Kiss o Prutt

Jag kan med all säkerhet konstatera att denna tenta kommer gå käpprätt åt fanders! Min hjärna är på overload nu o kan ändå inte ens hälften av det som ska kunnas.. fy fasiken!
Längtar gaaaalet mycket till lördag när det är över.. även fast jag inte kommer klara det är det skönt att ha den gjort. O så kommer ju Joel på lördag också, o happy day! Sista helgen vi kan umgås tillsammans, sen börjar den lilla jobbiga perioden, hoppas att året går snabbt bara=)

Back till kissboken o pruttanteckningarna! ( moget)

Plugg som fasen!

Har som vanligt varit en myspysig helg eftersom Joel har varit på besök =) Har blivit bortskämda med varandras sällskap, hur ska det gå nu när vi inte kan träffas lika mycket? Buhu... Det löser sig, det brukar det göra..  =)

De närmaste dagarna kommer spenderas m blödande ögon o överfull hjärna! Tentan på lördag nämar sig med stooora steg o jag har hela 4 dagar på mig att lära mig ca. 700 sidor psykologi, känner spontant att jag borde vara mer stressad än vad jag är. Tror jag tror att jag har någon form av överförmåga o kommer klara detta prima, alternativt har jag redan gett upp o har insett att detta i princip är omöjligt! well.. det återstår att se på lördag!

 Dags att grotta ner mig i böckerna i min lilla bubbla, är anträffningsbar på lördag efter kl 14 igen!

"små grodorna, små grodorna"

Tänker tillbaka på en regning afton för några månader sedan. Finfint sällskap o maaat o alkoholhaltiga drycker!!

  
  
  
Midsommarafton.. Jippiiiiii!

Underbara älskade!

Har varit en mys pysig helg i Götet som vanligt.. =)
Vi har kommit på att en kamera behövs SNARAST!! Vi måste ju dokumentera vårat underbara liv!! Snart är det oktober o då rullar det nog in en fyrkantig box med snöre runt  får vi hoppas på=)

Annars har det varit mest chill, film, restaurangmat, alkohol, fika, sol, regn mm

Helgens kommentar: Har du jeans på dig, din omysiga jävel!
Helgens antika ord: Sängkammare
Helgens tradition: Egg & Milk
Helgens skor: Obekväma
Helgens väder: sol, regn o blåst
Helgens film: King Kong med hack i!
Helgens bästa: Joel
Helgens tråkigaste: Åka hem idag kl 07.10 =(

Tiden går snabbt tills vi ses igen..  =)

Sweet!

Imorgon bär det av till Svenljunga för ett studiebesök m jobbet på ett garveri. Ska bli kul, se alla hudar ligga där..  Luktar tydligen apa men iaf. Där efter bär det fort iväg till Göteborg till Juvelen.. Fortare än blixten! Hoppas att jag kan lifta med Göteborgarna annars blir det buss/tåg från Sveriges metropol , Svenljunga!

Idag är det tre månader sen vi möttes bland tält, musik, öl o rött garn.. Som jag ser det: Ett halvt halvår... OjOjOj. Galet lång tid o bara början! =)

Nu ska jag packa min lilla resväska, köpt på biltema för 79:-, m antingen för mycket kläder, för lite kläder eller opassande kläder. Att man aldrig lyckas!!

Sweet!

Lördagens Kräftis!

  
  
   
  
  
Finfin Dukning
Hattar & Kräftkonfetti
Kräft-gång spex
Konfettiprydda kroppar
Lek Med Skaldjur
SyskonKärlek
O Massa Massa Skojj!

What Goes Around Comes Around!

image309
Min Manliga RockStar Till Man!!
Kärlek!

Nån som känner sig träffad?

image308

Pickadoll!

För de som tycker det är oklart vad det är poliserna har på kroppen, på bilden här under, så är det SJÄLVKLART en pistol, poliser är alltid beväpnade!! Jepp, så är det!

Idag har det varit en liten jobbig natt o en underbar dag.. Joel e det finaste av allt o har överaskat mig på jobbet idag.. Åh, så glad jag blev. Kom nästan en tår, lipsill som jag är..hihi!!!

ikväll blir det kräftis m eliten =) Guttish!

Big Happening in H-stad!

Igår när jag o Joel gick hem från våra bravader inne i stan stog det två poliser o tankade vid en mack. Joel tyckte detta var så intressant, han hade aldrig sett någon polis tanka innan.. han hade inte ens tänkt tanken att de tankar sina bilaro blev djupt bitter att han inte hade någon kamera med sig.. även fast han inte vågade ta kort med mobilen..haha

Håll till godo baby!!! Puss!

image307

Lovely!

Ojojoj.. här sitter jag på jobbet o gör en sån olaglig sak som att blogga.. fy på mig! Jag undrar vart allt folk är dock.. hemma o grillar kanske. Fredag eftermiddag o "fint" väder, inte en kotte köper soffa!

Gårdagen va fin fin-..=) Slirade m hojjen så jag höll på att ramla när jag skulle möta upp Joel..haha.. helt plötsligt kom han gående där på vägen när jag hojjade i 140 för att hinna möta upp han..
Förbi medya för upphämtning av 2 kebabtallrikar o sen hem till  världens bästa syster för lite cider. Knatade sedan iväg för att se Håkan.. Damn! Den mannen kan.. man blir ALDRIG besviken på håkan! särskillt inte med så fint sällskap som jag var där med, syrran o mannen.. Lovely!
En öl på Mårtensson o lite kareoke.. oh my, o folk säger att Håkan sjunger falskt... jiiises!

Idag var det den vanliga seperationsdeppigheten som rådde, det suger att vi inte kan träffas alltid, då hade jag varit en lycklig stjärna.. eller lyckligare, för lycklig det är jag! Hoppas på att veckan går snabbt så vi ses igen. På torsdag bär det av till götet fortare än blixten!!!

Helgen blir det mest jobb, men en liten kräftskiva på lördag ska vi nog styra upp också=) har ju med mig hattar o konfetti. blir nog inga fyrverkerier denna gången dock.. har iofs lite tomtebloss hemma... äh.. vem fan bryr sig!

Jobba lite nu kanske.. Morsning!

Håkan Bråkan!

Ikväll ska vi på Håkan Hellström med alla andra fjortisar o snart kommer Joel.. lycka lycka!

Igår var det f-fest m nollorna o sen kåren.. vart ganska hårt som vanligt.. hade föreläsning idag kl 8. jag o Cissi gjorde ett tappert försök att knata dit men gav upp i första pausen, fy fasen va illa jag mådde.. blääää!!!

Nä, nu ska här skynda på lite, ser fortfarande ut som skräp, måste va tjusig när kärleken kommer ju =)

Juvel!

image306
Jag Vill Ha En Juvel i Mitt Liv Varje Dag!
En gnistrande sprakande Juvel som ger mig tindrande ögon och lyckliga dagar!

Ett paket på posten!

Har varit en finfin helg vill jag lova. Jag Becca o Joel brummade mot Kalmar på fredagen. Startade med lite grill hos mor o far först o sen bar det av ut för lite öl på krogen. Vråkade vist bli en springnota på ett ställe, detta var dock bara Joel medveten om, bönorna hade glömt bort det bara..haha! Var på Harrys för första gången.. vilket ställe..haha.. kollade in alla gamlingar som rockade till house o hiphop på dansgolvet, galet skojj. I slutet av kvällen kom även Dan Bean inglidandes från ingen stanns för att florera med vårat "klientel".. Galet skojj!

Lördag var det lite stan o lite fika med min freshmaker (<3) o sen började galejet på kvällen. La familia hemma i dalen! En kombinerad surströmingsfest med kräftskiva. hehe.. partyhattarna på o konfetti på bordet gjorde susen.. Joel tyckte tom om surströming, det gjorde du bra i baby *kärlek* =) Massa dans efter maten så bokhyllan höll på att välta, ja, nästan allt höll på att välta.. haha. Allsång såklart, Farsan måste ju styla med sin gura o heta sångröst!
O givetvis vart det raketer på 12-slaget... haha.. ska det göras ska det göras fullt ut=)
En kanonkul helg.. får vi göra om snart igen! 

Nu har jag kombinerad städning med plugg o slapp skulle man kunna säga.. ska återgå till det nu så jag lär mig något idag med.

Längtar Längtar Längtar!!!