Sorry!! Hade Inget Bättre För Mig!!

1.      Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
?humant samhällssystem skulle växa fram. Durkheim trodde att indu-? Modernitetens Följder av Giddens
2.      Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Min gardin. Eller om jag sträcker så lång jag kan blir det iofs mitt fönster.
3. Vad var det senaste du såg på tv?
Tja.. kollar väl typ nu också.. Men programmet innan var Top Model o nu är det Lustgården lite i bakgrunden..
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
Skulle tippa på 22.23.. Nähe.. 22.13 var den!
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Ja.. sex snacket från TV:n o lite dämpad bas då det är Onsdag o vankas kåren för nån granne i byggnaden.
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Får några timmar sen när jag cyklade till o från gymmet..
7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Ja.. fortfarande på TV.. eller ja, på bloggen jag hittade detta ?frågeformulär?
8. Vad har du på dig?
Ett grönt linne o mina pyjamas byxor med körsbär, fyrklöver o texten ?Lucky You!? på..
9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
Ja.. drömde massor bl.a. att syrran va här o skulle prova mina kläder o jag blev sur på henne.
10. När skrattade du senast?
Hmm.. Det var nog igår med damerna alternativt med Mr. Big i Lördags/Söndags? Vilken tråkig dag jag haft idag, kom jag på nu =(
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Tapeter o en tavla med motiv från Aruba.. Underbart!
12. Har du sett något konstigt på sistone?
Ja, det gör jag varje vecka när jag står på skidmaskinen o ser alla olika stilar på löp bandet framför mig.. Vissa går/joggar fruktansvärt fult!
14. Vilken var den senaste film du såg?
Hyrde något skit igår med damerna jö, men den va kass så jag kommer inte ihåg vad den hette..
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Allt jag behövde för att underlätta livet. Men skulle nog mest resa för pengarna o bli en glad stjärna för jag skulle slippa studielån o sommarjobb-ångesten.
16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Jag tycker att Boris är ett fint namn? Har iofs sagt det till några.. Hmm.. jo, att jag kan få pippi på ett ord jag ser o sitta o skriva den med ett finger på exempel vis mitt ben typ 100 gånger!
17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Att pengar inte skulle ha så stor betydelse o på så vis skulle inte klyftorna i världen va så stora.
18. Tycker du om att dansa?
Som Faaaan.. Lätt Top 5 av vad som gör mig lycklig!
19. George Bush?
Crazy Dude!
20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Annabell efter Anna såklart o om jag får nån son kom jag på här om dagen att Elliott är ganska fint. (Boris kanske..haha)
22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Lätt, I något varmt land.. Hade velat ta med mig mina nära o kära dit också o leva under palmerna som en stor lycklig skara!
23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till Pärleporten?
"Välkommen! Det är några som längtar efter att träffa dig igen!"

* * *

* * *

Om Det Tändes En Stjärna

Varje Gång Jag Tänker På Dig

Skulle Natten Vara Ljusare Än Dagen

* * *

Regn Regn Regn!

 Jag har sagt de senaste två månadernaeller igentligen sen i November till Nina o shilan "Det är för det snart är vår" eller "det kommer bli annorlunda till våren" Tja.. Vad ska man säga.. Den som väntar på nåt gott.. Har varit inne på stan, cyklade i regnet med luvan på o hoppades på att inte bli påkörd.. som ni nog förstår klarade jag mig skinande fram o tillbaka.. Ska "snart" ge mig ut igen då det vanskas träning ikväll..Var myskväll med girlsen igår o givetvis blev det en godispåse.. Att Det Ska Va Så Svårt Att Låta Bli!!!! Så känner att träning är behövligt! Nu är det slut med snackset, ska stå emot!
Dagens plan är mest att läsa en bok då vi måste göra en skit uppgift denna vecka också för NOLL poäng!!! Irritationen gnager sönder mig!!!

Super-Cicci på språng!

Idag har flitets lampa lyst starkt runt mig..
Pallrade mig iväg till skolan för att gå på föreläsning, det var sååå tråkigt så jag gick i pausen...Föreläsaren sa "Asså" 67 gånger under 9 minuter, behöver jag säga mer?
Väl hemma slängde jag ihop lite mat, o hör o häpna, det blev till o med gott! O det var nästan improvisation.. Kanske har en blivande framtid som mäster kock, vem vet! Fortsatte sedan med att städa lägenheten, vilket var nödvändigt som vanligt OCH så ringde jag tandläkaren, inte en dag försent! Är snart 4 år sen jag var där sist.. fick så klar inte tid förens om 2 månader kl 7.10.. GAAAAAH!!
Nu har jag mailat iväg massa jobbansökningar, lite halvhjärtat men iaf... Usch, får värsta ångest av att söka jobb, känns som värsta rövslickeriet "jag är JÄTTE intresserad att att jobba hos er" NOT!!! Jag har inget val för jag vill inte flytta ut på gatan i sommar, tar vilket skit jobb som helst nu.. skulle nästan kunna tänka mig en sommar-karriär som hundbajs plockare i parken, så desperat börjar jag bli! Så om det är någon som har ett jobb i bakfickan i halmstad trakterna kan ni gärna ge det till mig..=) 
Snart bär det av till träning.. o kanske kanske att jag e lika flitig o pluggar lite när jag kommer hem där ifrån.. Man förvånar ju sig själv ibland!


What?

Öppnade precis en cider jag tänkte av njuta i soffan.. men, den smakar ÖL!!!! Måste ha vart öl i burken innan.. *pjuk* men men, den går ner.
En cigg under fläkten känns inte allt för avlägsen inte.. muma!

Blev ett par super super super tighta jeans o en prickig tröja idag på stan... För endast 450 kronor, snacka om fynd! =)

Afrodansenpå gymmet idag var grymmt rolig.. släppa kroppen lös som aldrig förr.. borde varit en sal utan speglar dock, knäckte mig hela tiden för alla såg så jukt roliga ut när man skulle gå fram o tillbaka över golvet  med afrika-stamp o svingande huvud..FNITTER!


EN dag i lyx!!

Det är vad morgondagen har att bringa.. Fick mitt CSN idag.. 7300 riksdaler, känner mig redan fattig, o det är inte ens den 25 än!! Uscha.. Har iaf betalat alla räkningar förutom de två dyraste som dras automatiskt. Tyckte det var en bra idé så man inte glömmer att betala, problemet är bara att de inte dras förens den 31.. det e ju 1000 år tills dess, händer mycket grejjer på kontot dessa dagar!
var också o vrålhandlade idag.. ALL mat var slut, knappt en ketchup flaska i kylskåpet så det blev dyrt dyrt dyrt.. men nu behöver jag nog inte handla så mycket mer denna månaden.. Handlade räkor o avokado o grejjer.. så imorgon kväll blir det lyx på en man hand(ensamvarg, eller vad!) Innan dess blir det en sväng på stan med girlsen.. Kanske ett par jeans från Gina.. dom är ju sååå blilliga o kanske månadens fika !? Förstår inte vad jag gjorde på gymnasiet.. fikade nästan varje dag o var ute o slirade minst en gång i veckan på 1000 spänn.. HUR? Det råder ett stort fett frågetecken kring detta.. vart har min ekonomiska sida tagit vägen..
Nä.. fan.. måste skaffa mig ett jobb... har vrål ångest över detta.. känns som det är någon som sitter där inne o smaskar på mitt samvete, en fet tugga varenda gång det sker en liiiiiten överföring från sparkontot... O vad fan ska jag göra i sommar om jag inte får ett jobb, tanken gör mig svettig.. *ligger i fosterställning i ett hörn o skakar*
Händer en del denna månaden också.. eller lite små events iaf.. Erikas födelsedagsfest på lördag, 19 år!! (nä,jag får inte åldersnojja), Inplanerad dubbelhelg nästa helg o sen till Luind peo in inflyttningsfäest din 10.. O sen ska jag försöka ta mig hem till kalmar, då mor min verkar sakna mig något extremt... "jag kommer om du betalar biljetterna" "ja men sallice, självklart gör jag det om du vill komma hem" O DET SÄGER DU NU!?!?!

Well.. ska få min skönhetssömn nu så jag är fräsch imorgon när jag glassar runt i lyx på stan.. Om ett par jeans för 299:- o en fika räknas som lyx!

BajsDag!

Fan vilken jävla bajs dag! Först vaknar man upp och undrar varför det är så ljust!? Jo, för att det SNÖAR!! Jag älskar snö i vanliga fall, men inte nu då det är läge för vår....

Sen så insåg jag att jag MITT ÄGG har tagit bort alla bilder från min blogg.. KAN DE INTE SKRIVA PÅ DEN FUNKTIONEN ATT ALLA BILDER PÅ BLOGGEN FÖRSVINNER OM MAN TAR BORT BILDERNA DÄR!!! så lagom irriterad har jag nu försökt komma ihåg vilka jävla bilder jag haft upplagt, försökt hitta dem igen o lagt upp dem igen.. Suck, Pust o Stön!!!
Irriterande värre.. O nu vet jag inte vad jag ska träna ikväll heller, Spinning o svettas eller Yoga o bli (kanske) lite vigare än innan..?!?!?!


Vilket tufft o hårt liv jag lever....HeHeHe!


Hultsfred del 2

Jaha, tänkte lägga upp del 2 i samband med dagens bandsläpp.. Sahara Hotnights o Flogging Molly är väl de jag ska kolla på av de som släpptes idag =)
En annan galet rolig grej är ju att Erika ska med också, ska bli skit kul.. Hoppas fler hakar på, ju fler desto roligare..=) 

O så lite sköna bilder 2006...

134686-19


Sista natten.. Kom på på fyllan att jag inte hade köpt någonting.. hittade detta ooootroligt fina linne. haha.. behöver jag tillägga att jag inte använt det någon gång mer än just när jag köpte det ... Lite brännboll med ett trasigt partytält o ölburkar, partyskor och en fin fin midsommarstång jag tillverkat med mina trasiga flip-flop o em drinkpinne på toppen =)


Bild på när mina flipflop gick sönder, fick tejpa ihop dem tills jag hittade några nya på området. Var även sjuuukt varmt när vi skulle slå upp tältet så vi la oss helt enkelt på det o väntade på bättre o svalare tider..




Hittade min blivande prins en natt, han han dock hoppa iväg(och ur bild) när jag skulle pussa han.. *buhu* Campingen sista natten.. sjukt sunkigt.. dock inte där vi bor, där är det MYCKET trivsammare!!


Vad hände?

Idag har det hänt något väldigt förvånande... Jag har inte varit hungrig sen jag kom hem från spinning passet... knappt ens sugen, det har nog aldrig inträffat innan !!Ett matvrak som man är vad vore livet utan mat? sitter jag har djupt förvånad!
Föreläsningen idag var intressant.. två sånna flum lärare.. jiiises! En av dem skulle flyta in obemärkt på bänken utan för syrret.. O vilket skumt upplägg på kursen, fattar inget.. well well!

kärlek och respekt!

Igår var man ute på turné igen.. Jag, syrran, Nina, Josse och Mia för partajjade som vanligt att Beccas House! Jammen när vi rökte var så sjukt skön, fan vad jag knäcker på att spontan-komma-på-texter.. Damn! I´m Good!  Sen bar det av till Gastons o sen Moon.. Var faktiskt ingen skit rolig kväll direkt, hade inga pengar, o då menar jag inga pengar. Ska snart hem till Becca för pizza o film.. Min älsklade älskade underbaraste grymmaste finaste Nina ska sätta in 50 kronor på mitt konto så jag har råd med pizzan... all min kärlek till dig, min sköna böna!
För övrigt satt jag o minglade runt bland bloggarna på blogg.se för ett tag sen. Mest massa brudar som lägger upp massa om mode.. shit girls, visst att det är kul med kläder men någon måtta får det väl va.. snacka om att vara slav under modetrenderna.. Mitt bland allt dessa mode hittade jag ett guldkorn, en blogg som handlar om alfons som är 4 år och har cancer. Hans mamma skriver bloggen o det är så givande att läsa.. kan sitta och storgråta när jag följer familjens motgångar.. Damn! Värt att gå in o kolla på!!  
alfons.blogg.se 

Nä, nu skaj ag träffa syrran om 10 minuter o sitter fortfarande i bara skinnet, sattsejja!

Precis som på film!

Nu är jag snart klar med hemtentan, bara ett exempel kvar att skriva o detstår helt still i huvudet, kan inte komma på något. Tänkte cykla o spinna lite så kanske jag kommer på något.

Ikväll blir det lugna gatan här hemma tror jag, kanske en påse godis eller nåt, imorgon blir det "två haderajjan, Tack" med Nina och kanske syrran o några av hennes buddies! Skojigt värre!

För övrigt så finns det en sak jag har stört mig på sen jag flyttade in i min lilla skolåda.. När man kollar på film o de ska gå o lägga sig o släcker lampan så har de en strimma av ljus som kommer från nån gatolyckta eller månen som faller in perfekt över ansiktet o man tänker " så där är det inte i verkligheten, man har ju gardiner för". Ja, alla har det förutom jag! Preciiiis där det är en glipa mellan gardinerna står det en jävla gatolyckta som lysser mig rakt i ansiktet när jag ligger på det skönaste stället i sängen.. Så Förbannat Irri!!!

http://www.roligaklipp.se/pandor,566.html <--- Lätt road?

Kärlekens dag..

... så fånigt! Hur kan folk fira något som bara är påhittat för att handels ska tjäna pengar? Märkligt, kan man inte ha egna personliga dagar! Fattar inte what the big deal är!? Jaja, det e nog många som kommer ligga ikväll iaf... hehehe!

Idag har det vart mycket plugg o jag kände mig sjukt nöjd.. har gjort 1/3 av tentan nu. Men när jag började läsa om uppgift två i en annan bok blev jag heeeelt lost, hajjar ingenting! Känner ångesten komma krypande, vill ju va klar ikväll med vad jag ska skriva så det bara är att sätta sig vid datorn imorgon, men det blir nog icke så =/
Måste va klar tills på lördag... Jag måste va klar tills på lördag... Jag MÅSTE!!!!!

Nu blir det soft framför TV med Top Model...

Buhu!

Hur ska detta gå.. Är redan trött på att plugga o har inte ens börjat skriva K A T A S T R O F ! Tror det där med att va klar på fredag är pritty kört.. Damn!!
O hur the fuck ska man kunna sammanställa en bok på 800 sidor till 2 stycken? Tentan är bara på ca. 300 sidor av boken Blir nog att köpa lite coca cola på vägen hem från gymmet så man får lite energi.. hmm.. as if jag kommer sitta uppe hela natten för det, är så vansinigt kul att jag sååååå ofta försöker lura mig själv att tro att jag ska bli en bättre människa o ta mitt ansvar.. Det kommer förmodligen dröja innan jag växer upp o inser att jag ofta gräver min egen grav när jag "skjuter upp" viktiga saker..

Snart blir det lite work outing, kanske får upp energin o viljan lite!

Daoh..

Den här veckan kommer tillbringas med att plugga plugga plugga.. Har en hemtenta som ska vara klar på Måndag, tänkte dock försöka att vara klar på fredag, senast lördag dag.. Får se hur det går! Hade vart skönt att ha helgen fri så jag kan göra något sjuuuuukt kul för mina 165 spänn som jag har kvar denna månaden, O Happy Day!
Nä, nu blir det käk, plugg, träning, käk o plugg resten av dagen.. haha, viste att du skulle bli avis.. Vem vill inte ha min dag?

Hultsfred del 1

Tänkte marknadsföra Hultan lite granna o hoppas att någon vill haka på och jobba (hör av er i sånna fall så fixar vi det) med att göra en liten serie med bilder lite då och då här. Det var gaaalet skojj förra året och jag och Becca var noga med att dokumentera ALLT.. Här kommer ett litet smakprov iaf, blir en mjukstart med några sköna bilder från de första dagarna, därför det inte är så mycket tält. Syrrans glajjer havrerade också en tidig morgon/väldigt sen natt vilket vi tyckte var väldigt skojj. Ses även på worket och hur kul man kan ha där..hehehe! Vårat lilla öltält vi inhandlade på ÖB är också med, en riktig raring må jag säga!


134686-7







Tösasnärterna...

Hellao! Detta häer äer ciecie åo Bicca rapporteärar laaajv fråen gämletoull.. uotgåung vänskas.. däe skau blei rioulitt.. vei praudar skånska ikvaull, dee ee reoulitt..

Hobba daj ko så ska du få en rabba. = Skynda dig ko, så skall du få en kålrot.
Man ska inte pela saj i nesan nar di främmande ser po. =Man ska inte peta sig i näsan när andra ser på.
De e' gutt å lassa. = Det är skönt att bajsa
Viesa moutorn. =Visa musen.
Den siddor som ett sviskon i en gåsaröv! =Den passar perfekt!

Pöuss åo käejl äet in kamäel...


134686-34

Fäst Vid Dig!

Igår vart det kåren för att Cissi kom på besök... En lunch först medens Nina Klippte sig.
Sen för fest här hemma med Shilan, Fredrik o Marcus också.. Var skojj, härligt skitsnack på toan som vanligt..haha! Kåren var väl så där, lite folk o inga man kände.. Vart jävligt full ocksåovanligt !! O så vart det en kebab på hemvägen o lite umgänge...=)

Idag var det möte med programföreningen kl 10.. jag var trött trött trött.. Är nu mera, för första gången i mitt liv, med i en styrelse.. Vuxenpoäng.. Vet dock inte vad jag har för funktion, något med att jag skulle räkna o sen var jag reserv på nåt om nån va sjuk.. så jag har två poster.. STORT! hehe
Nu här även staben valts till nollningen, det blir nog bra!!!

Ska återgå till filmen jag kollar på... Stjärt!

Trötter!

Shit man vad trött jag är idag... orkar knappt hålla ögonen öppna o klockan är inte ens 20... Meeeeen, det var värt det..=)
Idag var det skolan på redovisning, gick väl relativt bra som vanligt.. Sen vart det lite häng med Erika här hemma o sen stan med henne o Nina också.. Blev äntligen en svart väska o ett hello kitty lip gloss.. Sen vart det en sväng på gymmet för lite body jam.. Nu sitter jag här hemma o har gaaaalet ont i kroppen sen gårdagens o dagens träning, damn!!!

Imorgon blir det nog lite festligheter.. nu har jag iofs inte alls lust men man får väl ta o ställa upp ibland.. hehe... Ska ha förfest här hemma för en gång skull, kan ju va kul!!! Nä, nu blir det slapp i soffan, tänkte plugga lite idag, men vad hände? Same Old, same old!

Vackert!

Har städat som en idot de senaste timmarna.. Var total kaos här innan.. nu är det ljuvligt, nästan så jag får en tår i ögat av all skönhet som omger mig.. =) Varför kan man inte alltid ha det så här.. Om det blir för fest här på onsdag kommer det se ut som fan igen iaf.. eller om besöket kommer, förstår inte riktigt igentligen varför man ska dammsuga så svetten sprutar när det ändå blir stökigt igen.. onödigt! När jag blir stor ska jag ha en städtant!!

Idag vart det skolan på föreläsning.. Var sååå tråkig, började till o med känna mig lite krasslig o snorig för att det var så tråkigt.. Hu.. allt för att ha en anledning att avvika o dundra hem!!! Varför är det så skönt att inte göra någonting.. det e nog det jag e bäst på, fördriva tiden på ingenting.. Onödigt? nä, det gör ju mig till en lycklig människa.. O vad har man inte Januari o Februari till om inte för att samla krafter till den underbara våren.. Då jävlar ska jag ut på Turné..=)

Jaha!

Precis hem kommen från en utekväll... varför ska man möta vissa människor när det ändå inte har ett syfte? skumt!
Imorgon blir det shilan, jag o nina med vårat skit arbete.. effektivt arbete har vi fortfarande inte lärt oss... HUR kan man skriva 1½ sida på 2 dar... jag har svaret... en jävla massa nödvändigt skitsnack o lite film tittande... haha.. vi e goast!!!


Ängel!

Idag är det 7 år sen Anna dog...
Känns som det var 100 år sen den värsta dan i mitt liv inträffade samtidigt som det känns som igår... Den 2 Februari år 2000.. Vi var nya på Gymnasiet o hade livets goda stunder att se fram emot.. Det sista vi pratade om var hur vi skulle fira vårat "typ" 10-års jubileum.. Men det vart aldrig något firande =/
Mycket kul han göras tillsammans iaf.. En massa födelsedagsfester ihop, Övernattningar, Första fyllan, Road Trips lite här o där i Sverige... Midsommar på Sturkö med Åsa också slår det mesta än idag.. Tre 15 åringar med väskan full med häxblandning o ett paket cigg, som vi hade fått någon på campingen att köpa ut till oss, bar det av på den långa vandringen till det lokala discot.. Haha.. Åsa o jag hade hångel tävling (ovanligt?) men Anna var ihop med Ante så hon förde vidare alla som raggade på henne till oss.. Tack...
"1, 2 ,3 DIIIIIIKE" Alltid i Mitt Hjärta...
Tänkte iaf hänga lite med Anna ikväll.. Har köpt en påse godis, alla Annas favoriter, o tänkte kolla i gamla fotoalbum o lyssna på gamla godingar..=)

Det var väl skiiiiiiit att livet ska va så orättvist.. Hade behövt henne här... Saknad.... Men som Annas mormor sa "Gud tar de goda först".... så jag lär bli en riktigt gamla tant..haha!!
Vi ses igen min kära kära Korven!

Damn! Damn! Damn!

Läser den tråkigaste boken ever.. eller nja, alla böcker till skolan är ju förbannat trista... "Det andra könet" som jag tänkte läsa på tåget fram o tillbaka till sthlm är lagd på hyllan sattsejja, blev en skvallertidning eller två istället... hehehe! Var iaf tvungen att ta en liten musik paus nufrån läsandet, har ju inte fått lyssna på den musik jag vill på nästan en vecka.. KATASTROF!!!!

Snacka om att vara bortgjord för sina grannar, vågar knappt gå ut ur lägenheten om jag skulle stöta på någon.. O är det jag som gjort nåt? NEJ.. Hur desperat efter ett Wurst kan man bli, shit man!!! Snacka om att överskrida gränsen, inte änns en fylla kan täcka det! PINSAMT!!!!

Annars är jag väldigt nöjd med mina inköp i sthlm.. Köpte en skinpaj.. lika dan som Nina köpte för typ ett år sen.. de hade samma försäljningsargument nu ett år efter " det är speciellt pris just nu. Det är de sista som hänger här, sen e de slut" haha.. Eller huuuuuur!! Köpte även en hel del andra grejjer... så nu kan jag va fin i typ två veckor innan jag tröttnar på de ny inköpta o vill ha nytt igen..=) FATTIG!!!