Morgonfrilla!

OjOjOj! det här har vart en galet tråkig dag.. nästan -lyssna-på-kent-dricka-rödvin-och-färga-håret-svart-deprimerande med andra ord!!
Började med en liten träning på morgonkvisten.. knatade iväg till gymmet vid 10 o det var en riiiktigt seg träning.. käkade när jag kom hem sen har jag jobbar som vanligt väldigt oeffektivt med tentan i ett gäng timmar... men snart e jag klar med skiten!! då ska jag .. hmm.. ge mig själv en belöning av något slag!
Dags att duna snart.. skola vid 9.00 oförskämt tidigt för min smak, finns det nåt bättre än att vakna o kunna ligga i sängen så länge man vill... det e min melodi.. =)
Min högst önskan just nu är nog att vakna med en bra morgon frisyr så det bara är att dundra till skolan utan att behöva fixa till den.. det e vad jag kallar en bra hårdag!
Sov Gott, vakna torrt!

Kära Mamma!

Pratade precis med morsan i telefon..haha.. hon e rolig hon.. Har varit i sthlm i helgen med sina högskole kompisar o insett att hon är väldigt hipp o modern om hon gemför med dom.. dom hade varit på musical..inte musikal utan med engelsk uttal...haha
Hon tyckte även att jag hade blivit TUNN o var orolig för att jag inte åt ordentligt..haha.. hon måste ha grava synfel!!! Kärlek till min moder!!! Ska bli skojj på julen, blir nog här i halmstad hos faster o kusinerna.. kommer förmodligen bli lika sinnessjukt som vanligt med mååååånga skratt!!!!
För övrigt köpte jag en galet god glass idag med kola o kanel smak.. Så sjukt sjukt sjukt god!!
Dagens höjdpunkt idag var garanterat när Shilan fasnade i rulldörren på skolbiblioteket  o hennes ynkliga "hallå" hon klämde fram för att få min o Ninas uppmärksamhet .. Klockrent!!!



hem-skit-tenta..

Sitter o försöker göra min skit till hemtenta som jag borde börjat med för ett bra tag sen.. men det e ju så så så så så så såååååå tråkigt! Tanken var att jag skulle börja kl 10 idag på morgnen, den planen gick åt fanders, sov till 1 istället.. Opps! Sen var det en långsam frulle o sen till skolan o hämta den förra hemtentan, klarade den iaf, sjukt skönt! Sen kom jag på 1000 andra FRUKTANSVÄRT viktiga grejjer att göra.. rensa telefonboken, fixa med fotoalbum, kolla igenom smyckeskrinet, lyssna på en skiva, pilla lite till med telefonen..så nu är klockan  17.27 o jag har skrivit 6 och en halv rad.. Yeah Baby!
Går dagen var ungefär i samma tempo.. Nina hade skickat sin nya demo skiva som jag lyssande på i ett gäng med timmar.. sjukt bra, hon är min Stjärna.. saknad... Ska bli galet kul på Nyår när jag ska upp till Åre o hälsa på... Tjiho!!! Sen pratade jag med mitt mos i tele ett par timmar, saknar henne också en massa o våra galna upptåg... Crazy!!!!
nänä... ska väl återgå till den där snopp tentan nu... VILL INTE!!!!! kan det inte komma en vacker karl o ta mig här ifrån. leva under palmerna med sand mellan tårna o dricka cocosdrinkar resten av livet.. Ja tack!

tjoho!

Igår var det realesparty för Becca o Alice skivor här på smålands nation.. mycket trevligt må jag säjj! Hade köpt en ny outfit o allt.. Drack bål o cider o åt snittar, vääääldigt många..hehe... Vann även tävlingen dom hade.. Yeah Baby! Är man bäst så är man..hehehe! Sen bar det av in till stan vid 1 tiden.. sjukt onödigt.. vi gick väl mest runt ett tag o sen var vi på cafeet i typ 20 minuter sen bar det av hemåt igen..
Tänker försöka att inte gå ut så mycket dom närmaste helgerna.. men det e ju såååååå tråkigt att vara hemma o ta det lugnt när man inte har någon att kramas med.. stackars lilla jag..=)

Idag har varit en mysig dag.. Vaknade vid 12 tiden o var inte bakis.. drack ju inte så mycket igår iofs, men ändå skönt att känna sig kry..
Dundrade iväg till gymmet med Becca o Nina för att gå på modern dans.. det var vi 3 där o en till.. o sjuuuukt kul, skrattade typ hela tiden... man e ju het på moder.. särkillt golvpartiet o hjulningen... HAHA!
Cyklade förbi Maxi på hemvägen.. tänkte slå på stort o göra hemma gjorda hamburhare som jag varit sugen på sååå länge... samlade även ett vuxen poäng o skaffade mig ett ICA kort..=)
Sen skulle jag börja med mina JÄVLA hamburgare... gick rakt åt fanders.. att jag e kass på att laga mat är ju ingen nyhet, men det där var en katastrof.. de första 3 "biffarna" blev bara nån form av köttfärs... dom andra 4 blev väl liite bättre iaf.. en satt till o med ihop.. dom andra satt ihop lite iaf, fanns dock noll tuggmotstånd.. usch blä blä blä!!! Tappade också såklart ut det där ströbrödet på golvet, som det för övrigt tog mig 100 år att hitta på maxi! 
Planen för resten av dagen är att göra väldigt lite.. ligga i soffan o kolla film o äta lite chips... hihi! Usch, vad lat jag ee.. har inte änns tagit upp störmjölet från golvet, ligger en vacker liten hög där på golvet..haha!

Justde, har ju ny mobbe också.. saknar dock min gamla pärla, det var en riktig sköning jag kunde lita på..KÄRLEK! den nya kan jag ju inte änns skicka sms från, hajjar nada-null-zipp! Fast den e röd o fin...=)


Kåren...

Jaha.. klockan är 03.17.. lite flr mycket o jag e lite för full..svårt att hitta tangenterna men jag försöker knåpa ihop ett litet inlägg iaf...
Det blev kåren då så klart... massa heta damer.. KÄRLEK.. liten finfin  förfest här på nyhem o sen bar det av efter lite avsöljande i "jag har aldrig" tilll the fucking kår... YEAH BABY!
ett trevlig ställe det där.. pratade med en massa aliens o en mycket fin.. varför se men inte röra? Ganska uttjatat men men.. fuck it.. put it in o bubble and blow it away!!! tyärr ändå men ändå det som behövs.. Ganska tragiskt det där.. varför är det så såvrt att hitta nån att gilla o när man väl gör det så går det åt fanders iaf.. eller gör det det?Kanske bara e en tidsfråga.. vem fan vet.. inte jag iaf.. lägger det i bubblan en andra gång...
för övrigt var det en hel del raringat där ikväll... Me Like! fast ingne kärlek.. för övrigt igen tror jag mina grannar pippar... stort fniss.. kul för dom, tråkigt för mig.. yeah baby igen!!
för övrigt mår jag som en juvel.. lite för full o VARFÖR är det så svårt att träffa tangnterna.. har fan suddat i varenda ord för att hitta rätt....... o VARFÖR ska man alltif sula iväg ett helt sjult galet fucking fanders onödigt sms??? att man aldrig lär sig... men jag e iaf Tight like a tiger o det e absolut intge många som äro...
sattsejja, stjärt, peane,neglige,t-shirt, skeda,makaron,slida,knäcke... några ord från syrrans o min top(hut många är vi uppe i) 20 lista på fulaste ord...

Nä... dags för att duna.. man e fan inte nykter det minst.... DISCH DISCH!

Ute i Dimman...

Då har det vart ännu en trevlig helg...
Började lite lätt redan i fredags hemma hos Nina med lite föda o liiite för mycket vin.. men vi skulle ju ha Depp kväll, vart dock inte så mycket depping.. haha!

Lördag tog vi hojjarna upp på Galgberget o promenerade lite, syrran Nina o jag..jag gick inte vilse denna gången vilket var tur för det var en myyycket traumatisk upplevelse.. Stog där ensam, kall o rädd i mörkret o letade efter syrran, men det slutade ju för väl den gången.. hihihi!
Sen bar det av till kvällens efterlängtade event.. Jag, Nina, Syrran, Shilan o Fredrik började små parta lite på Gamletull. Ett par cider senare bar det iväg till B&B för Snook.. Det var vi o en jävla massa små brudar, men dom e grymma.. Rockade som aldrig förr , elr ja, nästan iaf! Sen hem till syrran igen för refill av fyllan.. oj oj oj, där gick det undan vill jag lova.. Drack galet mycket vin o fick nog Top 5 i fylla faktiskt.. haha.. Minnet är så där, men av alla 100 bilder vi tog såg det himla trevligt ut må jag lova..Sen knatade vi vidare till Cafeet.. En Wurre på vägen o sen in där.. Dansade lite, nån snubbe slängde runt med mig som fan, ta dig friheten elr vad! Insåg iaf efter ett tag at det var läge att gå hem.. eller ja.. med tanke på att cyklen var här hemma så cyklade jag.. Ja... det var väl ungefär det som hände o lite till.. en grymt rolig kväll med Sköna människor som logger mig varmt om hjärtat.. KÄRLEK!!!


Färsking

Jaa.. tänkte skapa mig ett litet tidsfördriv här.. o eftersom jag har ett såååå intressant liv som alla vill vara del i passar en blogg utmärkt..muahahah!!
Idag har varit en slapp dag.. startade dagen med en rulle... Hook.. mycket trevlig film..=) begav mig sen hem till Nina där jag nu befinner mig... liiite sugen på kåren.. ovanligt?=) jaja.. vi får se vad kvällen har att bringa!!!!