Ett Tips o En Fundering!

Flytta ALDRIG, jag repiterar ALDRIG till nedre plan på Nyhem!! Inte första, inte andra utan tredje, jag repiterar TREDJE gången är det som jag mitt i natten vaknar av att det står nån (förmodligen) kåt jävlen o knackar på fönstret! Damn! I Must Be Godd Looking.. alternativt att personen i fråga har gått till fel hus.. tror dock på alternativ ett! Klart som fan jag inte virar in mig i täckte o står där som en tölp med håret på ända som en kåldolme för att möta personen från andra sidan glaset!!

Har även funderat på varför jag har kollat på tvåan i 2 timmar.. Har någon någonsin sett något bra på den kanalen?

Roligt Värre!

Idag har jag o Nina vart på syrrans jobb o latjat runt.. Framkallade korten från Åre.. Trivsamt! O sen haft skojj med Photobothen.. hihi!
Har även ÄNTLIGEN fixat ett pistolhalsband.. hittade ett öronhänge i kalmar som jag nu byggt om, höll på att ta livet av mig med saxen, men det var det värt.. ska ha pås ikväll (kan man säga så) !?

Ikväll blir det lite grill med vackra damer o utgång till okänt ställe än så länge.. vi får se vart kvällen bär hän sattsejja!

134686-78


Poop!

Sitter här o är nervös! Varför då tänker ni.. För imorgon ska Cecilia Karolina Nordström i egen hög person på anställningsintervju.. brukar inte va nervös för sånt.. men nu.. Jesus Kristus! Var tvungen att prov cykla dit idag för att se hur lång tid det tog.. som tur var tog jag med mig Nina som Guide eftersom jag trodde stället låg på andra sidan stan.. Lokalsinne, vad är det?

Idag har det glassats som vanligt.. vilken underbar vecka detta har vart, bara massa slap.. Me like mycket!
Ska för övrigt inte närma mig stan en enda mer gång denna månaden eftersom jag hade köpstopp för länge sen o ändå köpte jag ett par skor TILL o en liten trivsam top aktig klännings sak från HM.. Tänkte att jag ändå måste ta en tripp in på sparkontot, så då kan jag lika gärna göra det ordentligt!! Man ska inte spara på krut!

Läste igenom mina senaste inlägg o såg att jag hade skrivit att jag suttit på Annas uteSERVERING.. borde det inte va uteplats, alternativt bakgård ? i dont know.. fick ju gratis kex o kaffe (som jag inte drack, men gjorde iaf ett försök innan jag övergick till saft) så det e en jävla bra uteservering jag hittat!

Nä, nu ska jag hoppa i bingen så jag får min skönhetssömn.. måste ju va proper imorgon när jag ska få jobb... hu.. jag kan få jobbet, jag är inte rädd, jag kan få jobbet, jag är inte rädd, jag kan få jobbet, jag är inte rädd, jag kan få jo...

Trendskapare!

Jag har blivit en trendskapare!
Sen jag skapade min blogg o har den som undertext på MSN varje gång jag skrivit så tror jag det är ungefär 5 6 stycken som har gått i mina fotspår.. Lite tufft!

Idag har varit en slapp dag.. vart ju kåren igår så klart.. Först grill på bolmens, gott som fan men oh så kallt när solen försvann.. var pritty full som vanligt, men det var skojj.. mycket folk o så där.. O happy day! så idag har jag o nina investerat i varsen brasse stol som vi har glassat i här utanför mig..
Sen vart det gymet.. fy fan, trodde jag skulle få en hjärtattack på skidmaskinen, så s a t a n s jobbigt!!

Har hittat en rolig sida som man kan döda mycket tid på www.tjuvlyssna.se

Mataffär, Täby C

Barnet: Men jag viiill ha godis mamma! Viiill!!
Mamman: Om inte du är tyst nu så dör Björne!
Barnet blir mycket tyst.


Filt i Parken!

Dagen har spenderats på en filt i parken.. med mina nya SINNESJUKT obekväma skor.. som jag köpte igår.. viste att jag skulle få skoskav men köpte dem iaf! så än är man fan inte vuxen!! O nej!!

Ikväll blir det lite BBQ-party på Bolmens med sköna damer o sen möjligtgvis en repa på kåren.. vi får se vart kvällen bär av.. Kåren har vart en besvikelse de senaste gångerna, så det är ingen idé att hoppas på för mycket!

För övrigt så känns allt tip top denna vecka.. förutom att vi beställde böckerna till den kursen igår.. skit smart.. så nästa vecka kommer inte va lika glassig.. att man aldrig lär sig!
Well well.. Time Att Kila!

God morgon världen!

Idag tror jag att jag klev ut från mitt vinterskal.. Vackra vackra sol!! Tänk att lite sol kan få en att blomma upp, i love it!! Hela Nyhem var full med folk som grillade o gassade i solen idag.. själv blev det som vanligt en halv föreläsning, kunde inte med att gå in o sätta mig igen efter rasten, så jag Nina o Anna gick hem till Anna o satt på hennes uteservering o drack kaffe(saft för mig), åt ballerina, rökte o snackade massa skit.. otroligt trivsamt!!
Sen vart det gymet för första gången på 2 veckor, kändes nästan konstigt att vara där efter så lång tid..haha.. men nu e det gymet minst 5 dar i veckan som gäller.. Oh yeah!

Nä, nu blir det snart bädden.. föreläsning vid 9 imorgon.. snark!

Onani i Kalmar!


134686-65

The Glajj Familjen Nordström

Dundrade iväg i onsdags till kalmar, var häng med mor o far på kvällen o glajjprovning.. Hela familjen hade glajjprovning o tyckte det här var oooootroligt kul! Torsdag vart det IKEA med syrran, blev ganska dyrt för min del, men nu kommer jag få ett lite finare badrum och en liten mer god-luktande och tindrande lägenhet med Vanilj ljusen, mums! Fika med Moset o Plonken på kvällen. =)
Fredag vart det stan med syrran och en hoppande-på-kryckor-Lina Holm.. var mys med lite kollande i affärer o en fika.. Sen åkte jag o Becca hem o smäckte var sin kalmar pizza o kollade på en high school film, kan det bli bättre? Vaggade mig lite senare upp ur soffan o åkte hem till Mitt Mos med en vinare i högst hugg.. Skulle catch up lite o dela på vinaren, meeeen.. När det är Miss Mach o Miss Bubble som ska ta det varligt blir det givetvis motsatsen.. Det vart en utgång med buller o bong på Ernestos.. Gick lös på det stora kanonerna i baren - Tequila o Mintu shots.. efter det var det pritty kört.. haha!
Satt i Moas kök o väntade på att världen skulle sluta snurra o ringde massa fyllesamtal.. OjOjOj! Fick ligga med lite halv öppet öga o kolla på en lampa en stund, sen föll jag i en lättare koma o vakande upp brevid Moa, två FRÄSIGA(mamma sa att jag såg fräsig ut i ett par glasögon, vill man göra det?) brudar!! Tog mig in till syrret igen, o hur jävla kul är det att gå på syrret klockan 12 dagen efter dagen före.. fy fan! Hem för lite softning ett tag o sen bar det av till Åsa, AnkiPlonk med såklart.. lite mer vin o snack o sen Ernesto igen.. Var roligt även denna kväll, särskilt den lilla twisten på slutet när vi stötta ihop med Krister Lindarv ute i nattvimlet, himla trivsam människa.. har även hans nummer, då han promt ville visa att han hade Onanilåten i kareoke version som ringsignal... Erkände dock för han att jag tyckte det var en skit låt, tilla dock snabbt att den var rolig.. Haha!
Idag har det vart fika på uteplatsen, grekiskmat o en bilfärd hem.. Nu ska "mammas lilla salladsblad" snart knäcka sig i bingen, damn i´m trött!




..Kärlek i Överflöd till alla Kalmar Klimpar..

ÅNGEST!

Jaha.. då har jag precis kommit hem från 5 trivsama dagar i kalmar.. Me Love! Har dock inte tid att skriva nån deteljerad skiss över dagarna just nu.. och varför har cecilia klockan 21.27 på söndagkväll.. efter två dagars festande med  lite sömn inte tid att skriva? Jo, för hon har ungefär 2-3 timmar plugg kvar innan hon är klar med sin hemtenta som skall skickas in imorgon innan kl 12. O happy fucking day!! O det värsta av allt är att det är mitt eget feeeeeeeeel!!!
Kommer iaf ett inlägg inom kort med lite sköna kort o grejjer också, vi hittade ju en ny kompis utanför ernesto kl  02.30 ungefär.. sjukt kul..

Jaha, ska väl ta o börja med hem-skit-tentan! Ska försöka AGERA BEHÄRSKAT o inte börja gråta, slita av mig håret o dyligt av ren trötthet.. SNARK!

Väntans tider!

Åh vad det är tråkigt att vänta.. Syrran slutar inte förens 12 o här sitter jag färdigpackad o reda att åka.. lalala!!
Blir lite köttisar och mackaronisar här innan, e sinnes sjukt hungrig också för den delen.. Åhåhåh!

Ett gott råd: sätt inte in en creme fraiche burk i micron, den börjar brinna.. jag vet för jag provade igår!

Home Sweet Home!

Imorgon lämnar jag o Becca Halmstad för att brumma hem till Kalmar i Frankie för lite häng med övriga familjen.. Längtar som fan hem! Få lite kärlek o mat.. höhö! Syrran ska ju gå på Re-union med klassen från 9:an.. 10 år sen hon slutade där. Tanken slog mig precis att det är min tur om två år.. Gaah! vad har jag gjort på dessa 10 år igentligen.. Creepy! Jag är iaf glad att jag inte är 15 bast o går i nian iaf, fy fan vilken liten ligist man va.. jiiises! If mama only knew!! Haha!

Borde göra det "sista" på hemtentan idag, men oooorkaaaaa.. Får helt enkelt ta med datorn hem o plugga lite. Bra att visa mor o far att man e flitig i sitt studerande.. =)
Nu blir det lite föda..

134686-63134686-62

Hultsfred del 3

Då var det nytt bandsläpp idag igen!! Blev mycket glad att Mando Diao kommer och var givetvis tvungen att sätta på Ochrasy på högsta volym o skråla med.. Man måste ju öva till själva live framträdandet med ett par tusen till skrålande festival freaks!
50 cent entrar ju också Hultsfreds heliga mark och kommer säkert få marken att gunga.. Inte direkt min favorit, men man måste ju höra "you can find me in the clööööb" live nån gång för man e ju endå en Mother Fucking P.I.M.P!

Självklart kommer det ett utbud med kort denna gång också! =)

134686-48
Timbuktu & Damn! har ju blivit en tradition på lördagarna kl 15.00!!


Systrarna rockar loss på back-stage områdets plast gräs en tidig morgon.. Beccas byxor slår det mesta! var även ganska kul när en kille kom fram o frågade "Har funderat på om det är dina glasögon som är stora, eller ditt huvud som är ovanligt litet" hahaha

Gurra hade en privat Lordi konser för oss.. "dwwweehu, HALLELJUA!! Becca fick även sitt ass sajnat!!


Snook konseren var en av de bästa på hela festivalen, grymt bra! Becca gjorde även klock tabben, alltså vände på armen o skulle kolla på klockan när hon hade ett glas med dricka i handen, därför gjorde denna baddräkt med skärp till henne! En mini-bröstvårte-kondom tillverkades också!

LÄNGTAR!

Tiden Flyger Förbi

Glömde att jag höll på att tvätta.. Tog de få meterna till tvättstugan med ett skutt tror jag o där stog en trevlig ung herre som hade lagt ut min tvätt från maskinerna.. lagom pinsamt, självklart var det maskinen med alla underkläder.. Att det aldrig slår fel.. Nu måste jag hojja dit igen, tvätten är förmodligen dyngsur fortfarande.. KLANTIGT!!!

Varför säger man igentligen tvättstuga.. borde heta tvättrum!

Pust!

Den här hemtentan är inget rolig, mina damer o herrar! Så segt så segt så segt.. tar 3 timmar att skriva en sida, katastrof!!!  Nu är det iaf lite Oprah och Blogg paus o får se hur mycket jag orkar skriva.. har ju bara imorgon också, sen bär det av till kalmar.. Tjiho!

Idag var det glajjprovning med Becca eftersom jag snart kommer bli en glasögonorm på halvtid! Så nu har vi lånat hem ett gäng till kalmar så mamma få va domare!

För övrigt har jag jobbat upp mig inom min karriär på hultfredsfestivalen, ska vara gruppansvarig detta året.. oj oj oj! Få liiite power, ska bli skojj! Ni kan kalla mig Direktör Cicci under hela festivalen tack!

Lite kort från lund också, var inte så många roliga. men lägger upp några iaf.. =)


Heal Over!

Idag har varit en sån där dag då all musik man lyssnar på är extra bra, känns som man helt plötsligt kan fånga känslan som personen hade när den skapade låten... Uh.. KÄRLEK!!!

Har efter noga övervägande kommit fram till att en av mina absolut favoriter är Heal Over med KT Tunstall.. kan vara för att min underbara Nina brukade sjunga den för mig när jag kände mig deppig under våra stockholms dagar ihop!! har nog aldrig gråtit, skrattat, bråkat, hållt ihop, disskuterat, varit överens och motsattsen med någon annan än den damen!! Du är värd mer än allt guld i värden!!!



Everybody sails alone
oh, but we can travel side by side.



www.tinyharvest.se


Damn! I´m Good!

Har suttit här o skrivit jäävligt flitigt tydligen för helt plötsligt när jag skulle sätta dit sid nummer var jag på sida 6.. SEXY SEXY SEXY!!!  vilken innebär att jag bara behöver skriva 2 sidor till.. Sweet baby!

Plus att jag i ren desspiration, efter att ha snytit mig var 30 sekund hela dagen,  letade igenom varje lite skrymsel av lägenheten för att hittade ett nässpray (det andra tog slut idag) o hittade ett.. blev värsta rock-pose-hoppet.. handen med nässprayet uppsträkt mot taket o ett hopp med särade ben samtidigt som jag skrek "YEAH" o en fin landing lite på sidan med böjda ben.. ja, ni förstår!!

Nu är det nog slut pluggat för idag, borde kolla igenom vad jag ska skriva imrgon, men vi får se.. DISCH DISCH!

Time Is Money..

.. som våran kära skomakare i Alvik upplyste om oss.. "ni måste komma med skorna i tiid, annars förlora mycke pengar" .. Så det är därför jag nu mitt i detta förbanade tenta-snor-plugget har funnit tid att lyssna på Amy Winehouse album Back To Black jag laddade hem för ett bra tag sen.  Jävligt sköna texter o melodier.. Det här blir nog en ny favorit och hon kommer ju till Hultan också, jävligt najs..=)

Nä, borde fortsätta med tentan, har bara knåpat ihop en sida än o känner mig bara mer o mer sjuk.. uscha! Huvudet känns som en melon på en tandpetare ungefär.. *host Host*

"You Love blow and I Love puff"

"What Kind Of Fuckery Is This?"

"I cannot play myself again
I should just be my own best friend
Not fuck myself in the head with stupid men!


Plugg i bok o plugg i näsan!

Jag har kommit på att min blogg är kass... helt jävla ointressant, en jävla massa felstavningar o skumma förkortningar och allmänt osammanhängande.. men WTF.. It makes me happy..=)

Onsdag var ung.. nä, det e ju torsdag idag.. Oh My, Oh My! Idag var iaf ungefär same shit som igår.. skulle gå upp vid 9 för att gå på ett möte men efter ett par tappra försök att resa mig o gå ett par steg utan att nästan svimma insåg jag att jag fick skippa mötet.. Så jag dunstade ner bland sängens svettiga skrynkliga äckliga lakan igen med torr mun o intorkat snor i/runt nästan o sov några timmar till. var iaf tvungen att parvla mig upp vid 12 tiden.. tog en kopp te o en dusch o sen kändes det bättre.. Iväg en snabbis till skolan för möte med studievägledare (blev inte direkt klokar, men fick ett trevligt samtal i alla fall)o hämtning av den förra hemtentan.. Fick VG på alla tre delar, damn im good! Ska nog ta med det hem till mamma o pappa så kanske man kan få någonting.. hihi.. typ de där fina skorna jag har hittat o är i såååå stort behov av!

Annars har jag gjort mitt bästa idag för att få någon form av plugg gjort o har faktiskt också lyckats knåpa ihop 3 sidor.. galet osammanhängande med lite ord i fet stil här och där som påminnelse att det ska läggas in något mer där eller någon annan korrigering ska göras o lite paranteser och olika stycken här o där.. Men det är en början, en vacker vacker början!!!


Nu väntar bädden (me de där härligt skrynkliga lakanen) imorgon bär det av till kopieringsmaskinen.. märkligt att jag vid varje hemtenta sitter med ett BERG av kopierade papper huller om buller, små anteckningar o pilar i marginalen o understrykningar o grejjer med ett antal olika pennor (vissa grejjer låter inte lika relevant andra gången man läser) .. men det verkar ju funka o så sparar jag några pengar på att inte beställa böckerna..  Tänkte lägga in det där citatet om att ett Geni behärskar kaos men kommer inte på hur det låter.. om nån vet kan det läggas till i kommentarerna, Tack!

God Night, Sleep Tight, And Dont Let The Bed Bugs Bite!


Snor o Slem!

Hu,. vaknade upp idag o var dödsförkyld.. såå tråkigt!! Så nu när det har varit så fint väder hela dagen har jag legat inne, förutom en kvickis till Maxi för lite bunkring av mat då jag förmodlogen inte kommer lämna lägenheten på ett par dar utan sitta nergrävd i böcker/kopierade blad.. hu!!
Har nu iaf börjar fila lite på min frågeformulering men den är långt ifrån klar.. O fattar inte hur vi tänkte när vi skulle dela TRE stycken på böckerna.. det är nog det som stressar mig mest.. Imorgon blir det att kolla ut vad jag ska skriva om i alla böcker o bege mig till bibblan o koppa typ hela böckerna.. Hade nästan varit billigare att köpa dem, men men!

Hu.. vill bara va frisk nu o åka hem till mamma o pappa o få lite kärlek! Kanske lappa ihop infrånglidna vänskaper också.. HoppasHoppas! Har redan börjat med telefon samtal, men det är fortfarande katastrof!!

Gnista..

Jag har tappat min gnista kom jag på idag när jag pratade med Nina i tele. Var faktiskt länge sedan allt kändes tip top.. FÖR länge sedan!! Trodde att detta med att börja plugga o flytta till Halmstad skulle va kanon.. fel fel fel!! Känns som denna hösten har varit sinnes sjukt tråkig faktiskt, större delar av den iaf!! Min lilla depprision kan även bero på att jag har en satans hemtenta på 5 poäng som hänger över mig o tanken är att jag ska åka till Kalmar på Onsdag vilket innebär att jag har ungefär en vecka på mig att skriva den. O på denna veckan ska jag även hinna med ett annant arbete med gruppen på 3 sidor, en förläsning o ett seminarium.. well well, får väl ta med mig skiten hem till kalmar i värsta fall.. kanske en snäll pappa kan hjälpa en liten dotter i nöd!!

Jag känner mig övergiven.. Man tror att man har kompisar att lita på i alla väder men icke! Min stockholms tid var också ensam men inte på samma sätt. Nu känns det verkligen som jag glider ifrån i princip alla hemifrån... Folk som har stått en så nära o jag har hängt med varje dag i flera år bara.. Poff... Vad ska man säga.. deras förlust? Min? Jag anser att jag iaf ringer liite mer ofta än dem, då kan man ju faktiskt anstränga sig o lyfta på luren eller ringa upp när man ser missat? Jag vet inte. Jag brukar ta vara på dem jag bryr mig om o vårda vänskapen.. kanske där vi har svaret.. They dont give a fuck!

Glad att jag har nya stjärnor här uppe.. o en del hemifrån också!! särskillt mitt hjärtas fröjd o glädje och ex-kombo Nina.. Vad skulle vi göra utan varandra! Känner att avståndet är alldeles för långt.. från att ha haft en meters avstånd till.. ja, hur många mil är det igentligen?? Yeah Yeah! Life sucks(just i denna stund när allt känns POOP iaf)!!

Kära Gode Gud! Gör mig glad igen o låt mig hitta min Gnista. Det skulle göra mig tacksam! Amen

Sol o Fågelkvitter!

Oh happy day..  Idag har det varit vååååår.. =) helt underbart! jag, shilan o nina skippade halva föreläsningen o gick in på stan o satte oss på en ute servering med vars en isdricka o gassade i solen.. livet på en pinne!!! Sen var jag o shilan på stan o önsakde att vi hade pengar, hittade iaf ett par skor jag tänkte köpa nästa månad.. O så blev det en mössa, men den kostade bara 60 riksdaler.=) En lång promenad runt om i halmstad o massa massa snack med Shilan.. Kändes skönt att bara blurra blurra blurra med någon..=)
Haft ett lång härligt samtal med min undrbara Timon/AnkiPlonk/Plonken/Brinnade Flaggan/ PattKnulle som jag saknar massor där hemma!! VARFÖR RINGER INGEN HEMIFRÅN TILL MIG? *gråter floder*

Lund var fin fint.. Vart hemmafest med 33 personer, melodifestival o singstar ( tror jag sjöng minst 20 gånger under kvällen) o massa tårta, kaka o vin.. =) Undrade genast varför jag pluggar i halmstad när det finns en stad som Lund ???? Men idag när det var fint väder här kändes det inte allt för tokigt iaf.. Det är C.C i ett nötskal! Vill flytta till alla städer hon kommer till.. var ju faktiskt också förtjusande person som fanns.. HöHö!

Kort kommer snart från dena ljuvliga afton!

Nu blir det korvstroganoff, den enda maten jag e bra på.. MUMS!


The Kåren & Lund!

Jaha.. då har man haft sin premiär som bartender.. haha.. gick väl så där. Slutsats: jag suger på öltappar men är en klippa i kassan =)
O sen fick vi gratis mat o som alla redan vet är gratis bra skit!!! Lite smyg drickande av cider vart det också... MuHa!
Imorgon bär det av med Lund till Nina.. fast tvärt om så klart!! Det ska bli skojj, Road Trips är det bästa som finns och lite miljö ombyte sitter där det ska känner jag!

För övrigt så låg det blommor utanför min dörr när jag kom hem nu en tulpan som någon förmodligen tappat, men iaf! Tror att jag har en hemlig beundrare nu som förmodligen är det snyggaste jag någonsin sätt o en 10 poängare i allt!! Ja, det är nog Orlando B som varit här, han har nu förstått att jag e kvinnan för han o kommit för att hämta mig till Hollywood o röda mattan... ja, det e nog precis så det är!

De är så det är när man e poppis.. HöHöHö!

söprajs!

Idag när jag städade en som vanligt galet stökig lägenhet fick jag mig en liten överaskning! När jag skulle byta lakan trillade min "I Love Beer" strumpa ut.. den som mystiskt försvann för ett par månader sedan.. Hade kollar igenom lakandet innan men inte hittade jag någon strumpa då.. så nu är mina partystrumpor kompletta igen =)

Har varit tom i huvudet de senaste dagarna, Har inget att skriva.. Kanske märks på de sjukt tråkiga inläggen.. men men!!

Boring!

Hu vad jag e uttråkad idag!
Låg kvar i sängen länge o kollade på TV o slappade..
Sen blev det lite plugg o se senaste timmarna har spenderats med att lyssna på Håkan Hellström.. Damn! Den mannen kan.. Gudomliga melodier o texter.. Me Love!
Nu är kl iaf 16.18 o jag kan nästan snart börja göra mig fin för kvällens event!! Hoppas det blir skojj..=)

Du stannar på en borderline
Sen börjar du gå
Medan mina ögon letar efter
Vad dina ögon vill
Å säg det säg det säg det


Funderar!

Att någonting så långbort kan kännas så nära!
Att ord kan beröra på det djupaste plan.. Ord från en främling sätter tankegången på max och får mig att fundera över vad det är jag värdesätter i livet. Varför tycker jag att mitt liv är piss ibland för att jag t.ex. inte har pengar när alla mina nära o kära är friska o krya? Har jag glömt allt det jag tänkte och lovade mig själv för 7 år sedan?  Det är bra att man får en lite påminnelse ibland.. Är allt detta klagande nödvändigt? Är det svårt att ge en spontan kram eller säga "Jag älskar dig" till någon som står en nära?

Skärpning på mig ( o det flesta andra också tror jag) Uppskatta och ta vara på det du har idag för imorgon kan det va borta!