Det ska börjas i tid!

Idag har Pysen skickat sitt första sms. Han valde att skicka det till Åsa i USA. Det är något oklart vad han ville men han har helt klart åsikter om Älmhult.

Han har under ett bra tag kunnat trycka på knappen och sedan dra fingret åt sidan för att öppna telefonen men att han har börjat sms har gått den här mamman förbi, haha!!


Hurra!!!!

Dra mig baklänges! Min bloggapp funkar. Hipp, hipp, hurra, hurra, hurra, hurra!! Dessvärre har jag inte ett enda kort på mobilen just nu och på onsdag far jag till staterna för lite kvalitetstid med min underbara Åsa!! Längtar, längtar, längtar!!

Åker givetvis inte själv men jag lämnar min man hemma och far själv med pysen och bästa Ankiplonk! Idag har vi provspelat vårt resespel och tagit en powerwalk utan power. Imorgon går jag själv!!

Vi har givetvis tagit tillfället i akt(er) när vi har inneboende och lämnat Anki som kapten över skutan och lille(sjö)man och gått ut och ätit på restaurang ikväll, jag och min man (overboard). Nu är jag då mätt så jag behöver förmodligen inte äta igen förrän jag landar på andra sidan Atlanten!

Hepp,hepp so long!


11 månader

Min goding blir 11 månader idag. En månad tills det var ett år sedan jag låg på förlossningen och trodde att jag skulle skulle dö. "DET BLIR INGA SYSKON" skrek jag! Och barnmorskan tyckte inte det var rätt forum att ta den diskussionen i, haha! Nu efter ett år kan jag tänka mig ett syskon, någon gång in a far far away future!!
Och här skulle det vara en bild på lilleman men nu blir jag så JÄVLARNS förbannad för det går SÅKLART inte!! Har fortfarande inte fått igång bloggappen men tänkte blogga från .se sidan i mobilen. Går det att lägga upp bilder då? NEJ!!! Någon läsare som har bloggar från något annat ställe en blogg.se där det går snabbt och smidigt att blogga från mobilen??
Stjärt!!

Nääe, inte har väl jag!?

Vet fortfarande inte hur man bloggar från en MAC och får inte igång appen heller. Någon vill inte att jag ska blogga, helt klart!!! Och jag som fått lust till det för första gången på länge. Går lite crazy bananas på det här!!!
..."man" brukar ju be till vädergudarna om fint väder ibland, kanske skulle försöka be till internetgudarna och datorgudarna om flyt och framgång inom deras område. Japp, så får det bli.
Här finns det ingen bild eftersom den vill bli liggandes neråt i rännstenen!!!!!!!!!


HA! Där lurade jag dem minsann, de asen som vill förstöra. Jag valde helt enkelt en bild som skulle ligga ner. Den är gammal, Pysen är betydligt större nu. Ja, till och med LÅNG för sin ålder!