Sommar..

Sommar är verkligen underbart,men varför ska tiden gå så förbaskat snabbt denna del av året? Jag hinner knappt börja komma in i sommarstämning innan skiten börjar närma sig slutet. halva juli har nu gått o med det ungefär halva somaren, jag har legat på stranden aka klipporna en gång. EN GÅNG!!!! Vansinigt deprimerande..
Men för att se det från den ljusa sidan har jag iaf hunnit med  2 veckor i ett tält o en massa härlig musik.. o mer kommer det bli!! Jag är ju i princip ledig hela Augusti o då ska det slappas o hittas på med roliga saker.. =)

För övrigt var jag hemma hos syster igår o hon har skaffat sig världens sötast hund som heter Atlas.. Jag är kär i denna lilla varelse... helt underbar  o liten mini-me!!!


Atlasoch Syster!

Ett tråkigt inlägg...

OjOj.. Här är det verkligen dags att uppdatera lite=) Har ju en extremt bra ursäkt till varför jag inte skriver på min blogg - Det är Sommar!!! På somaren ska man ängna sig åt andra saker än att sitta inne framför skärmen..
Idag är jag dock hemma här själv o det regnar ute, då finns det lite tid över. Just nu är mitt liv en blandning av masor av jobb i Halmstad varvat med lugna dagar i Götet med underbara Joel . Jag föredrar det senare, men alla behöver vi katcheng för att överleva..
imogon på morgonen bär det av till Halmstad igen efter 5 dagar i Gbg. Nu blir det andra omgången av maraton jobb på skinngruppen. 9 dagar i sträck, full rulle på jobbet.. Nedräkning att få komma hem igen har redan börjar..hehe!!
Annars flyter allt på hur bra som helst, lägenheten börjar ta form o dagarna fylls med diverse sommar aktiviteter beroende på väder och vind.

Nä, usch vad oinspirerande detta blev, har faktiskt ingen lust att skriva, så enkelt är det!!!

Puss o kram!