Nytt...

Den senaste veckan har spenderats i underbara Göteborg.. =) Lägligt nog kom även månadens pengar o en del av dem sattes på sprätt i affär och på annat skoj o sommaraktiga aktiviteter!!! Det dumma med april månad är att man ofta blir sjuk, det har jag blivit.. Jag o Joel fick för oss att promenera hem i Lördags efter Erikas inflytt fest i duggreg, tunna byxor o pumps, detta genererade i en förkylning som heter duga, VART KOMMER ALLT SNOR IFRÅN????  Den stora frågan jag haft de senaste dagarna.

Just nu sitter jag o samlar krafter för att ta mig upp till vindsförrådet o se om där finns kartonger. Min flytt till Gbg närmar sig med stormsteg o jag måste börja packa ihop min lilla lilla lägenhet här i Halmstad. O jag kommer INTE sakna den. Bara speglarna på badrummet iofs, I love them!!! Annars är Gbglägenheten ett guldkorn som vi börjar få en finfin ordning på. Kanske tom lägger upp lite bilder på den en vacker dag. Dela med mig av mitt privata hemliga liv och kanske även dess mening. Vi får se... höhö!

Nä.. dags att ta tag i mig själv så här på valborg o allt... Imorgon är det inventering på jobbet, den härliga tiden 07.00 startar vi. Jag fick inte va med o bestämma tiden... ZzZzZ! Så idag blir det lugnt o fint för min del.

Puss o kram!


Hoppsan!

Man ska inte ha för mycket tid på sig när man gör sig iordning. Jag som har sparat ut min lugg i flera månader i brist på motivation att gå till Frisören. Idag klippte jag av skiten, tröttnade på att den bara hängde där o dinglade. Det är hår över allt, i mun, ögon,kläder, hela badrummet o kökssaxen såklart. Borde nog önska mig en bättre sax eftersom jag oftast klipper mig själv.. Frisörer är bara vansinigt dyra o så blir man ändå aldrig nöjd...

Nu blir det lite restaurang med brudarna, ska bli fint=)

.

134686-423

Att Vara Student!

Att vara student är bra, för det mesta!

Du ruinerar dig på studielån för att förhoppningsvis få ett bra och tillfredställande jobb i framtiden. Detta gör att du får leva fattig i minst 3 år för att sedan betala tillbaka alla fattiga år i en si så där 30 år eller nåt.

När det är vår och fint väder ute kan du vara ute.. o det är bra skit! Det tråkiga är att hela juni, juli och augusti måste du jobba röven av dig för att ha råd att leva övriga året. Detta gör att du är vitare än alla vita tillsammans och helt utarbetad när hösten kommer.. Detta året ska jag jobba lite, för jag vill vara ledig o njuta av mitt underbara liv, detta genererar i att jag kommer vara fattig, men brun!

Diciplin! Detta är ett ord jag inte har lärt mig än. Om det är något du behöver som student, så är det diciplin. På tisdag har jag ett fördjupningsarbete att lämna in. I helgen ska vi till Kalmar och vad gör jag?? Tanken var att jag skulle upp tidigt för att gå till bibblan och plugga innan föreläsningen klockan 12. Japp, jag gick upp tidigt, var klar till 9,30.. Frågan är ju nu om jag är på biblioteket? Nej, kom på att jag kunde göra det hemma, eeeeeller hur!! Har alltså inte börjat än, diciplin är mitt andra namn....................................

De flesta studenter längtar efter att få jobba, tjäna pengar. Ha möjligheten att unna sig saker och ting, utan att få dåligt samvete att man igentligen inte har råd.
Alla som har pluggat och nu mera jobbar längtar tillbaka till tiden som student. Så mycket fritid och roligheter.

Att man aldrig kan vara nöjd!

Onsdag!

Idag är det vansinigt fint väder ute. Jag har varit inne hela dagen. Men att ha sol sipprandes genom gardinerna ger en fin känsla av liv och lust. Slänger iväg en liten bön till väderguden att det gärna får vara sol till slutet av september någon gång. Jag är inne idag för att jag ska plugga, det har jag gjort också. Kanske en hel halvtimme. Sen blev det för mycket sol och tankarna flöt iväg lång bort i takt med tonerna av Håkan Hellströms nya album. Vad är en av årets första fina vårdagar utan Håkan Hellström? Jag drömmer om festivaler, soliga stränder, varma hav, kalla glassar, fruktiga drinkar, kärleksfulla kyssar, filtar i parken och doften av nyklippt gräs eller grillat kött! Kärlek!!

Det dumma med sol genom fönstret är att allt damm verkar förstoras upp till dess dubbla storlek. Damm över allt... Men vad gör det med lite damm dansandes runt i luften...Trevligt med lite sällskap!

IQ fiskpinne??

Jag tänkte ta mig lite tid till att fräscha upp min blogg idag tänkte jag. Jag började forska lite i hur detta går till och har nu insett att jag är totalt ute och cyklar när det gäller internetsidor. Koder hit och html dit.. WHAT??? Ångrar kanske lite nu att jag inte själv gjorde min hemsida i "Nätverk" kursen på Gymnasiet, då kanske jag hade kunnat lite iaf... Nu fattar jag noll, nada, zipp! Lyckades iaf ändra till en redan färdiggjord mall, sjukt tråkigt! JaJa, Får helt enkelt att se till att hitta en vän som har tid, lust och kunskap om denna djungel av koder och knasiga begrepp.


Bibblan!

Snart ska jag spatsera till bibblan..
Det är ett bra ställe, allt är gratis o du får låna hur mycket du vill.
Jag står för min fina rosa brosch där det står "Library Lovers" på.
Thats Me!
Extra mycket nu när jag upptäckt videohyllan på Högskolebiblioteket.
En massa bra filmer i en vecka helt gratis.
=)


image422

Strumpor!

Idag när jag kollade på Simpsons upptäcktes det att jag o Homer hade likadana strumpor på oss.
Vita med rosa tå och häl.. HaHa!! Det tyckte jag var roligt!

image419

image420

Ett Himla Bra Uttryck!!

image421
Jag o Joel a la Simpson style!