BorrBorrBorr

Idag är jag hemma. Jag är inte i butiken på hagön idag. Känns som första gången på flera veckor. Och efter en 80 timmars vecka är det skönt att vara hemma. Tyvärr är detta en pluggdag. Motivationen är noll, eller kanske lite mindre än så. Och till råga på allt så renoverar grannen och det har borrats konstant sedan kl 7 i morse. SUCK!!!!

Igår tog jag mig friheten att får lite frihet. Mellan jobbet och plugget  var jag på stan och shoppade. Gardereoben (son ligger i en stor hög på golvet, eftersom vi inte har garderober) behövde en uppfräschning och jag är nöjd med mina inköp. Jag vet fortfarande inte hur det ligger till med vår kamera, men jag tror den är trasig. Joel hade en teori om att dne kanske bara behövde laddas, den som lever får se. Annars hade det varit skönt om det var paj så vi kunde köpa en ny. Jag blir aldrig snygg på korten med den kameran, det är sant!!! Eller har jag bara blivit fulare under de senaste åren, fast jag tror snarare att det beror på kameran. Yes!!

Nä, nu lite plugg och sen ska jag ta mig samman och göra deklarationen innan vi ska lägga lister. Imorgon blir det Gekås, eller som resten av Svergie kallar det, Ullared.

Morsning

Lonliiiii i am so lonliiiii...

I helgen är jag hemma själv. Joel är på svensexa. Kul för han, tråkigt för mig.
Jag väntar o väntar på att någon av mina kompisar ska gifta sig så jag får gå på möhippa. Eller en av mina kompisar ska iofs gifta sig, men hon bor i USA, det blir en jääävligt lång resa för en möhippa.

Vi bor fortfarande i ett skithål... Nu är det inte ett renoveringsobjekt, utan ett skithål till renoveringsobjekt. Men what the hell.. Jag har vant mig vid skiten. Jag kan förstå de där människorna som är med på TV med deras grymt skitiga hem. Ganska skönt att bara låta allt vara, då blir det mer tid till annat.

För övrigt så blir det inte mycket kort på vårt renoveringsobjekt. Och inga för och efterbilder kan det bli, bara för. Pratade precis med min kära Joel. De har paddlat kajak idag på svensexan och kanoten som vår kamera låg i tippade... Wopsy daicy... Och där låg alla kotren från de senaste månaderna, att man inte lägger över dem på dirren.. jaja, man ska inte gråta över spilld mjölk. Plus att en full Henrik (den blivande äkta maken) lovade dyrt och hederligt i bakgrunden att han skulle köpa en ny kamera. Skitsamma att han var aspackad och säkert hade solsting och köldskador på en och samma gång efter det iskalla badet(det var hans kanot som välte)... Ett löfte är ett löfte =)

Jaha... det här blev ett inlägg om diverse. Nu ska jag gå och lägga mig. kl 21 på en lördag, fy fan vad tråkigt. Men så är det när man har ett jobb att sköta och ska upp kl 6 imorgon.

PS. mina händer är så torra så det gör ont. DS

HolaBandola!

Här ser det fortfarande ut som skit och jag vill inte skriva ett långt inlägg för datorn känns lite opålitlig idag.
Snart blir lägenheten fin.. snaaaaaaart, snart, snaaaaart!! Jag försöker inte tänka på hur stökigt det är, det känns bättre då, även fast jag sitter här täckt med spån efter sticksågen (idag har jag lagt golv helt själv, det gick bra kan man säga) på en pinnstol i köket.
Nu har jag inte suttit i soffan o kollat på TV på 3 veckor, det är fab!!!!

Tjöss!

Hundvakt.

De senaste 3 dagarna har jag o Joel varit hundvakter åt styrrans hund Atlas.
Vi har sagt innan att vi ALDRIG vill ha en hund. Men nu, efter de här 3 dagarna, nu är vi bomsäkra på att vi ALDRIG vill ha en hund. Det tar ju sån tid. Och man ska ut o gå (vilket iofs är det positiva) med jämna mellanrum, man måste plocka bajs, man måste leka och underhålla, man kan inte gå i affärer, osv osv osv. Nu ligger han här under stolen och morrar.. Så fort någon gång i trappen (i ett 7vånings hus) så börjar han skälla. SUCK!!!! Vet ej hur många gånger jag har sagt till han idag, o klockan är inte ens 12. haha!
Hundar är inte heller direkt kända för sin intelligens och Atlas.. ja.. han springer ett antal gånger varje dag fram till vår hallspegel och skäller på sin egna spegelbild.. Snacka om noll självinsikt!

Men han är mysig också, det är han. jag älskar Atlas, i små portioner!!


Blogg

Behöver jag säga att det var galet gott med grill igår. MUMS!!
Jag o Joel är ju helt lyriska över att vi äntligen har en balkong, men det hade varit mysigt att ha en liten tomt att grilla och sitta ute och äta på i sommar. Det får vänta några år, jag älskar min balle, med havutsikt. Har försökt fånga den på bild men vi har så kass kamera så den syns inte riktigt. Vi borde köpa ny kamera!!! Som sagt bilder kommer så småningom, såfort kamerasladden dyker upp i flyttkaoset.

Nu ska jag snart bege mig till Göteborg för att göra 5 st intervjuer, jag hoppas att det kommer gå bra. Hela uppsatsen hänger ju nästan på att få bra intervjuer.
Det är ju nästan som att jag lever ett liv som ett band på turné gör. För på lördag ska vi till Kalmar för att gå på dop och träffa mina päron. Ingen ro, ingen vila. Men det blir att åka hem tidigt på söndag så vi hinner göra klart sovrummet, Det är lite jobbigt att bo som vi gör nu !!

Morsning Korsning!

Flyttkaos!

Nu har flytten till Halmstad äntligen blivit av o det har varit en kaosvecka.

Måndag: Flyttdag. Jag har ett handledningsmöte kl 13 i Halmstad, kunde det ligga mer olämpligt? Efter det så brummar jag, Linda o Johan (som är våra personliga änglar och räddare i nöden) upp till Gbg m ett tomt släp och musklerna spända. Väl framme var det bara att slänga in rubb och stubb i släpet och det räckte preciiiiis till allt fint vi har. Tillbaka till H-stad vid 21 tiden och då va det bara att börja knata de 6 våningarna med de stora möblerna.Okey, jag gick inte en enda gång, jag o Linda tog hissen, en minihiss som vi i slutet av kvällen till och med fick in sängmadrassen i, KNYCKLANDE!!! Vid 23 var vi klara och jag o Joel däckade i sängen.

Tisdag: Röja upp det värsta i lägenheten för att sedan åka back to GBG för bankmöte kl 16. Efter det en sväng till IKEA och Bauhaus för färg o annat smått o gått. Hem o städa lägenheten... i skenet från kökslampan.. HAHA! Sov på luftmadrass med ett minitäcke och en kudde, utan några lakan eller nåt. Planeringen är alltid under full kontroll...........

Onsdag: Bank nr. 1 för att skriva lite papper som hade glömts dagen innan, 10.30 bank nr 2 för att sälja vår lägenhet i Gbg. Ilfart med bilen till H-stad för att köpa vår nya lägenhet och vi 14.00 var allt klart. Då dunrade vi hem och började riva i sovrummet. Golv och garderob försvann på ett kick.

Idag har jag målat taket i sovrummet, efter en föreläsning av Joel i en halv timma om hur man gör... Hur svårt kan det va liksom? Enligt mina mått mätta så blev reslutatet helt vansinigt bra. Jag har även sanerat badrummet idag eftersom det luktade gubbe och gubbperfym där inne. Jag tror jag lyckades ganska bra med att få bort lite av lukten iaf..

Har tagit en del kort på detta kaos. Kommer lägga upp dem här så fort jag hittar kartongen med kamerasladden i. det kan ta lite tid.  Så framöver blir det förmodligen mycket renovering och inredning här på bloggen.

Förövrigt så har vi väldigt goa grannar. Medelåldern ligger väl ungefär mellan 80 och döden och alla tycker det är "så roligt med ungdomar i huset". De har suttit ett gäng med ca. 8 stycken från husen på en bänk här i solen hela dagarna sen vi flyttade. Snacka om ljugarbänk. Vår granne som bor mitt emot heter Inga och hon är en rar liten dam. Hon och hennes gubbvän har redan bjudit in os på The och ostmacka.. Raringar!

Nä, nu blir det dusch osen ut i det fina vädret, e trött på flyttkaoset nu. Ikväll blirdet grill hos Linda o Johan.. MUMS!!!