i dem, sulan är helt felfri. Däremor har det nog blivit en hel del krypande i dem, det är ialla fall så det ser ut!!


Just nu hänger tavlan över sängen, men den ser lite mini ut där. Mest för att dölja den fula spiken som satt i väggen nu när vi ska försöka sälja lägenheten. Annars gillar jag mer när den står på t.ex. byrån. Så här fick ni en liten snik-pik in i vårt hem!

Häppi Nuhu Jeeeeeeeer *sjunger Abba*

Nyår - Den bästa högtiden om någon undrar vad jag tycker. Vem älskar inte bara smällare och raketer. Färg på det svarta och boom och knall!!

Och Champagne!!!! Ge Mig, Ge Mig. Själv drack jag skumpa mellan 00.00 och 05.00 ungefär. Det genererade i 3 pizzor dagen efter,på stora torg bredvid isbanan som var full med glada barn och bakfulla föräldrar.  Och då köpte jag alltså inte pizzor, I made them, if you know what i mean!! Jag tror dock det var en släng av magsjukan....

Pics för tusan!!

 
Fina män!


Miss Me!!

 
Puss Puss & Gott Nytt År

Här står vi o kollar på raketer i stan på kvällen.
Jag med kuvertväskan i jackfickan, O den slaravdes inte bort en gång
under hela kvällen....Stolt!

 
God middag o fina vänner!

Happy Happy!

 
Min Gangsta!


 
Mina Två Grisar.. Nöff Nöff!!!

Madde med balla 2009 glajjer!

 
Brasa Brasa!


"Tack för det här året"
"Ja, tack så mycket"

Jag hade ju kunnat göra det här mycket finare.. Om jag hade kunnat. Men.. Eftersom jag inte är något datageni får ni hålla till godo med det här. Det finns en hel del videoklipp som visar upp känslan under kvällen, men.. som sagt, inget datageni!!