Vissa saker kräver ett blogginlägg.

Ja, här inne ekar det tomt. Jag är lite kluven om det här med bloggande, det har blivit så pretentiöst på något vis. Det måste vara überredigerade bilder som är tagen med en super kamera och allt måste vara så jävla stylish och perfekt. Jag får ångest(isch) av min lilla skruttblogg med stavfel och oredigerade mobilbilder. Med detta sagt så känner jag ändå att jag är en person som hör hemma i det offentliga ljuset då jag har så vansinnigt mycket viktiga, livsnödvändiga, poetiska och omvälvande åsikter som måste bli sagda. Nej! Dom måste inte bara bli sagda, DOM MÅSTE BLI HÖRDA!!!

Ta detta scenario till exempel:
Random fotbollsmatch går på TV, förslagsvis är ett av lagen Sverige. Vad händer? Hela jävla fejsböök svämmar över med kommentarer efter varenda liten grej som händer på plan. Vem.fan.bryr.sig.frågetecken.

Jag blir lika UPPRÖRD varje gång. Varför har folk detta behovet att skriva, låt mig se, något så genomtänkt som "JAAAAAA!!!!!!!!!!" efter varje mål Sverige gör? Varför? SVARA MIG!!!!
(Och hej, hej angermanagement kurs!)
Jag menar, det finns väl fler än jag där ute som blir tokig över detta?

Nå väl! Som tur är gör inte Sverige mål så ofta så jag slipper i alla fall explodera!

Aaaah, nu var det sagt och det känns så mycket bättre! Någon där ute som kan fixa en råstylish bloggdesign till mig och lära mig ett redigeringsprogram månne?