Sommarlov..

Japp.. Nu har jag sommarlov.. synd att man inte är 12 år o kan cykla runt på sin cykel, äta mammas mat, hänga runt med kompisar o äta glass för veckopengen i 3 månader bara.

Dagen har spenderats i skolan från 9.00 - 14.30 med opponering. Vi räknade stenhårt med att bli totalt sågade men icke då.. vi blev upphöjda till skyarna, damn we´re good good good! Så nu har man klarat skiten, som våran lärare sa "alla här inne har blivit minst G, det är lika bra att ni vet det så inte det biologiska... ni går runt o spänner er o så där"
Lite tråkigt att vår grupp splitras nu när Shilan drar iväg på nya äventyr, redan imorgon kl 07.00 tuffar hon här ifrån.. Vi har haft våra olika åsikter o lite tjafs o dyl. men nu i efterhand känns det galet tråkigt att vi inte kommer träffas till hösten... =/
Ikväll kanske vi ska ha en liten avskedsfest för oss och ett hurra för att vi är galet grymma o har klarat alla 150 arbeten vi har haft! Vi e riktigt bra, om vi hade ansträngt oss hade vi fasen varit gudar inom sociologi.. =)

Ni kommer fattas mig här i Halmstad under somaren, mina damer!
  
  
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback