woop woop!

I´m back... again! Jag skyller hela mitt blogg uppehåll på blogg.se appen som inte funkar, kommer inte in på den och det är så jobbigt att starta datorn och bla bla bla bla bla skitsnack skitsnacka skitsnack.
Hur som helst så är det sommar för er som har missat det. Kanske tidernas sämsta sommar rent väderbaderat men ändå en bra sommar på mpnga sätt och vis. och ej att förglömma: Snart börjar några av årets bästa månaderna om ni frågar mig: Augusti och September. De innehåller bl.a. inflytningsfest, surströmmingsskiva, resa till USA (förhoppningsvis), födelsdaagar och sist men inte minst blir vårt egna lilla charmtroll 1 år. Det ska givetvis firas med tårta och glass i stora lass!!
Okey. Nu kommer det ett göng bilder åt fel håll. JÄVLA MAC!!! Tacka vet jag en vanlig hederlig PC där bilderna kommer åt rätt höll. UTAN PROBLEM!!!
'
Ett härligt gäng med vänner var på Hoffmaestro på solgården och som ni ser på bilderna gungade det ordentligt och var riktigt svajigt då och då. Småbarnsföräldrarna var inte vana vi det högafesttempot  och fick ta en taxi hem vid 01-tiden för då var alla fyra för fulla!
Vi drog på roadtrip ocj började med ett snabbt stopp i Varberg för 25-årsfest. Sedan drog vi vidare till Lysekil för att träffa Nina och Marcus som var där på semester. Grabbarna slängde in handduken tidigt en kväll... trodde vi ja. De vaknade upp efter ett tag och var vakna på tok för länge den kvällen.
Sedan drog vi vidare till kalmar och betydligt finare väder. Vi började vår Kalmarvisit med att kolla på Billie the vision and the dancers. Lika bra nu som förra gången jag såg dem på Hultsfred 2008!
Vi var på stranden på dagarna där Pysen fick smaka glass vilket han är helt och totalt tokig i. Det har han helt klart fått av sin pappa som äter glass jämt och ständigt! På kvällarna grillade vi och läste böcker ute i den varma sommarkvällen.
På fredagskvällen var vi samt Nina och Christofer hemma hos Lina och Calle och deras lilla familj för grill, dryck, paj, fotboll, spel och massa snack och trevligt umgänge. Underbart att få umgås med gamla goda vänner!!!
På lördagen kom våra vänner från Schweiz och hälsade på i dalen och det blev den traditionsenliga familjefotograferingen och grill och utomhushäng långt in på småtimmarna. Igår åkte vi hem och det är så skönt att vara hemma efter vår lilla minisemester.
Så, vet någon hur man vänder på dessa förbannade kort i en Mac så lämna en kommentar annars blir det definitivt inget mer bloggande. THIS IS DRIVING ME CRAZY!!!

Regn.

Nu måste jag säga något om detta väder. Va fan!!?!???
Ska det bli någon sommar i år eller går vi från vinter till höst på direkten? Vi skiter i våren och sommaren, de är ju inte så viktiga ändå, eller?

Jag är ingen sådär super-väder-människa som lever dubbelt så mycket när det är fint väder men när kalendern slår 1 juli och jag summerar ihop våren och sommaren till max 5 riktigt fina dagar då vill jag gråta lite. Eller flytta till varmare breddgrader, vilket som går bra!

Suck. Punkt. Slut.