Tur Ture!

Ibland har man sån otrolig tur, inte ofta. Men ibland händer det.
Jag och Ida har varit inne ett X antal gånger under de senaste veckorna på ASOS.com för att hitta några tjusiga nyårsblåsor. Om du INTE hittar någon där så är det något allvarligt fel för de har ca. 850 klänningar och det finns nästan föööör många fina. Jag bestämde mig iaf för ett tag sedan vilken jag ville ha. Men pga. pengabrist mm så har det inte blivit av att vi beställt. Idag tog vi iaf tag i saken och hör o häpna. De hade sänkt den klänningen jag vill ha med 150:-. I´m a Happy Basterd!!!
Nu hoppas vi bara den passar. Annars blir det tråkigt och jobbigt att behöva skicka tillbaka osv. Å andra sidan har de så mycket annat man kanske kan byta till..


Mai Preeeeschöösssss..

För övrigt så hatr jag skrivit in asos.SE typ alla gånger, o då har jag varit inne där mangen gangen de senaste veckorna. Att man inte lär sig....com, det ska vara PUNKT COM!!

Finbesök!

Idag får vi finbesök som har färdats hela vägen från Halmstad. Dagen kommer bestå av julmys på Liseberg och sen avslutas med en rejäl fylla.. Nä, skämt o sido. Nu när man är 25 dricker man med måtta..... *harkel host*

Så här mysigt kommer det bli idag iaf!

~JulKärlek~


Skrivkramp!

Nu är den här igen, skrivkrampen. Jag tyckte jag var riktigt duktig där ett tag men nu verkar det som att jag inte har ett smack vettigt, eller ovettigt, att skriva.. typiskt!!

Det som händer nu i mitt liv är mest att plugga med vårt utvecklingsprojekt, vilket faktiskt går rätt bra. Tycker jag iaf, vet ej om resten av gruppen håller med iofs...haha! Annars surfar jag runt på internet och letar lägenheter, nu när det är dags att flytta igen.. Halva mitt liv har jag varit som en jojo fram och tillbaka mellan olika städer.. Men nu, nu, nu. Kanske att jag stannar längre denna gången. Så är ju planen iaf, men det har den iofs varit många gånger innan också..

Så här ser min Livs-Bostads-Jojo ut iaf.

Kalmar
Curacao, en ö i Karibien
Kalmar
Namibia, Afrika
Kalmar
Borgholm, Öland
Kalmar
Borgholm, Öland
Stockholm
Kalmar
Stockholm
Halmstad
Göteborg
Halmstad.
Kanske att jag har nått min slutdestination, kanske inte. Det får framtiden visa I guess!

Annars har jag mest ångest för att jag inte tränar. Och efter en ingående analys av denna ångest har jag kommit fram till att det är bättre att ha ångest för att man inte tränar, än att ha ångest för att man har ett fucking träningskort som man betalar a lot of money för men skiter i att gå dit. Alltså borde jag göra mig av med mitt träningskort, så får jag den bättre varianten av ångest iaf.. haha. Jag skyller även allt på gymmet jag går på, det är så trååååååååååkigt. Bara en massa spännisar som går runt, jobbigt tycker jag. Och vansinigt tråkigt att träna själv, Inte min kopp av Te!!

O eftersom jag typ har "lovat" bilder i framtiden kan ni få en här. Ett jäkligt ballt kök från en lägenhet som ligger ute för försäljning i Halmstad. Kan jag få köpa köket men inte resten av lägenheten och absolut inte läget?


Jag älskar det svartvitrutiga golvet. Precis som vi har i vårt kök nu.
Kanske att vi skulle benda upp det och ta med till vår nya lägenhet..

JF!

I helgen har jaf JF, alltså Joel fritt. Det är super tråkigt faktiskt. Även fast jag är lite av en ensamvarg som gillar att vara själv och filosofera. Men inte denna helgen, jag har väl helt enkelt vant mig vid att inte vara själv längre.. Ojoj, vad livet förändras!
Tänkte iaf ta tillfället i akt och kolla på girlygirl filmer ikväll, i loooove pinkmovies!!!
Detta blir iaf en lugn och fin helg, vilket är bra eftersom de närmaste helgerna är uppbokade med resa till Sthlm, resa till Kalmar och finbesök från Halmstad. Ska bli finfint.

För övrigt har jag fått hem min underbara dator. Med alla bilder och all musik, kan man bli gladare. Det har även investerats i en extern hårddisk så inte detta ska upprepas igen..
Kanske att jag lägger in lite nostaligbilder sen, var ju ett tag sedan jag kollade på alla gamla bilder... Och det är väl igentligen det folk vill ha av en blogg. Bilder! Att gotta sig  och få en inblick i andras liv. Kritisera, avundas eller vilja ha!
Jag tror 80 procent av alla som läser bloggar skiter fullständigt i vad det står, det är bilderna man vill åt. Yammi!!!!