En dag!

Sicken dag.. Började med någon form av ett mirakel.. Jag vaknade pigg o glad kl 8.30. Har fasen aldrig hänt innan!! Börjar nog bli gammal, fyller ju faktiskt snart 24.. =§
Var i plugget på föreläsning, shit man! Ser inte fram emot salstentan.. är ungefär 100 sidor per vecka vi ska hinna med o plugga in. O då är litteraturen on English o boken är i A4 format. Alltså ingenting man läser på en kvart direkt.
Jag o Nina har varit ute på promenad idag. Hittade ett jätte stort träd med massa tjocka linor ifrån, hängde o dinglade i dem ett tag o kom fram till att man måste varit jävligt lättroad som barn!
Nu har jag suttit o pluggat lite, typ den enda som pluggat ikväll. Alla andra ska väl på kåren ikväll, det låter så från byggnaden iaf. Jag e inte sugen faktiskt, kör dubbelt så hårt nästa vecka istället när vi ska parta med våra nollor =)

Imorgon kommer min underbara Juvel hit.. Längtar som faaaaaan. Har inte synts på nästan två veckor, på tok för länge! Ska mysa sönder honom imorgon.. gos gos gos! Joel e finast av allt fint=) PUSS!

Tillbax till plugget kanske.. eller TVn.. svårt val!


Spexig Kväll!

   

   

   

En crazy F-fest at my casa! Mycket spexande var det! haha

Systrarna Nordström!

image292


Skalkarevägen nummer 9s stoltheter! Kändisarna infinner sig i Kalmar mellan fre-sön, folksamling på garage uppfarten undanbedes. Med i limon Frankie finns även en otroligt fin o värdefull Juvel!

Back on Track

Nu är nollningen över o det känns skönt. Har varit roliga dagar med många sköna bönor men 10 dagar räcker med spex, sång, peruker, overaller, straff, bot o allmänt flum!
Avslutade nollningen med ferre på kåren igår. Drog en förfest här hemma med en hel del bönor+Alex.. Sitter här o kollar runt på all missär.. fy fan vad här ser ut. Vart så full igår så jag var tvungen att knata hem redan vid 12. skulle brassa till ett par rostade mackor på en överfull diskbänk.. slutade med ett x antal sönderkrossade glas.. Opps!

Har saknat mitt riktigt liv o det ska bli skönt att det börjar imorgon. Plugget drar igång, med andra ord, friiiiiitiiiiiiid! Har tid att prata med folk i telefon o leka med mina halmstadchicks! =)

Saknar Juvelen så det gör ont i kroppen, det suger balle att inte kunna umgås mer.. =( På Torsdag träffas vi iaf o då bär det av till Kalmar för lite surströming m mor o far. Joel ska ha en guldig peruk på sig när han möter mina föräldrar.. det har vi tagit ett gemensamt beslut om.. Japp, så är det.. What goes around, comes araound baby! =)

Nu ska jag städa upp lite här i skiten.. fi fasin va det ser ut!!! Kräks nästan när jag kollar i "köket". Måste gå runt med toffler också så jag inte får glas i fötterna! Men ifall olyckan är framme har jag alltid sjukvård väskan aka. Sjukhusväskan här hemma fortfarande. Jag aka. Piña Colada o Nina aka. Afrodite gjorde strålande insattser som sjukvårdadre. Skoskavplåster på nollepubarna o på regattan igår var det en som fick ett skrubbsår på ett finger.. haha!

Städa!!

Ett stiligt par!!

image290
Juvelen o Diamantis ;)

Kick-öff!

5 små bilder från kick-offen.. Hoppas få tag på fler i framtiden! =)
    

Var roliga dagar på kick-offen. var i GBG, bodde på Barken viking allihopa, världens minsta hytter typ..haha..
Konferans -skaldjur i överflöd -  båttur i skärgården - lounge - helrör - shots - fotboll - mögligt hamburgebröd - vin - skratt - God mat - dans dans dans - BAKFYLLA!

Fullt ös!

OjOjOj!
Har många bollar i luften  nu.. Hinner inte med mitt "vanliga" liv.. bara massa spex med kickoff m jobbet o nu är vi mitt i nollningen. Springer runt i min stora lila overall o guldiga peruk.. Jätte heeeet!
Har iaf riktigt kul..=)
Nu ska jag vila, min lediga kväll ju, sååååå skönt så skönt att slippa de små små nollorna! =)

Hej så länge!

What a wonderful day!

Det här har varit en himmla bra dag. Kom till jobbet sur o bitter för att jag måste va inne o jobba när det är fint väder. Framförde även detta bittra klagomål till chefen med hängande läpp.. Åkte iväg o köpte kaffe o närvjag kom tillbaka fick ja va leeeeeedig.. Till 4, sen va jag tvungen att jobba de sista två timmarna..
Så idag har jag legat på playan, gjort pannkakor o ätit med grädde o sylt o sen jobbat.. han ju knappt dit innan jag skulle hem igen. Ska nu skriva ett brev till någon minister att de borde införa två timmars arbetsdagar!! helt perfekt!

=) En bärs ikväll kanske!!!

En Jävla Konsert!!
image281


    
   

Cause we find ourselves in the same old mess
Singin' drunken lullabies


Kanske en av de tråkigaste dagarna i mitt liv...

.. Ja, det har vart så himla tråkigt idag. Vem fan handar soffa när det är den tredje dagen med sommarväder denna sommar.. Ingen, inte en jävla kotte. Kände starkt för att bomma igen o dra till playan men det hade nog inte varit så poppis.

När jag kom hem idag skulle jag äta köttbulle o rödbetssallads macka. Bunkrade upp mig i soffan framför Americas funnies homevideos. Kom ett klipp på två gubbar som satt i en kanot brevid en stock som det satt en liten krockodil på.. Jag viste mycket väl vad som skulle hända.. Krockisen skulle snabbt som attan röra på sig.. Ändå hoppar jag till så mackan slår en volt ut min hand rakt pladask på golvet.. DAMN!

Nu är det verkligen dags att städa. Är ju inte bara rödbetssallad på golvet utan även ketchup fläckar i HELA lägenheten. Fick för mig att jag skulle cheffa när jag kom hem från krogen i fredags... ingen bra idé!!!

Läjter!

What To Do?

Jaha.. Vad ska man hitta på ikväll är ju frågan.. Är sjukligt trött o borde igentligen bara ta det piano ikväll. Har ju 7 dar i rad kvar på jobbet o har redan jobbat två.. GAAAH!!!!! Hoppas hoppas jag kan få ledigt på fredag så jag kan åka till Gbg o kolla på The Hives, hade varit guld värt ju! O umgås med världens mest godluktande mys!

Nä, här händer det inget kul, nu får jag rycka upp mig!!!

Har för övrigt ingen lust alls att skriva blogg, det är skittråkigt just nu som det kanske märks... höhö!

Prinsessa med bihang!

Bästa dagarna ever.. I Lööööööv It!
Mys med finaste Juvelen så det har stått härliga till =) Nu längtar jag tills nästa helg då det blir Götet!!
Underbaraste av alla underbara!