Rockabilly Baby!!!

Så Här Heta Var Vi I Torsdags!

image416

image417

image418
~~McFly - Five Colours In Her Hair~~

Kvalsterbajs...

Idag har jag dammsugit min säng... Jga har nästan dammsugit så det har gått hål i madrassen... Anledning?

Igår kollade jag på Erik & Mackan - Hela & Rena. Programet sänds på tv6 på Söndagar kl 20.00.. Igår handlade det bl.a. om kvalster.... Otrevliga små djur det där! Att de finns har man varit väl medveten om, men att de såg så snuskiga ut i en uppförstoring hade jag inte en tanke på innan. Och dessa ligger man o sover på varje natt... Ick!

image415


Kvalster livnär sig främst på hudavskrap,
mjäll, som vi alla producerar i överflöd.
De lever, fortplantar sig och dör i våra sängkläder
där deras grundbehov är väl tillgodosedda:
föda, fuktig, varm luft och mörker.

Förbövelen!!

Faan vad saker och ting ska vara svårt då!
Jag är inte den som byter kläder 100 gånger innan man ska ha vin-dricka-kväll! Men idag har det varit många vänder i garderoben.. Enbart för att jag har fått två jävla stubbar till fötter!!! Massa knotor o bucklor över allt. Blir så förbaskat trött på dessa skitfötter, att man inte kan reklamera delar av kroppen, typiskt!

Kära Gode Gud! Nu i påsktider då vi alla tänker på Jesus död, eller födelsedag, möjligtvis uppståendelse önskar jag mig ett par nya fötter. Jag har nämligen luite trottsigt köpt värdens snyggaste dyraste boots som jag inte kan använda pga. alla förbaskade knölar över allt!!! Amen!

image414

De förbaskade fötterna!!!!!!

Glad Påsk Och Be Happy!

image413

JA!!!

image412

Nu har jag tid för blogg!

Nu känner jag att jag har tid att uppdatera min blogg!!!
Självklart har jag en hemtenta som jag sitter o tragglar med. Då finns det alltid tid för annat, allt för att slippa skiten.  Jag är helt på det klara med att jag ICKE kan befinna mig i min lägenhet när det vankas plugg.. Det går bara inte att plugga i detta bygget. Jag måste befinna mig lång lång bort från mjusick and da sajberspejs. Annars blir det att man sitter o skrålar med till Miss Li eller dyligt o spelar spindelharpan eller mahjong på internet till fördärvelse. Livet är bra svårt när man är student.

I helgen är det påsk o jag ska jobba. Hade mycket hellre velat vara i Gbg o riva badrum eller i Kalmar o umgås med mamma o pappa o Victor. Men men.. en peng eller två är ju faktiskt aldrig fel. Särskillt efter som jag o Joel investerar i diverse pinaler nu också. Vi har iaf ett golv, ett tak o 4 väggar, det är huvudsaken. O snart ett galet fint badrum..=) Har själv varit delaktig i rivande av tapeter, usch o fy va dammigt o svettigt det var. Jag är känd för att gå in med full energi i projekt för att en halv timma senare tycka att det är vansinigt tråkigt. Att man inte kan hålla ut o fixa biffen någon gång.. Joel får städa upp efter mina knappt påbörjade projekt medens jag börjar på nästa... ett tag iaf! haha!!'Thats me i ett nötskal!

Annars sitter jag mest o drömmer om sommar o sol o min framtida flytt till Göteborg som jag hade velat göra för länge länge sedan. Ibland går tiden för snabbt och ibland går den försakta.. så är det bara!

En annan skojig sak är att det snart bär av till Stockholm för en helg i trivsamhetens tecken. Jag, Nina, Lina och Aisha ska ha en liten reunion o göra roliga saker, vad vet nog ingen av oss en. Det jag redan nu känner kan leda till en katastrof är att jag redan åker klockan 11.06 på söndag morgon. Dilemmat ligger i att jag på natten, kanske att det blir en hemskt dimmig natt, ska ställa fraaaam klockan en timme(sommartider, hej hej, sommartider). Finns alltså en stor risk att jag kanske glömmer bort detta o kommer till tåget en timma försent.. vi får se hur det går, jag håller tummarna för mig själv!

Jaha..  det var nog det viktiga jag hade att säga för denna gången.

Hultan - 08!!!

Planerna inför festival 2008 har redan saknta men säkert börjat smidas.
Verkar bli en kanon festival med många bra band, och förhoppningsvis så kommer det till fler under våren =)
Allt hänger på vilket väder det blir nu, om det blir lika kallt o jävligt som förra året kommer jag åka hem. Tänker ICKE utsätta mig för den totala smärtan av kyla... fy tusan!!!

Jag o underbaraste Joel har ju ett stort datum då, 1 år sedan vi träffades.. Det får firas stort med langos eller någon annan festival mat =) Hittade min rosa uppblåsbara madrass när jag städade vindsförrådet här om dagen, den var trång och klistrig men väldigt mysig!!! Detta året kommer garanterat innefatta större luftmadrasser, gärna utan hål också. Misslyckades ganska radikalt med det förra året, hann inte gå o lägga mig innan luften hade pyst ut från min första luftis!!!

Anyways... Många bra band i år. Nårra jag tänkte hoppa och dansa i dammet till i år är bl.a.

Billie The Vison & And The Dancers
Danko Jones
The Hives
Håkan Hellström
Linkin Park
Miss Li
Rage Against The Machine
Those Dancing Days
Serj Tankian

image410 image411
Kommer bli en finfin festival =)

Kärlek!

Kanske 2 inlägg idag=)

Idag är jag helt fucking fri hela dagen. Ingen skola, inget jobb och inga planerade möten med nära o kära. En hel dag utan planer. Sjukt skönt. Ska bara glassa runt i min heta ljusblå morgonrock i flees(eller hur det stavas) hela dagen.

Ikväll blir dte lite Schlager party hos Nina o Marcus, ska bli finfint. Räknar stenhårt med att min älskling Lasse Berghagen kommer vara med ikväll, är ju hemligt förälskad i denna man. När jag jobbade på 7-eleven i Sthlm var han inne o handlade o sa att han tyckte jag var söt.... Sen dess har man ju varit hooked!!!

Kanske kommer in lite bilder i mitt senare inlägg, är dålig på att lägga över korten till datorn. Får bättra mig på den fronten..

Läjter!

Hemliga Lådan!

Erika har/hade ett vitt skrin med lås på. Hon hade tappat bort nyckeln för fler år sen men ändå kånkat omkring med de där skrinet lägenhet in och lägenhet ut. Idag bestämde vi oss för att öppna skrinet. Kanske att det kunde ligga pengar i det eller något annat fint av värde.
Vi bände och hamrade och ryckte och drog och mejslade i det förbannade skrinet.
Efter vad som kändes som en evighet fick vi entligen upp locket,(vem kunde ana att ett sånt helt vanligt litet skrin med lås var så inbrottssäkrt) och den bortglömda skatten uppenbarade sig....

* en fin liten guldrig burk med en plastgren(tror vi) och en mini-mini-mini-ros i)
* ett par stenar
* ett gäng med egengjorda lerklumpar
* två brev

Finare skatt kommer det nog ta lång tid innan vi hittar igen.