Yeah Baby!

Nu börjar kvällen styra upp sig!! Min andra bästa Nina kommer till halmstad ikväll så det blir en bärs iaf ute på krogen, precis vad jag vill jö! Love You A Lot My Love!!!
har givetvis korkat upp en cider här hemma o lyssnar på musik!! Allt känns genast mucho bättre!!!!

Skrev för ett tag sedan att jag funderad på vem det var som va inne på bloggen så sjukt många gånger efter som statistiksträcken är så olika.. de blåa visar unika besökare o det röda visar alla gånger nån har varit innan o det röda brukar va typ 3 gånger så fler på.. Tror att boven e jag.. jag e inne på min blogg flera gånger om dan o läser, som om det skulle ha hänt nåt liksom..höhöhö!!


Miserabelt & skojj!

Puh! Så miserabel jag känner mig! Här sitter jag på självaste valborg helt alene!!! Har ingen att leka med idag o det e tråkigt.. allt pga att jag ska inventera imorgon kl 08.00!
Har iaf köpt mig en godispåse, 3 cider o ett cigg paket så lite festligheter ska det fan bli iaf! =%¤#&/¤"@%&(

Lite kort sen i lördags också med la familia! Vi skulle ha ett regntest o det hela startade med denna konversation:

Jag: Mamma, jag skulle behöva köpa mig ett regnställ (med len stämma)
Mamma: Jaha..(ointresserat)
Jag: jo, jag behöver köpa det så jag kan cykla till jobbet i sommar!
Mamma: Jaha, köp ett då!
Jag: jo, jag tänkte ju göra det, men det e ju rätt dyrt o så(med fattigstudent stämma)
Mamma: Vad är det du vill?
Jag: Att du ska säga att du köper ett regnställ till mig eller att du har ett jag kan få här hemma..(med positiv stämma)
Mamma: men jag har ett gamalt här hemma du kan få!! (Glad snål snålänning stämma)
Victor: Annars kan du få militärens regnrock som vi har i garaget!!!! (Ivrig)
Mamma o Victor går o hämtar regnstället/rocken
Efter en längre disskusion om vilken som skulle va bäst kom vi fram till att det enda rätta var att göra ett regntest och Villan ställde så klart upp!



Vi kom fram till att det röda var bättre för i rocken blev man blöt om den nedre delen av benen!! Som ni ser intog även Villan cykelposition, allt för att få ett så bra och rättvist resultat som möjligt!


Familjen är det bästa som finns helt enkelt! Även bilder på Farbror Staffan o vovven Sally o min kussi Anna!! Vi hade även en tävling om vem som kunde lika någon annans fula min bäst o jag vann överlägset!!!!

~K~Ä~R~L~E~K~

Yo!

Åh.. tråkisar! Varför får man aldrig några kommentarer fööööör???? jag vill gärna ha många o det får gärna stå hur bra jag är i dem.. Tack på förhand!

Har precis kommit hem från en helg i Kalmar, tänkte skriva mer om det sen när jag får korten från Becca.. Var iaf en trevlig helg som vanligt med världens bästa familj! Skrattar nog aldrig så mycket som när jag e med dem.. Obegränsad KÄRLEK!!!
Lästeen drinkbok hemma som var från typ 70-talet o hittade ett litet medelande från mamma till pappa längst fram där det stog..
"Den här ska avnjutas l-å-n-g-s-a-m-t medans du tänker på mig / Lillebeth" Så sött... haha!

Min bästa Nina kommer på onsdag till mig.. ber till gudarna att hon kan stanna hela helgen så vi kan umgås ordentligt men måste ställa in mig på att det nog inte blir så så jag inte blir så besviken!!! Ska bli herrans skojj iaf o jag ska njuta av varje sekund av hennes sällskap!!! =)=)=)=)=)=)=)=)=)=)


It´s not the fart that kills you, it´s the smäll!!!


Jobbigaste Jobbigast!

åh.. himla jobbigt allt är just nu!! Prutt också!
Ska till Gbg imorgon o ha min sista utbildningsdag.. får se hur det går, känner mig lite rädd så det e jobbigt.
För att ta mig till Gbg ska jag åka med Isabell från jobbet vilket e soft, men.... jag måste ta mig ut till tylösand till kl 07.30 vilket betyder att jag måste ta bussbajsen kl 07.00 från Österskans vilket betyder att jag måste gå hemifrån kl 06.40 ungefär!! Enbart skit jobbigt! Längtar sjukt mycket till imorgon kväll kl 22.00 för då anländer jag till Kalmar o får lite kärlek av mor o far (kanske en liten grillad köttabit om man har tur).. ska iaf duna nu, e tröttast av alla trötta o jag vill inte gå upp vid 06.00 imorgon.. låt mig gråta en skvätt!! Föresten om ni vill gråta ut ordentligt ska ni kolla på efter bröllopet Oh vad jag lipa, riktig ful lip med skrynklig haka and that kinde of shit!

Thats all for now folks!

BTW!

Om du ska ragga på någon 02.10 så ät inte korv!! Om du har vråkat köpa en korv o inte har hunnit äta upp den så är det bäst att inte käka under själva raggningen.. detta vet jag för jag gjorde det igår.. iställer för att lugna sig med vurren tar jag halva i ett bätt o står där som en hamster, o vad blir konsekvensen?

"du har senap på hakan!!"



Obehagets Obehag!

Har varit med om något så obehaligt rysligt!
När jag masade mig upp idag på morgonen för att ta mig till skolan mötes jag av en mindre vacker syn.
Något drunk ass mother fucker hade spytt i entrén.. inte nog med detta snusk, MÄNNISKAN HADE SPYTT PÅ DÖRREN! över handtaget o låsspaken o på mattan o trappan o på glaset på dörren var det rinnande spya sträck.. även på den där lilla kanten som är på mitten av dörren låg det matbitar.. synd att jag inte hade en digitalkamera så jag kunde dela med mig mer visuellt av detta snusk! Självklart är detta en dag som jag har gått mycket in o ut så jag får ladda upp med en halv rulle dasspapper runt händerna för att kunna ta mig ut i det fria! nu är det snart tid igen o jag laddar mentalt upp på vad jag kommer möta!

För övrigt så var gårkvällen grymt lyckad med sköna bönor o fulla glas med diverse innehåll! Fick ju även (som jag givetvis skrev i min fylleblogg igår:.!!!) en liten dos o lite info om Mr. Chip.. Damn! He´s HOT!
Nu e det snart city med syrran.. Brushan fyller ju 20 på valborg så det blir ferre på lördag o man måste ju ha någon form av paket. särskilt eftersom bror min själv lägger nere MYCKEt tid o pengar på presenter till en själv när man fyller år.. fast tvärt om då såklart.. har nog inte fått en prelle av han på de senaste 100 födelsedagarna o om man skulle få det är det typ ett hårband från Galne Gunnar för 5 spänn! Tack! Inte ens ett telefonsamtal kan pojken lyckas med! Med det som hade gjort mig i chocktillståndet Allan är ju faktiskt om han skulle veta hur mycket man fyllde!! Well.. Villan i ett nötskal!

Afvidersen!

fjärt!<--- lätt top 20!

oki.. om någon undrar över alla stavfel så är det ABSOLUT INTE för att kjag e full urtan för att jag e kall om händerna!
vart helt plötsligt kåren ikvöl--- oj, hur hände det kan man ju undra så döär spontant? jag skyller allt på Pillan, det var hin som ringde o frågade om jag ille hem till emelie o dricka lite vin.. det tyckte jag lät trivsamt o hoppsan kerstin nu sitterj ag här.. skall på lektion imorgon vid 9.30.. känns bra.. nej!
träffade iaf min mr. chip i vacker skrud o lockigt hår ikväll o han e knepig men en raring!! japp, så får det bli med det sattsejja!!

kanske duna lite? man är ju endå kung i bingen..höhööh hö höh ö!

Aj!

Igentligen har jag bara ett ord att säga idag: AJ!
Känner dock att inlägget skulle bli lite väl kort o nej-sägande!
Har iaf varit på jobbet idag o lärt mig lite, har gjort mitt första sälj idag så nu e jag med i statistiken.. 80 Kronor, Kompis! Saken är den att jag burit (<---Observera den korrekta svenskan Nina) en massa massa soffor idag o min bärteknik suger dase för att använda ett gamalt högstadie uttryck! Kommer ha sinnes sjukt ont i under armarna imorgon, i can feel it! Höll även på att tappa en soffa, men det höll jag hemligt..höhö!
Nu är det bara 3 dar kvar på utbildningen, sen ska jag va specialist på läder.. Öhrm! Vi får se hur det blir med det!
Längtar lite tillbaka till mitt gamla glassiga liv med inget att göra.. Ah!!! Men blir nog en bra kombi sen när jag e klar o ska jobba varje onsdag o 2 helger i månaden! Kanske slipper tralla in på sparkontot varje månad o överföra deg.. det börjar bli tomt på det kontot!! =/

Well.. Nu blir det lite film o mat o annat som man inte behöver gå för att göra, för mina fötter lider idag.. Ett till AJ!!!

Oppsy Daisy, alternativt hoppsan Kerstin!

Idag skulle jag o Becca ut o gå o en snabb sväng förbi syrret när jag vråkade glida in på JC o vrååååkade hitta en tröja där! Så totalt jävla förbjudet.. fy på mig!!! Men den e grann iaf!

Åh.. nu blir det lite käk o så där o sen blir det syrrans casa för ferre dårra! Variationen är enorm!!

Ny Gren, Mayby?!

Epileptiska spelen 2007..

120 meter hets mot folkgrupp.
Kast med litet knä.
100 meter knäsim.
100 meter bakfull.
4 meter slalom.
Backhoppsskytte.
Knästötning.
Kast med liten neger. 
27 meter halsbloss.
100 meter ligga.
Fingersims stafett.
100 meter frivolt.
100 meter övertramp.
100 meter magplask.
75 meter gäddhäng.
100 meter benprotes.

Jag vet inte med er men själv tycker jag detta är hilleriös!!! Fnittrar sönder mig!! Har stulit denna listan från min kära vän Anne som ALLTID har roliga grejjer att säga, fantasin är gudomlig!!! KÄRLEK!



Åh.. Poop Också!

Fick ett sms ikväll, jag citerar: " Hej Cecilia! Vi tänkte påminna dig om din tid hos oss den 20/4 kl 07:10. Sms:et kan ej besvaras. Mvh Tdl M Nokolopoulou Folktandvården"
Jag hoppar inte, nej, icke, not, nada, null, zipp, finito nicht en enda meter över marken av glädje! 07:10.. smaka på tiden.. 07:10 säg det högt ett par gånger, hör hur det låter!! Som tur är så är det ju typ "en kast med liten stövel" avstånd så jag behöver inte gå upp förens 7.. men iaf.. ska ju jobba sen vid 9 så det är ju ingen idé att gå o lägga sig igen efter... fuck va jag ska sova på lördag!! ZzZZzZz!
Kom nu också precis på att skitet kostar pengar.. eftersom jag redan ligger back 3000 denna månaden är det satan inget kul att betala där, hur mycket kan kalaset kosta kan man undra.. 45 miljoner kanske.. har ju inte varit hos tandläkaren sen jag fyllde 20.. gratis e bäst..höhö!
Nä.. nu pruttar jag snart på en sten o hoppas på att fastna där! Den här aktiva livsstilen är inget för mig, ska nog studera resten av mitt liv , alternativt gifta mig rikt o bara jobba om jag vill och med vad jag vill! Den här 5-viktiga-timmar-i-veckan-stilen passar mig utmärkt!

1 2 3 4 5

Puh! En till intensiv dag i mitt liv är över, nu blir det slappning resterande tid!
Jobbet som vanligt i morse, hörde att det regnade o ville mest börja gråta men jag hasade mig upp iaf en kvart innan jag skulle cykla o försökte göra det bästa av morgon frisyren, eftersom det blåser STROM här i kära Halmstad tänkte jag att jag kunde skylla min dåliga hårvård på den!
Sen vart det en super cykling igeeeen till skolan på en kvart.. Skulle ju lära mig HLR eftersom jag, till o med mot min egen förvåning, har gått o bilivit nån form av overallnörd! Asså, så illa är det inte, ska bara va med på nollningen o va sjuksyrra så jag kan rädda de små liven om de skadar sig.. Jepp! Fick iaf öva på en docka som heter MiniAnne o jag o Nina var som vanligt de enda som knäckte oss av skratt..jag vet inte med alla andra men jag tycker det är sjukt kul när 15 personer häver sig över varsin liten docka o räknar i takt 1 2 3 till en bakgrundsmusik som skulle platsa in i en dålig porrfilm!! Man ska iaf trycka mellan bröstvåtorna(Anne hade bröstvårot, vilket va himla kul tyckte jag...NippelTwist) 30 gånger skethårt. o sen blåsa över hela munnen 2 gånger.. Inte som i baywatch där man ska trycka 5 o blåsa 1, helt fel info!!!! Om man blåser för hårt så börjar personen spy, jag vill inte ha någon annans vormering i min mun, känns så där!! Efter detta var jag på en föreläsning om alkohol, hur mycket man ska dricka etcetera.. I lördags hade jag promille på 1,48.. man ska ligga runt 0,8 för då är man tydligen i topp.. men då ska jag dricka en 4 cl drink i timmen.. Well, får se om jag går efter den där tabellen någon gång.. + att det inte räcker med EN vit vecka för att återställa sig utan 7-8.. herregud, får bli när man har en bulle i ungnen om det kommer hända någon gång!

Nu är det spagetti o köttfärs som gäller!

Åh., Jag e så bra!

Jag e så himla bra tycker jag!! fast det är lite jobbigt faktiskt, på ett sätt är det skönare att befinna sig i det horisontella läget framför TV större delen av min tid men det har ju blivit ändringar på det!

Idag var det skola 9.30-12 snabbt hem o fixa till falukorv o mackaroner för att sedan hojja till jobbet i 180 i som vanligt motvind (I Love This Town!) o var framme där kl 13.. skinnutbildning.. visste ni att det finns olika skinn? jag hade hoppats på att det bara skulle finnas ett men nej nej nej.. det finns 6 stycken i våran affär.. Hjälp! känner redan att jag börjar få en brain overload efter andra dagen.. men jag kämpar vidare med mina skinn o stoppnings o stomme kunskaper! Att det finns så mycket att veta om soffer, en hel vetenskap faktiskt!
Hojjade än en gång i 180 i motvind (spelar liksom ingen roll vilket håll man cyklar åt här, det är ALLTID motvind) till gymmet vid 17 o va där 17.23 för att sätta mig på en annan cykel i 45 minuter.. var redan svettig o uppvärmd när jag kom inrusandes med oknytna skor o byxorna vid knäna(nästan iaf) 1 minut innan passet skulle börja.. sen var det cykel hem för lite mat o dusch o sen till jossan för lite skitsnack o knep&knåp! Väldigt trevligt må jag säga.. vi är ju nästan grannar så det får bli oftare... hmm, känns som det där har yttrats förut.. höhö!
Nu blir det bädden för ska vara på jobbet imorgon vid 9-12.45 sen cykla till skolan på en kvar för att lära mig att rädda liv o dyligt..

Det är jag o min cykel 4-eva!!!

Jävla Tur, sattsejja!

Ibland har man sån jävla tur!! Det har jag nu.. har haft min första utbildningsdag på jobbet idag mellan 9-18.. nu e jag heeeelt knäckt! Hur FAN ska jag kunna lära mig allt detta.. &%#)"?/&¤#=/ AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHH!!!! Ursäkta att jag brusade upp.. är bara det att jag finner en inre oro a la carte!! Well Well!
Det jag skulle komma till är att när jag kom ut från jobbet såg jag lite oroväckande moln på himlen, duktigt väderflicka som jag är anade jag att det inom en vädligt snar framtid skulle börja regna.. regn är inget kul att få på sig! Därför cyklade jag hela vägen i motvind det snabbaste jag kunde.. fy fan va jobbigt.. fick en sån här kli känsla i tänderna för att jag ansträngde mig så mycket! Anyways.. nu ÖSREGNAR det utomhus o här sitter jag inne i värmen o gottar mig...

Den här går ut till alla sköna bönor som cyklar i regner just nu :

It's raining men
Hallelujah
It's raining men
Amen

I'm gonna go out
I'm gonna let myself get
Absolutely soaking wet

It's raining men
Hallelujah
It's raining men
Every specimen

Tall blonde dark and lean
Rough and tough and strong and mean

Nål & Tråd

Idag har jag sytt nästan för första gången sen syslöjden.. måste ju säga att det gick så där.. en karriär som kläddesigner är nog inte att tänka på iaf! Med lite vägledning av Nina gick det till slut bra, bara några mindre katastrofer inträffade o tappade bara tråden två gånger ungefär!!! Jag la alltså upp ett par byxor som jag måste ha på mitt jobb imorgon.. vars ett ben vart det.. Ninas blev bättre, även fast hon är kriminell!!
Jo, så jag skall alltså börja min utbildning imorgon mellan 9-18.. kommer va helt knäckt efter den dagen, hur länge sedan var det inte man var aktiv så länge.. oh my!!! kan ju absolut inte under några omständigheter missa sex and the city vid 00.05 varje dag.. hell no!! över min döda kropp (för att överdriva det hela lite extra)!! hmm.. jo, så därför kan jag inte börja sova mer än jag brukar, vilket kommer leda till en enorm trötthet under dessa veckor.. well well!

Har förövrig fått en vacker polkagris bränna, pluggat, vart på möte, läst hallansposten (för första gången), ätit tårta, cyklar, gått, varit i stan, druckit oboy idag!! ja.. roligare dag får man leta efter!

Vit & Svart Randig!

Min Kära Nina har gått o blivit kriminell på gamla dar!!! Stölder till höger o vänster... helt okontrollerbar!! Fick ju en liten försmak av hennes kriminella sida för ett tag sen när hon i fyllan o villan nöp tag i en korv lite disskret när vi gick förbi en korvgubbe, men korvgubben upptäckte henne så hon fick lägga tillbaka den.. Lite korv under nagla fick hon iaf (vi har ju sedan denna insident med jämna mellanrum funderat på om korvgubben sålde vidare korven, äckligt isf men jag gissar på JA!) De senaste 24 timmarna har det rasat utför för henne. Började i natt när hon tyst o proffsigt länsade efterfest killens sparbössa på alla 10or o 5or.. men vi fick ju på detta vis åka hem "gratis" med bussen =) Hon fortsatte i samma stil när vi var på Maxi idag.. vi var så ivriga in att vi glömde korgar, så vi hängde alla påsar runt handlederna o staplade upp resten i famnen.. JÄTTE JOBBIGT! när vi hade betalat o packat ner i påsarna o tagit två steg mot utgång fryser Nina till is o klämmer fram ett "cicci!!!!" konstpaus "Gå, fort mot utgången!" vi hojjar med snabba steg bort mot utgången medan Nina knallröd i ansiktet och repiterar orden "gu, va pinsamt" om och om igen försöker få bort påsen med bananer och äppel från handleden och trycka ner dem i maxipåsen.. Jepp, Hon har blivit en frukttjuv också!
Funderar på om detta beteende har något med min present att göra.. Hittade ju trosor på Gina för endast 10 kronor o valde ut vars ett par vit och svart randiga, vilket osökt får mig att tänka på brottslingar!

Ja, så det är nog mitt fel att Nina har blivit kriminell.. vad har jag lärt mig utav detta?? Köp ALDRIG presenter till någon!
 

image105


Fuck, Is That You Frank?

Har varit en exemplarisk helg må jag säga.. fint väder o trevligt sällskap! Jag o Nina har varit ute galet mycket, nästan hela tiden faktiskt, det är nästan så vi har varit ute när vi har varit inne för då har vi pratat om att vara ute.. Jepp!
Så nu har vi blivit ett par nyanser brunare(rödare) o mycket fastare i kroppen då vi båda vaknade upp idag i TYLÖSAND(?) med en enorm träningsvärk från topp till tå, vadan denna fysiska plåga månne? Vi skulle spela sköna på box passet bland alla svettig grabbar med stora muskler igår o det tog ut sin rätt idag.. A J S O M F A N ! ! !

Gårkvällen event va himla trevligt då vi firade Beccas 23 års dag för tredje året i rad.. Började kalas med paket o rosa tårtor.. MUMS! o sen vart det viiiin.. Ett gäng trevliga snubbar anslöt sig till den glada skaran hos Becca så vi vart kvar där nästan hela kvällen.. Vart en sväng till Gastons i kanske en halv timma sen stängde dem. Då gick jag o Nina med bestämde steg mot kebabhuset.. Till vår stora besvikelse var mellansåsen satans start o när vi fick mer svag på så smakade det fisksås.. ni vet sån man fick i skolan till fiskpinnar!! Den e smarrig men icke på kebab! Jo.. sen endade vi iaf upp på efterkrök i tylösand med grabbarna från förfesten.. Blev dock inte så mycket till efterfest då alla hångelparen fort styrde kosan till var sitt rum för naken aktiviteter.. Själv sov jag skavfötters i en våningsäng, underslafen, o det kändes som back in the days! Lite nostalgi..Dagen har spenderats på en filt utan för mitt hus med pepsi o ett pringels rör.. smarrigt värre!
Nu har jag ett noga utstuderat TV schema som börjar kl 18.00 med pippi på ettan o fortsätter fram till midnatt någon gång.. om jag håller mig vaken så länge.. vart ju som sagt en tolv timmars fest även denna helgen.. 19-07 the magic number!



Nu ska jag göra ett svanhopp ner i soffan o stanna där!

Dagens Kommentar: Av Becca kl 10.47 Shit, var det någon som blåste ut ljusen hemma hos mig innan vi gick igår?

En annan rolig sak att tillägga är att jag ramlade I taxin... Ganska tufft att ramla i taxin, så går det när man inte spänner fast sig, då ligger man där förvånad på golvet i kurvan!!!

Mums!

                                                                                 
image104

Det lukar hockeypulver i min nästa! Usch vad sugen jag blev!
Hade varit guld om man hade hittat de där vansinigt goda fantomen klubborna som fanns när man var liten! har letat efter dem i fler år utan reslutat!!!

Livet är bra jobbigt!

Tio Fucking H!

10 timmar har jag varit hemma hos Nina.. TIO TIMMAR!!!! herregud.. Skulle såklart skriva ett arbete på 3-4 sidor... Varför det tog så lång tid idag känns lite förvånande då det inte var så mycket skitsnack.. Vi satt mest o stirrade ut i tomma intet med glansiga blickar!! För att få lite krafter blev det en pizza o tre cigg! vet inte om det gjorde någon nytta men nu är vi iaf klara! Efter lite knåpande o lite mellanrum "ser det inte bättre ut med lite fler mellanrum? det blir ju lite mer luftigt då?...... O så ser det ut som 3 sidor" Joooooo, det ser bättre ut!! Oh my! Blir nog bädden nu, känner att jag behöver lite mjukhet runt mig efter alla timmar på pinnstolen!!

Dagens fundering: Hur fan ska det gå med våran B-uppsats om 3-4 sidor tar 10 timmar?

Gud älskar Mig!

Usch va obehagligt!!! Bloggade runt lite o hoppade in på den här sidan, det var en reklam som är mellan bloggarna www.gudalskardig.com
Funderade länge på om det var ett skämt.. gör det fortfarande faktiskt!!
Jag tror ju man kommer länge om man lägger all den där energin på att tro på sig själv istället.


Annars har jag städat min lägenhet idag.. t o m på ställena som inte syns..inne i skåp, under saker, bakom saker o allt som är över ögonhöjd har nu dammats av.. det behövdes! brukar i vanliga fall fuskstäda lite så där!! Dammsög även upp 1 krona o 5 öre, 2 hårband o en hårnål!!

Ja.. sjukt intressant för sveriges befolkning att veta!

Ägga, Vina o Svina...

...Temat för lördagens festligheter.
De tre stackars tjejerna som behagade vara kvar i stan på påsken och inte styrde kosan hemåt heter Cicci, Becca o Shilan. Styrde upp lite äggmålning för att komma in i stämning. Vart en trevlig kväll med Gratis sprit o goa gubbar! fast stötte på en hel del svin också, men det är ju inget ovanligt direkt!! Det är irriterande att vissa människor är så jävla otrevliga! Syftar på de där två små mupp-tjejerna i toalettkön.. Ris till er poopers! Men jag släppte det, efter si så där en halvtimma av irritation.. Minnet är ju liiite vagt vad det var de gjorde som va så otrevlig.. kanske att jag vråkade säga något olämpligt vilket skapade denna obehagaliga sits.. I dont Know!!

Lite bilder då såklart!!

image91

  

           

   
 

Svårt val!

Har haft en diskussion med Shilan över MSN om mat. Vad ska man äta mer idag?

Pommes o Bearnaise eller Varma mackor med skinka, ananas o ost..

Pommes o dippa i såsen blir ju lite mer snackig TV mat medan det är jävligt gott med smält ost..

Får nog funder lite till.. svåra val tar tid att bestäma!!

Har även funderat på vem det är som går in på ens blogg sjukt många gånger då det röda sträcket har 4 gånger så hög siffra än det blå på statistiken.. 

Fan va onödigt!

Nej!

Jag mår inte bra idag.. varför?
Var på efterfest till 6 tiden o drack en jääävla massa mintu o gjorde sanning o konka!!
Jag var ej nykter!

Idag ska jag skriva en hemtenta som jag kunde gjort innan när jag inte var bakfull.. men nej, tydligen inte!!

Jag vill sååå gärna att köttfärsen ska (mat)Tina för jag vill ha hamburgare!

För örvrig gjorde jag inte av med en krona igår.. I like!!

Bästa idag:
Becca säger:
haha ja snodde en tia i smyg av erik å la den i bhn igår. hittade den på golvet här imorse


Bra o Dåligt!

Bra o dåliga saker som har hänt mig idag.

Dåliga
- Vaknade vid 6 o hade sjukt ont i ryggen, måste ha gjort någon akrobatisk övning i sömnen. Fick stapla upp några kuddar under höften för att linda det lite.. Ja, det gav åldersnojja!

- Det blåste svin kallt ute idag vilket förstörde min o Shilans strosa-på-stan plan. Vi trotsade vädret o satt på uteservering iaf.

- Att en liten is the kostar 27 kronor!!!!!!!!!!!!!

- Att min diskborste läcker diskmedel vilket leder till att det slösar på diskmedel i onödan, det är grönt på diskborst platsen och det blir jätte mycket skum när man diskar. Bubblor är kul, men inte när dem fyller hela lägenheten.

- Att jag inte fått ett påskägg, har inte ens fått smaka någon annans=(

- Att jag snart ska laga potatismos vilket leder till att det alltid blir potatismos i hela lägenheten när jag ska vispa med elvispen!

Bra
+ Att jag har fått ett jobb idag. Ser nu ett liv i lyx med jacuzzi o ferrari, en strålande framtid!!

+ Att jag gick i ungefär 6 affärer utan att köpa något.

+ Att jag, Shilan o Becca ska måla ägg ikväll, men vi skiter i påskmiddag.. Lägger hellre de pengarna på kanonerna i baren!

+ Att jag, Shilan o Becca ska dricka vin som kommer leda till en fylla o det är alltid kul!

+ Att jag inte fått ett påskägg, med äckligt godis som man ändå äter ,upp o därför sparar några gram fett på det!

+ Att jag snart ska äta potatismos, fiskpinnar o ärtor, o det är gott!


Hjärta <3

image90



Vilken jävla musik denna vackra pojke skapar! Damn!


Och du är det finaste jag vet
när allt annat här
är falskt och fel
och jag går bara ner mig
för det är så jag säger det
du är det finaste jag vet

När jag tänkte på dig,
kände du mig?
genom antennerna
och sateliterna



"Det här är mitt liv i tre verser" /Om Känn ingen sorg för mig Göteborg på Hultsfredsfestivalen 2001

Uttråkad!

Känner mig lite lätt uttråkad.. hade velat hitta på något. kanske gå ut o ta en öl eller något. Men på grund av att jag inte har direkt mycket pengar kvar denna månaden (202,98 kr) o att jag måste pissa en gång i kvarten blir det nog inga sådana aktiviteter!! Får helt enkelt vänta till imorgon.

Jag är kär i mina glasögon, helt underbart att  faktiskt se något utan att kisa (stavas det så?) har dock fortfarande inte vågat mig ut i dem, vi får se hur det blir i framtiden!

Titta Hit!

Tror att detta är ett bekant fenomen för många ute i detta avlånga land, kanske i hela världen(kanske inte Afrika).. Men jag vill i alla fall påpeka koncekvenserna om att gå till affären på bakfyllan.. Livsfarligt!!! Man köper o är sugen på allt i sin väg o det är fan inga grönsaker! Har precis varit där o jag e bakis idag.. höll mig ändå inom rimgliga gränser, kanske pga min briastande budget, kanske pga att jag inte tränat på två dar.. Blev iaf givetvis 1 liter mjök, 1½ liter pepsi o 250 g ostbågar.. gick runt med ett gäng andra grejjer i famnen ett tag men hejdade mig i sista sekund.. nu har jag lassat över datorn till soffan o bunkrat upp så jag inte behöver röra mig en meter.. livet på en pinne!

Bok Tips!

Har ett litet boktips här, en bok som jag rekomenderar alla att inte läsa!! Den är så sinnessjukt dålig!! Tänkte berätta lite kortfattat om handligen o även ta ut lite citat, så ni förstår hur irriterande det är att läsa skiten.

Gud på en Harley-Davidson <-- tycker enbart titel förklarar hur dålig boken är!

Boken handlar om Christine som har ett tåkigt liv. Hon hatar sitt jobb o sina extra kilon, ja, hon avskyr allt som finns!
Men så en vacker dag stöter hon på Joe(Gud) på stranden o saker o ting förändras. Joe menar att han var lite snål med de tio bud orden så han ska nu besöka varje människa på jorden o ge dem egna budord. Joe kan även läsa tankar o that kinde of shit. Christine blir med lite enkla medel (flyttar till ett litet hus på stranden, slänger massa kläder, börjar gå ut o gå, slutar dricka alkohol, jobba mindre mm) en bättre människa o skit snygg o hela den biten med hjälp av Joes egen designade budord för just Christine. har inte läst klart boken än, så det kanske får bli en upp datering av citaten senare.

"Han sa ingenting, utan tog bara upp händerna ur jeansfickorna och strök milt bort mina tårar från kinderna. "Jag är den Gud som du har vänt ryggen  i alla dessa år." ...."En del tycker inte om ordet Gud utan använder uttrycken Högre Makt eller Den Allsmäkitge i stället", sa han och log. ... "men jag todde att du hetteJoe", sa jag och såg på honom genom tårarna. "

"Han läste upp andra budet med djup och melodisk stämma. "Lev för studen. Varje ögonblick är dyrbart och får inte ödslas bort."

"jag nickade och slickade upp glassen som rann nerför struten. Det föll mig inte in att fråga hur han kunde veta att jag nyligen hade planterat om flera av mina snabbt växande blommor."

"Mannen brevid hade uppenbarligen hört vad som sagts, men det brydde sig inte Joes om. "Ora dig inte för honom", sa han och log. "jag har inte kontaktat honom ännu. Enligt min tidsplan ska jag inte träffa honom förrän om fem år."

"Nu tänkte jag bryta mot alla regler som jag hade läst om i damtidningarna. Där stod det  att man fångar en man genom att dölja sitt rätt jag."
(WHAT???)

"Till min förvåning upptäckte  jag att även han drack mineralvatten. Förr i världen skulle jag ha tyckt att han verkade vara en trist renlevnadsmänniska, men nu fylldes jag i stället av beundran."


Kan nog hitta hur mycket som helst.. hela boken är skrattretande... Hur FAN kan man skriva en sån kass bok. jag förstår tanken med skiten, men det funkar inte riktigt hela vägen. Pinsamt men sant!




Skrot!

Nu sitter jag här med mina nya glajjer.. Lite skräp på näsroten helt enkelt.. Kommer nog ta låååång tid innan jag börjar trivas i dessa o våga gå ut offentligt!

Idag har jag o Nina vart på utbildning för sjukvårdarna.. var rätt skojj faktiskt.. förutom at jag fick gå upp 6.45!!!!! Helt SINNESSJUKT tidigt för min smak! Fick även spela lite teater, inte heller min specialite, but a woman got to do, what a woman got to do!

Nu sitter man här o funderar på om det blir något kåren ikväll eller inte.. Vill lite, men vill ändå inte.. Himmla trasligt det här!!

Lördagens bravader!

Måste ju så klart (gör Petter-händerna-i-taket-posen) göra ett litet inlägg om lördagen.. hände ju faktiskt en hel del roliga grejjer!!

  • Shilan tog kort mot solen, även fast hon själv påpekade detta...
  • Min Granne skulle promt va med på våran förfest.. slängde ut han en gång men efter jag varit ute o rökt satt han här inne igen.. Han gick på att Shilan kom från Afrika.. Do I Need To Say More?
  • Nina, Shilan, Cicci o Becca bildade en pakt.. Harklade upp varsen spottlobba i handen o skakade på att vi alltid skulle ställa upp för varandra.. Är det inte underbart att va full.. Mindre trivsamt när jag skrek över halva torget "fy fan vad det luktgar dålig andedräkt i handen nu" o alla börja sniffa i sina händer o instämmer med hög stämma.
  • Shilan kom in på Jossans leg. o dom är inte lika.. fast shilan hävdade bestämt att dom var lika runt ögonpartiet.. det gick iaf =)
  • Brandlarmet gick plötsligt  inne på Moon. En mekaninsk röst som sa något i stil med "varning! detta är ett brandlarm, utrym lokalen" o lamporna tändes.. Becca försökte utan framgång dölja sitt ansikt mot min mage medans jag skulle springa till garderoben o hämta ut min jacka "fan heller att min skinnjacka ska eldas upp" Det är härligt vad man priorterar i livet.. hann iaf inte så lång för det avbröts snabbt.. Såg  en brandman där inne senarepå kvällen.. Becca hoppades på att det va en strippa som skulle slita av sig kläderna men Ack nej, ingen sådan tur!
  • Ciccet, Nina o shilan är på väg mot cyklarna när Ciccet får span på sin drömprins i vacker skrud o lockigt hår. Hon gör en tvärnit o säger fylle-diskret att "det är han, vi måste följa efter han".. In på Kebab House efter han o hans crew o smider planer.. Hur ska vi göra? Kom fram till att vi inte skulle hinna äta något, det fick räcka med cola satte oss nära utgången o när jag ropade CHIP var han på väg ut, då skulle vi springa ut innan o vänta runt hörnet så det hade blivit en SPONTAN träff där vid hörnet.. När vi stått o tryckt bakom hörnet et t bra tagbörjade vi undra varför han inte kom. En snabb utstickning med huvudet runt hörnet "men va fan, han går ju åt andra hållet.. fan också"  HöHöHö!
  • Påväg till cyklarna besviken att planen gick i stöpet o halv ihjälfrusna kommer det framskuttandes en kille på 18 bast o frågar om vi ska med på efterfest "aldrig i livet" " nej för i helvete" "glöm det" utbrister vi samtidigt.. stackars killens kompis utbrister dystert "jag saaa ju deee"
  • Vi äter skrynklig korv (från grillningen tidigare på kvällen) nertryckt i bunken med potatissallad hemma hos mig,  oh så gott det var =)



..

OjOj.. Nu e jag full av mat.. mums.. blev  faktiskt gott!! Ganska stolt över mig =)

Dagen har spenderats i skolan på föreläsning.. satt mest o läste glamour o Metro men any ways.. var iaf där!
Ska bege mig ner mot träningen snart.. lite spinning o muskel.. najs najs!


Fy fan vad onödigt inlägg.. har igentligen en JÄVLA massa tankar i mitt huvud.. men inget jag kan skriva här.. man borde vart anonym på sin blogg igentligen! Well Well! Får väl ta fram det gamla hederliga blocket o pennan o skriva lite, men hur  jälva kul är det då?

Jag måste vara kär i ".. " använder det hela tiden! haha

Jobbigt!

Har värsta ångesten just precis nu... För den där jävla intervjun på tisdag bla. fy fan, vill ju inte ha jobbet.. varför ska jag genom gå en grillning med huvudkontorsgubbar+ de andra sökande till jobbet.. FY FAN! o så har de en jävla dresscode Kostym... Jag äger ingen kostym.. jag äger inte ens en fin byxa.. jag e Jeans FFS! ÅÅÅÅÅNNNGGGEEESSSTTT!!!

Pallar inte heller ha någon snubbe i huvet.. Det ställer bara till med problem! Man ska hålla sig ensam så mycket man kan.. det e bäst så! Då hamnar man inte i knipa lika lätt!

Shit vilken svacka jag kom in i.. har varit tip top hela dagen o sen nu bara rasar allt.. damn!

Put It In A Bubble And Blow It Away

OjOj!

För tillfället lever jag på en soptipp.. en soptipp av fest... fy fan vad här ser ut o luktar rök.. i poop on this shit! o jag vill inte ha imoegon när jag ska städa upp! Min drömprins kommer i vaker skrud o lockigt hår!

This Shit Is Bananas B-A-N-A-N-A-S! <-- fatta hur lång tid det tog o skriva med fylle fingrar! Herre!

När det blåser medvind i ligglandet är det bara o segla med!