Skit i att läsa mig...

Ja, nu har jag läst igenom de senaste inläggen här på bloggen.. LYSSNA INTE Å NÅGOT JAG LOVAR. Jag kommer INTE hålla det iaf. Det står ta mig tusan i varenda inlägg att jag ska lägga upp kort, uppdatera oftare, bli snyggare, smalare, intressantare, rikare och massa annat bullshit. Inget av detta kommer hända och jag ska verkligen sluta upp med att ljuga för er, mina kära trogna 5 läsare.

Detta lovar jag... kan hända att jag bryter detta löfte också. Är så långt mellan gångerna jag skriver att jag liksom tappar tråden lite.. JessöriBooooB!


Det är klart det heter jobb, när det är så jobbigt att jobba!

Alltså, det är FÖR JÄVLIGT där jag jobbar!!
Det är en massa bilar som stannar här utanför vilket gör att jag måste avbryta det viktiga jag håller på med. Typ läsa bloggar, kolla på saker man kan köpa på internet, läsa skvallertidningar, läsa inredningstidningar, lösa korsord, lösa suduko o den typen av saker, för att jag TROR att någon person i bilen ska GÅ IN I BUTIKEN och HANDLA av mig. Jag måste alltså kvickt resa mig upp från pallen, slänga undan tidningen alternativt klicka ner den aktuella internetsidan och klistra på mig ett serviceminded-leende. MEN.. Kanske nästan typ hälften av gångerna bilar stannar utanför ska bilen bara VÄNDA här utanför som om det var någon jäkla vändzone eller lägga ett brev på lådan. Då har jag alltså ställt mig upp i onödan.. HALLÅ??? Show me some reeeeespekt!!!

Fast de där gångarna de är nästan värre, de kommer uppsmygandes på en, helt plötsligt står de framför en o tar en på bar gärning.. Fy fasen vad obehagligt!

Ja... har jag nämnt att jag har jobbat sen 7.30 i morse och jag är iiiinte på väg hem än på ett tag!?


Felskick?

När man har ett jobb med mycket dötid är sajter som tjuvlyssnat och argalappen bra tidsfördriv. Nu har jag hittat en ny sådan sida (fanns i webhistoriken på jobbbdatorn så jag är inte den enda som har detta nöje på jobbet) som heter felsms.com . Här skickar folk in sms som de skickat till fel person, vem de skciakt till o om de fått något svar. Det är många som ska skicka snuskiga sms till sin partner o istället skickar det till någon förälder. Pinsamt exempel på detta:

Till: Pappa
Sms: Vilket jävla håll skall jag raka åt på fittan!!!!! Blir ju rödprickig som jag vet inte vad. Ser ut om ett vinterdäck Haha
Svar: Du får prata med mamma. Jag har mycket på jobbet.

Förklaring: Pratade med en kompis hur man skall raka sig för att det inte skall bli prickigt. Men hur jag än gör så blir det de. Ville bara visa henne med ett sms att jag ledsnat. Men numera vet min pappa att jag rakar mig där nere. :/


Eller att man tänker på den man skricker skit om i ett mess o därför skickar till personen i fråga.
Pinsamt exempel på detta:

Till: Killen
Sms: Jag känner att ja vill gå vidare i mitt liv, utan min kille, hur förklarar jag det för honom?
Svar: Nu vet jag

Förklaring: Jag gick och kände ofta att jag inte kände mig lycklig hos min kille men vågade aldrig berätta det, sedan så råkade jag skicka ett sms till honom som egentligen skulle till en kompis


Eller en klassiker som jag själv har råkat göra. Skickat sms till Chefen.

Det var när jag sommarjobbade i Borgholm mitt andra år. Säsongen innan slutade ganska tumultartat mellan mig o min chef men jag fick komma tillbaka året efter iaf. ( Efter att ha skrivit ett kontrakt att jag inte fick gå ut o festa om jag började jobba tidigt dan efter.. HAHA) Första dan jag var där så kom chefen o skälde ut mig och jag blev så trött på det.

Till: Chefen Leifi!
SMS: Året började med en utskällning, jävla kuk-Leif! Ikväll går vi ut o festar! Puss puss
Svar: Inget.

Ja, SMS: et skulle vara till Maria som jag jobbade ihop med sommaren innan men när jag såg på leverensrapporten att jag skickat till chefen höll jag ta mog fan på att DÖ! Alla som har jobbat på detta ställe vet hur snubben är som jag pratar om. Jag räknade kallt med att få sparken o satt o grät på personalrummet mellan kunderna.. haha.. Men ett par timmar senare när Leif kom så sa han ingentin.. INGENTING! CHOCK! efterjobb givk jag ut o satte mig på en bänk o började skrattat, vilken jävla historia. Vet dock att någongånjg under somaren sa ahn något kryptiskt om att han inte gillar sms o arr han inte brukar läsa dem, jag bytte snabbt samtalsämne!

Ja, det var min lilla sms-historia!

Eller mina personliga favoriter.. hahahahihihihohoho

Till: Chefen
Sms: Jag är fortfarand öm sen i går kväll. Du var helt galen och tog mig så hårt så jag kan knappt gå till jobbet nu :) Ses i kävll puss
Svar: Jå då det klarar du. Ses snart istället /Matz

Förklaring: Skulle skicka till min man men skickade till chefen. Jag tänkte säga upp mig

Till: Chefen
Sms: Fan jag skulle få sparken som om bossen fick reda på det här. :/
Svar: Vad är det jag borde veta?

Förklaring: Skickade till chefen men skulle skicka till min man. Jag hade nämligen gjort en riktigt dum grej på jobbet.


Till: Chefen
Sms: Jag åker med. Jag har sjukskrivit mig tor-fre. Feeeesssst :)
Svar: I morgon vill jag se dig på jobbet kl 08 i vanlig ordning.

Förklaring: Skulle skicka till en polare som skulle ner till Göteborg och festa över helgen men skickade till min chef


Ja, otroligt fnissrikt tidsfördriv!

www.felsms. com

otroligt.

Det är helt otroligt att det fortfarande är folk inne på min blogg varje dag. Jag hade nästan glömt bort min blogg, men inte ni, trogna läsare!

Det är helt underbart med snö o kyla. Jag hoppas att det ligger ett bra tag till så blir det raka vägen till våren efter det! jag o Joel var ute o gick en timma på straden i förmiddags. Så skönt, så skönt! Det är något av det bästa med Halmstad, att det är så nära till stranden. Det tar 15 minuter att gå från vår lägenhet så är vi på stranden, wunderbar!!

Annars har det inte hänt så mycket... Eh, mer än 1-års kalas, jul, nyår och allt det där sen jag skrev sist.
Julen spenderades i Kalmar, Det var trivsamt. Juldan träffades vi gamla tjejer för lite vinmys o sen av någon jävla anledning skulle jag o Moa ut på stan. Vi ångrade oss redan när vi klev ur taxin, men det var rätt skoj iaf. Mådde som en kloakråtta dan efter bara o hade 3 timmar i en bil att se fram emot. Men ett McD besök och typ 3 toa o luftstopp så gick det finfint =)

Nyår var helt fantastisk. 17 personer var vi hemma hos Nina o Marcus och jag o Joel hade varit med flera dagar innan o hjälp till. jag o Nina lyckades helt grymt bra med maten tycker jag och vi var även lekledare (jag gillar inte att leka, är man lekledare så slipper man vara med.. I´m so smart!)
12-slaget gick som vanligt vansinigt snabbt och raketerna och skumpan flödade. Jag, linda o Joel slirade (verklgien slirade) hem vid.. ja, vem vet vad klockan var. Jag tyckte iaf att det började ljusna!

Så nu är det då 2010, det kommer förmodligen vara det året då jag o Joel får flest syskonbarn. Närmare bestämt 5 stycken. 3 i mars o 2 i juni. Helt galet! Snacka om att de får bråka om varenda firande - födelsedag, konfiramtion, student osv. Men det löser sig nog får vi hoppas =)

Så, det var min lilla uppdatering här. Vi kanske ses om ett par månader igen!