Nästan vår.

Det har vait så fint väder med sol o några plus grader flera dar här i GBG. Jag kan inte bli annat än glad. Lite D-vitamin från solen gör susen för humöret och eneginivån. Har till o med vaknat vid typ 8-9 helt frivilligt i flera dagar i sträck. Det har nog aldrig någonsin hänt innan eftersom jag förmodligen är en av de mest morgontrötta människorna på jorden! Idag har jag redan hunnit städa lägenheten, o klockan är inte ens 12. Snart kommer Ida hit för lite plugg o snart sätter vi igång med C-uppsatsen fullt ut. Vet inte riktigt hur jag ska hinna med en flytt, en C-uppsats och ett jobb samtidigt, men det löser sig. Kommer förmodligen vara helt knäckt i augusti sen när allt är slut...
Jaha, Nähe. Det har var ju inte direkt inspirerande!Reunion för ett pat helger sedan m gamla barndomsvännerIlle-Bille, Frank The Tank & SalliceJuvelen & Jag

Nämnde jag...

Vet inte om jag har skrivit i bloggen, och orkar inte kolla heller, om att vi ska flytta?
Jooo, visst har jag det. Men nu har vi ialla fall fått oss en lägenhet i Halmstad, ÄNTLIGEN!
Jag höll på att få ett nervsammanbrott och ett psykbryt och diverse andra stressrelaterade sjukdomar på kuppen och jag har bestämt mig för att aldrig flytta igen. Vi ska bo i den där trean forever!
Det ska ialla fall gå så pass lång tid att jag har glömt bort hur stressigt det var denna gången, o det ska inte under några omständigheter vara under stressade former. Jag betalar hellre dubbla hyror i ett halvår än att behöva stressa.. kanske..
På söndag bär det av till IKEA för att köpa golv mm. Vi måste ju suga ut det sista utav våra personalrabatter innan vi slutar. Så från lilla soffbutiken har det blivit en fåtölj som vi nu måste vänta på i minst 8 veckor. SUCK!

Nu ska jag återgå till min hemtenta som jag borde vara lite mer effektiv med, men, det är inte så min melodi går helt enkelt. Jag är en ballad, för det mesta.


Så här ser vår fåtölj ut, fast annat tyg och annan färg på benen. Ur söt tycker jag.
Går att köpa på Lilla Soffbutiken för ca. 2,500:-

Back On Track

Nu har vi internet igen. Man kan ju inte leva utan det. Särskilt inte eftersom den svenska högskolan är uppbygd på att du ska ha internet, typ! Värdelöst att behöva åka till bibblan för att mailat ett mail vid exakt en tidpunkt. Men no more!!

I helgen var det Kalmar. Det var mysigt. Umgås med familjen och med Oskar, Elin o lilla mini Dexter. Söta o rara är dem allihopa!

Ja... det var det det!