Update!!!

Jaha.. var ett tag sen sist kära bloggläsare.. ni få som finns kvar eftersom att jags uger på att uppdatera nu för tiden. En vacker dag kommer jag in i gamla bloggvanor igen.. kanske iaf!!
Så nu har man hunnit med några intensiva dagar i Kalmar med mycket familjemys och lite kompismys.. tiden bara springer ju iväg när man är hemma. Fick en hel del fina julisar också som kommer komma väl till användning i framtiden... I love konsumtionssamhället vi lever i ibland.. Shit vad mycket grejjer man inte viste att man inte kunde klara sig utan... ?...
Har även hunnit med en sväng till Gbg som bestog i en sur Cicci på sko-köp-stigen. Hu, stackars Joel som fixk stå ut med mitt sura beteende i två hela dagar på stan.. Jag älskar att köpa skor.. SPONTANT.. Inte när man MÅSTE hitta ett par skor, det suger pungråtta. Slutade iaf med att Cicci har köpt skor för 3000 denna månaden.. Hoppsansa! Efter ett par dagar i Gbg bar det vidare till Sveriges Metropol Älmhult.. Vi körde och körde tills vi kom till mitten av ingenstanns, sen körde vi lite till och då var vi framme vid möcklehults gula hus.. Mys i massor med härliga människor och den konstiga illern Göran! Nyårsafton spenderades i Bråthults bygdegård.. även detta en central metropol i Sverige.. haha.. Men det var riktigt kul med god mat, mycket folk, champagne, fyrverkeri och givetvis en bag-in-box =)

Kommentarer
Postat av: Joel

Var riktigt kul. Ska vi skaffa en iller? PussPuss!

2008-01-06 @ 18:34:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback