Nära Skjuter Ingen Hare!

Jag har gjort några tappra försök med att vara så där Vintage häftig i min klädstil som är på den glödheta tapeten just nu. Fynda second hand kläder och dyligt!! Jag har gått in på myrorna och allt vad det heter med förhoppningar att hitta de där läckra kläderna man läser om över allt. Och dessa makalösa kreationer har endast kostat den lyckliga innehavaren ynka 100 spänn. En hel outfit från topp till tå för 100 spänn, låter ju helt fantarre!
Jag går med entusiasm och vilda fantasier om vilka kreationer jag kommer hitta till närmaste second hand butik...Men bara en halv meter in i butiken kommer den där kliande äckliga känslan över mig.. Lukten av gamla avdankade kläder sticker i näsan. Flottet som hamnar på fingrarna efter att du tagit i några få klädesplagg gör mig illamående. Den kliande känslan som kryper genom kroppen när du tänker vem tusan har haft dessa kläder. Kanske att personen i fråga nu mera ligger sex feet under och har snorat och harklat runt i den där gamla vintageblusen i flera år innan den kom till dina ägor. Jag tänker loppor, kräks, kiss, bajs, snor, kråkor, sjukdom!!! Alla ambitioner att hitta något fint retroplagg som du är unik och ensam om att ha är snabbt bortblåst och du tar en frihetens djupa andetag så fort du kommer utanför affären. Lägger en extra påminnelse i minnet att det här med second hand inte är något för dig, du vill ha nytt o fräscht och inte något som något dött har hasat runt i.

Har dock inte gett upp min second hand dröm helt och hållet.
Nu har jag stora ambitioner om att hitta lite härliga möbler på någon loppis. Jag är av full förhoppning att det inte är någon som har kräkts, kissat, bajsat, snorat, kråkat eller dött i/på de bedårande möbler jag inom en snar framtid kommer att fynda!!!

image409
Så fin det ser ut - loppor, kräks, kiss, snor, kråkor, sjukdom that´s dålt under ytan!

MiniBean & Me!!

Jag och Erika har skapat oss någon form av rutin, en lat, slapp och livlös rutin. Efter 3 ansträngande timmar i plugget går vi antingen hem hit eller till henne och.. sover.. Japp.. Vi säger helt enkelt godnatt o dunar in. Idag skulle vi bara vila en liten stund och sen plugga men nej, 3 timmar senare vaknar jag förvirrat upp ut drömens värld. I drömmen var jag utanför en skola, bärandes på en fiol, med en grupp människor. Skolan var jätte hög men tusentals fönster o heltplötsligt hörde jag att någon försökte få min uppmärksamhet. "SSSSS. SSSSS. SSSSS.SSS" lär det hela tiden (vilket tydligen var mitt namn i drömmen) och jag stog förvirrat och försökte hitta fönstret där personen skulle stå. Jag vaknade till liv med takt till "SSSS" ljuden och upptäckte att det var Erika som låg o "snarkade" S-ljud i soffan.. haha!!image407

PISSIGT värre!

I lördags vart det en blöt utekväll...
Vid 2 tiden var det dags att tömma blåsan, utomhus(?). Jag, Becca, Johan och ett gäng tjejer traskade bort runt knuten av byggnade för att lätta på trycket en aning. Jag o Becca kom på den brilljanta idén om att ha en kisstävling eftersom vi satt nedanför en backe. Ingen annan nappade på våran super idé så jag o Becca skuttade längst längst längst upp i backen och i skydd av några buskar började tvälingen. Blev så seriöst att vi till och med gick innan kissstrålen och sopade undar grenar o pinnar. Jag vann iaf o vi skulle knata ner till det andra. Men, vilka står där om inte två stycken farbror Blå. Japp, de som hade kissat där nere hade fått böter, 800 kronor var.. Snacka om en dyr piss, kallt om rumpan och inte ens toalettpapper för 800:-. Polisen påpekade att om de hade gjort som de andra tjejerna (jag o Becca) hade de inte kunnat ta oss eftersom vi kissade på "gräs" o de kissade mot en offentlig vägg....
Ibalnd är det tur att man har sitt barnasinne kvar och gillar att tävla =)

=(

Jag såg en så fin bild i en tidning(tror jag iaf).
Jag har tänkt på den fina bilden hela dagen.
Att jag ska klippa ut den o förvara den på ett hemligt ställe,
så kan jag ta fram den o titta på den lite då o då när jag behöver skönhet!!
Men nu hittar jag den inte,
har två tidningar här hemma,
men inte i någon utav dem,
 blev lite ledsen i ögat för det!!!


En Lyckad Afton av Dunkande Toner!

Fredagens afton spenderades med en överraskning som var himla trevligt.
Vin o tillfixning för att sedan, med en petflaska med vin under armen, knata hem till Johan. En snabbvisit var det innan det blev pendeln till Skandinavium för att se på Korn. 4 människor, 2 förband, 40 kronor för ett glas med folköl och en massa svartkläddamänniskor som luktade svett infann sig för att lyssna på musik.
En bra konsert var det allt, hårt hårt hårt från början till slut!! En tråkig insident med min nya fina jacka som nu måste lagas på något sätt  var baksidan med aftonen, men men!!
Knatade senare vidare till en bar för vin o öl o skitsnack med adnra goa människor. Jag var full o glad och kvällen avslutades med lite härlig gatumusik och att jag trillade i badkaret.. En Lyckad Kväll Helt Enkelt!!!

   
  
  


A Happy Day!!