Vitbrun.

OjOj.
Idag har jag o Joel åkte ut till klipporna här i Gbg för en dag i solen. Jag som är östkustare gillar stränder. Alla västkustare har pratat om dessa jäkla klippor och hur underbara de är vareviga gång man tar upp stranden. "det är mycket bättre med klippor, ingen sand o så kan man hoppa i vattnet o slippa gå i från strandkanten". Jag håller ICKE med. Tacka vet jag stranden, slätt och fint och härligt blått vatten. Idag fick man göra en lättare bergsklättring för att ta sig till de "bra" klipporna(jag hade flip-flop på mig, inget att rekomendera), väl där ska man leta efter en slät yta i 100 år... När man väl ska bada måste man klättare ner för klippor och berg i sin lilla bikini... OPARANT!!! Tacka vet jag östkusten, inte en kulle så långt ögat kan nå.

Hur som helst. Man är ganska kaxig där på stranden, med sitt skandinaviska skinn. Kletar in lite lite lite solkräm i faktor 4 på kinder och kanske lite på axlarna. Solen i Sverige tar ju endå inget, eller hur är det man resonerar?
Nu sitter vi iaf här röda och fina, med skarptvita streck där man haft badkläderna. Och tanken slår en varje gång "var jag så här vit innan?".
Vi/jag har kommit fram till att Joel är rödbrun och jag är vitbrun i skinnet. Alltså inte vit på vissa ställen o brun på andra utan jag har helt enkelt ett vitbrunt fodral sattsejja. Ganska fint fakiskt.

För övrigt är det mindre än 2 veckor till Hultsfred och jag ber till vädergudarna att vädret håller i sig.
O nästa helg kommer min fina vän Lina hit för en massa mys, ska bli hur roligt som helst o jag längtar längtar tills om en vecka =)

image436

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback