Vitbrun.

OjOj.
Idag har jag o Joel åkte ut till klipporna här i Gbg för en dag i solen. Jag som är östkustare gillar stränder. Alla västkustare har pratat om dessa jäkla klippor och hur underbara de är vareviga gång man tar upp stranden. "det är mycket bättre med klippor, ingen sand o så kan man hoppa i vattnet o slippa gå i från strandkanten". Jag håller ICKE med. Tacka vet jag stranden, slätt och fint och härligt blått vatten. Idag fick man göra en lättare bergsklättring för att ta sig till de "bra" klipporna(jag hade flip-flop på mig, inget att rekomendera), väl där ska man leta efter en slät yta i 100 år... När man väl ska bada måste man klättare ner för klippor och berg i sin lilla bikini... OPARANT!!! Tacka vet jag östkusten, inte en kulle så långt ögat kan nå.

Hur som helst. Man är ganska kaxig där på stranden, med sitt skandinaviska skinn. Kletar in lite lite lite solkräm i faktor 4 på kinder och kanske lite på axlarna. Solen i Sverige tar ju endå inget, eller hur är det man resonerar?
Nu sitter vi iaf här röda och fina, med skarptvita streck där man haft badkläderna. Och tanken slår en varje gång "var jag så här vit innan?".
Vi/jag har kommit fram till att Joel är rödbrun och jag är vitbrun i skinnet. Alltså inte vit på vissa ställen o brun på andra utan jag har helt enkelt ett vitbrunt fodral sattsejja. Ganska fint fakiskt.

För övrigt är det mindre än 2 veckor till Hultsfred och jag ber till vädergudarna att vädret håller i sig.
O nästa helg kommer min fina vän Lina hit för en massa mys, ska bli hur roligt som helst o jag längtar längtar tills om en vecka =)

image436

Fröjd.

image435

Vägra plugga!!

Slapp-slappeli-slapp-slapp!!!
Jag är inte på humör för att studera. Sista två veckorna kvar nu innan sommarlov o den sista jävla a-uppsatsen kvar.. SUCK!!! Får verkligen inte tummen ur och starta. Sitter här o minglar runt på nätet istället, helt onödigt. Hade varit så finfint att vara ledig hela somaren, o att alla andra var lediga också då förståss så man hade några o umgås med. Ska iofs inte klaga eftersom jag är ledig vansinigt mycket denna somaren, tror att jag är miljonär o har råd med detta.. Yeah yeah!!!

Vad jag ser fram emot:

* Eurovision songcontest festligheter på lördag.
* Hultsfredsfestivalen v. 24
* Smögen med härliga vänner över midsommar.
* Augusti då jag är ledig, som det ser ut nu iaf.

Vad jag inte ser fram emot:

*Städa ut min lägenhet i Halmstad, har inte ens någon dammsugare där.
*Vara fattig de närmaste 3 månaderna.
*Plugga en massa de närmaste 2 veckorna.

Nä, nu tusan ska jag sätta igång med pluggshittet!!


Göteborgare.

Dålig uppdatering av mig igen,typsikt!!
Kan vara för att jag nu mera är bosatt i Göteborg med underbaraste Joel, är hur fin o härligt och mysigt som helst!!!

För övrigt har det inte hänt så där mycket, jobbar o står i med skolan, försöker fixa o dona med lägenheten o så har det hunnits med en road trip tillTyskland med jobbet, blev en del sprit.Tillsammans köpte 4 personer för 14,000 spänn. Vi alla fick lite lättare ångest i bilen hem.. "Här sitter vi o kör som tokar genom 2 länder för att köpa billigsprit när barnen i Afrika inte ens har vatten för dagen". Vi dränkte detankarna med jordgubbsmouserandevin, haha. 3 falskor senare var man ganska het kan jag säga!! =) festen fortsatte här hemma med Erika och Oscar,super skojjo härligt.Efter jagvarit uppe i 22 timmar och varit alkoholpåverkad halva den tiden däckade jag friskt i sängen.. Livet är bra ärligt..=)

Ikväll blir det mys o tacos.. Mmmmmmm!!


Sol Värme Vänner Vår Kärlek

134686-427134686-425
134686-426134686-429
134686-431134686-428
134686-432134686-430
134686-434134686-433