Bulle!!!

Att man ska va så förbannat oteknisk.. o varför varför varför klarar man tekniken galant första gången man ger sig på skiten o andra gånger funkar det inte? jag talar givetvis om min digitalkamera jag fick av Joel i födelsedagspresse. Hur jävla svårt kan det va att överföra korten till datorn, jag har ju som sagt gjort det innan.. men nu, nej för helvete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MOTGÅNG MOTGÅNG MOOOOOOOOTGÅNG!!!

Text e sååååå trisst . Bilder e såååååå kul.. Yepp yepp!

Helgen har spenderats i Gbg hos kärleken m mys o pys o för mig även väntan. det suger när man jobbar varanan helg så en av oss får underhålla sig själv på dagarna, särskilt att de har långlördag på Ikea... klockan 21.... det är enbart det jag säger. Själv hade mästerkocken under denna långa dag tänk sig en strålande perfekt middag tills mannen kom hem, planen gick i stöpet kan man säga. MOTGÅNG MOTGÅNG MOOOOOOOOTGÅNG i köket. Hur lätt är det att göra tzatziki utan rivhjärn.. justde.. klart det inte blev bra. o arg va jag också, inte alls romantisk som tanken va..haha.. men men! Ska fan ha revansch på den maträtten!! Med rivhjärn o helst biffar som inte sitter fast i botten på stekpannan som kolbitar!

På fredag är det tenta.. Ji--fucking-ppi! Vi får se hur det går. jag o Nina har flitigt suttit på bibblan idag o pluggar ätit frukt o sen skulle jag prova på en sån där energi bar som man kan äta istället för en måltid... förbannat äckligt, då var tom mina fastbrända biffar godare. Jag slickade av chokladen på den o slängde resten.. höhö!

Nä, nu ska jag läsa Kelly´s kognitiva personlighets teori innan bädden väntar(det gäller ju att va ute i tid m tentaplugget liksom)... Nån som är avis??

Morsning!

Cecil 14 år

Vi gör ett arbete om Tourettesyndrom, det är en rolig sjukdom. Tänkte ge ett litet citat från boken "Det hoppar och rycker i kroppen och själen" som jag tycker är ooooootroligt roligt. Just detta citat handlar om en episod som hände när Cecil var 10 år och var på stranden med sina päron.

"I samband med att fadern bytte badbyxor på stranden hade Cecil rusat fram och hårt gripit tag i faderns penis och pung och ropat "pitt, pitt pitt". Fadern hade varit tvungen att nästan slita loss pojkens hand, och det hela hade gjort mycket ont."

Vansinigt kul tycker jag!

Fancy a Fuck?

har varit ett mycket trivsamt sista dygn kan man säga.
Igår var det kåren för tack gasque med våra ettor. Hade lite för ferre hemma hos Anna för lite dricka o massa Guitar Hero.. jag måste påstå att sing star är mer min melodi o mycket roligare!!!!
Vidare till kåren för lite potatisgratäng ( ovanligt att man får de på kåren) o en kycklingbit o lite lambo drickande.. haha.. hör till kåren så det skriker om det. Gå runt med klet på toppen i håret efter att ha hällt massa öl o cider i det, varför får man aldrig upp de där sista dropparna??? Fick en skrattattack med Anna för att hon är sjukt rolig vilket ledde till att Anna nockade den enda flaska som stog på bordet m henne ögonbryn. jag var den enda runt bordet som uppmärksamade denna roliga händelse o låg dubbelvikta av skratt så tårarna sprutade i 100 år.
Tillbax till mellanfest hos Anna då vi denna gång totalt bojkottade Guitar hero o utövade diverse danser till gamla godingar. Madonna - Like a virgin. Nockade Nina när jag skulle demonstrera golvpartiet. Sorry baby! Kom även på en ostbågedans som går ut på att man helt enkelt skjuter fram höften så man ser ut som en ostbåge sen gungar man lite.. mycket fancy. Spice girls o Dirty Dancing soundtracket var även välspelade under festens gång.
Kvällens mest uttalade kommentar : " Vem är det som har fisit?"


Tillbaka till kåren för lite röjj på dansgolvet, mingel o ciderdrickande. jag o Erika lyckades hålla ihop hela kvällen, helt otroligt o det var en riktigt rolig kväll =) Med erika kan det aldrig bli tråkigt=)


Idag skulle vi i vår basgrupp skriva på vårat arbete som är hög hög hög hög grad att vi börjar med meeeeen eftersom vi alla befann oss på kåren igår vart det inte mycket till arbete idag. Mest skitsnack.... okey, bara skitsnack!
Ikväll fick jag nöjet av Erikas sällskap här hemma för lite onyttig mat o Notting Hill tittande.. Love that Move!

Imorgon kommer Joel hit med någon överraskning som jag har försökt luska ut sedan i tisdag vad det är. Ledtrådarna gör mig bara mer o mer förvirrad.
Det kostar 300 kronor
Det är något man har i köket
Det är 4 lika dana grejjer
Det går inte att säga vilket material det är för då kommer jag veta vad det är?
WHAT? Fattar ingenting. men imorgon får jag veta=)

Nu är det bädden för imorgon bär det av till bibblan för plugg!!
Kanske lägger upp litre bilder läjter sen gårdagens knasiga kväll..hihi!!


Oh Happy Helg!

Har varit en finfin helg, eller weekend rättare sagt!
Åkte till Gbg i Onsdags för ett par dagar med mys o onyttig mat.. fy på oss, men vi har börjar bli bättre på matfronten iaf.. Gjorde en smarrig mat i fredags när vi skulle fira min födelsedag o så fick jag en massa fina paket av Joel: ett hårt som igentligen va mjukt, ett mjukt som igentligen var hårt o ett litet konstigt platt paket. Världens bästa presenter=)

 

På Lördagmorgon bar det hem till Halmstad igen. Mor & far kom ju på besök o syrra hade lagat en rosa fin tårta=)
Så det va tårta o paket öppning hos mig. Fick en micro (thank God) o en munspelsbok. Så nu jäklar ska jag lära mig spela.. tycker synd om mina grannar bara..haha!

   

Efter en snabb sväng hos Erika bar det iväg till Pio´s för mat o viiiiin.. M u m s !

  

Efter massa mat o viiiin knatade vi vidare till Mårtenssons. M & P avvek vid 1 tiden när de var de ända som var över 30 inne på stället. Själv festade man på med glada vänner till 4 på morgonen, lagom för att ringa o väcka Joel som skulle upp o jobba.. haha

   

   

På söndagen sattes svampskorna på för svamp plockning o lunch hos faster Eva. Och shit va mycket svamp det fanns.. plockade 1,9 kilo helt ensam. Morsan plockade säkert mer. Däckade när jag kom hem, hade fått för mycket frisk luft antar jag..hehe

   

   

Idag var också en bra dag då jag fick G på tentan =) Damn I´m Good! Snart vanskas det träning men innan dess lite plugg o städ!!!

Tidsfördriv!

Ett tidsfördriv när tiden går sakta till tåget går som tar en till kärleken!

Tre jobb jag haft i mitt liv:
Souvenirbutik i Borgholm, feeeeeeest på strand!
Mitt sommar och lördagsjobb Tea under ett par år, Det var fina tider.. Tea o Jag!
Verner & Verner, eftersom jag är sååå intreserad av matlagning..haha

Tre platser där jag bott:
Kalmar
Curacao
Stockholm

Tre serier jag gillar att se på TV:
Sex and the city
Scrubs
åh...eh... Idol kanske räknas som en serie..?

Tre platser där jag semestrat:
Cali. i Staterna när Mitt Mos bodde där..Craaaazy!  
Italien ett antal gånger bla m Moa. var även i Italien jag gjorde sjukt många hole-in-one på minigolf o även den enda gången jag någonsin varit bra på sport!
Namibia m omnejd för att se på farliga djur, tecknat jackson 5 på TV o mörka människor!

Tre av mina favoriträtter:
Saffranspasta, särskillt ihop m världens bästa Nina!
Plankstek, särskillt på Pio´s
Varmamackor m ost, skina, ketchup och ananas

Tre platser där jag skulle vilja vara just nu:
På masthugget såklart, eller vart än Joel befinner sig=)
Med svampskorna på hos Faster Eva
På lördag när jag fyller år o får presenter o tårta o plankstek på Pio.

As if anybody give a shit liksom.....q=) <---smile m keps!

Fan Va Mycke Jobb För Lite Krubb!

Min micro beslöt sig helt plötsligt för att lämna mig på Nyhemsgatan 26 helt vind för våg en dag. Mircon bytte ut sin väl utvalda plats under mitt skrivbord (26 kvm) där den även figurerade som en fotpall under svettiga timmar med hemtentaskrivande till en container på tippen. Jag bestämde mig då för att jag faktiskt inte behöver en micro, använder ju inte den liksom så mycket iaf... öhrm.. alternativt det enda transportmeldel jag har i H-stad är min cykel vilket gör det lite komplicerat att forsla hem en micro. Idag, as we speak faktiskt, skulle jag värma på lite kyckling o ris som blivir över o insåg att min kära micro hade varit väl behövlig nu. Istället behöver jag brassa upp skiten på en ugnsäkeform o in m den i ugnen. Tar ju fasen 100 år innan det blir klar. Nu ligger det där inne o ser torrt o bedrövligt ut.. Åh.. Damn!!!! Investering i en micro OMGÅENDE för tusan!!!!!!!!

Inte nog med det, hur mycket disk får man liksom inte. Iställer för aqtt slänga in platsburken i micron har jag nu en platsburk, en ugnsäkerform OCH en tallrik.. Inte ett rätt över detta!
Fy bubblan!!!

Snart beger jag mig till gbg för några dagar av myspys =) Där finns det heller ingen micro förövrigt, man skulle kunna kalla oss lite av ett bohem par..höhöhöhö!!

SvimSjukan!

Idag har jag drabbats av svimsjukan.
Bröjade redan på morgonkvisten när jag skulle duscha.. Gick inget bra utan fick dyngsur gå tillbaka till bädden. Tyckte efter 10 minuter att jag kunde gå till skolan iaf.. Det tyckte INTE Joel.. Vit som ett lakan i ansiktet o ett allmänt vrak... det var jag det.
Lyckades iaf på vinglande ben ta mig till studentvägledaren o hade ett trevligt samtal med han. Som vanligt pratar jag om allt annat runt om också. Somaren i H-stad, de godaste pizzorna i kalmar, hur jobbigt det är att ta sig över landet m buss/tåg o annat som har med mina framtida studier att göra..haha! Så veckans stora fråga är:Plugga nästa termin i H-stad eller Gbg? Tåls att fundera på ett tag till.

Helgen ha varit helt fantarre som vanligt. Bestod mest av jobb o mys eftersom Joel va här. Men en afterwork på fredagen m Ninao Marcus hans med innan Idol o Tacos stog på schemat. Även lite kareoke på Mårtenssons i Torsdag. Nästan en liten tradtition har det blivit. Den sötaste lilla hörapparats killen va uppe o rev av en gyllene Tiden dänga o H-stad hade celebert sällskap av Lyxfällan-grabbarna. Inte varje dag det dyker upp sådant på tapaten här i ministaden!

Nästa helg ska också bli grymme. Först lite Gbg för att på lördag den 13 oktober åka hem till H-stad för umgängs med familjen- Victor. Jag fyller ju år på lördag.. BIG HAPPENING!!!
haha

Nu: Promme m Ida. Hoppas att jag inte svimmar på vägen. Risken känns ganska stor men va fan. I Live On The Edge!!!


Ibland Känns Långtbort Otroligt Nära!

Know no fear I'll still be here tomorrow
Bend my ear I'm not gonna go away
You are love so why do you shed a tear
Know no fear you will see heaven from here

I'll shelter you make it alright to cry
And you'll help too 'cos the faith in myself
Has run dry
We are love and I just wanna hold you near
Know no fear we will see heaven from here

I see real love in your eyes
And it fills me up when you start to cry

I just wanna hold you near
We will see heaven from here

Well it all seems out of reach
I will take that blame if it keeps the peace

My self life's short
Wish they'd make it more easy to follow
And I've been caught with nothing but
Love on my mind
We are love don't let it fall on deaf ears
Now it's clear we have seen heaven from here
(Robbie Williams- Heaven From here)

I mitten Av En Vanlig Dag Kan En Text Som Man Inte Hört
På 1000 År Landa I Mitt Minne Som Det Var Igår
En Text Som Jag Lyssnat På
I Mitt Flickrum Med Aprikosa Tapeter Och Gosedjur
Med Tårar Av Saknad Rullandes Från Mina Kinder
Den Fråga Jag Fortfarande ställer Mig
Då Och Då
Så Simpel Men Endå Utan Svar
Varför?


Lördagens Event!


image345

PopcornTävling! Jag vann inte!





   

   

   
Kvällens Tävling: Kasta popcorn i luften o fånga så många som möjligt på rad. Tror Ida vann med 6 på rad =)
Kvällens Skor: Joels röda raringar!
Kvällens Miss: Dricka Cider.. Böööööörp!
Kvällens Klirr: Ett turkost glas från Indiska for i backen
Kvällens Uppträdande: Paul Potti(eller va han heter) på Youtube. Festen stog runt datan m gåshud på armarna.
Kvällens avslut: En borttappad mobil o skinnjacka. Nu har båda kommit till sina rätta ägare. (Mobilen hamnade på Maxi i Mellby? HUUUUUR?)

En Skön Kväll helt enkelt!

Lost And Found!

Vad jag har hittat i min lägenhet efter förfesten i Lördags:

* En Cider
* En orange mini-överstrykningspenna
* Ett par Kallingar
* Ett linne
* En locktång
* En mössa
* En mobil laddare
* En burk med målarfärg
* Ett drinkglas
* Ögondroppar
* En tungpiercing

Nån som känner sig slarvig kanske?? Haha!


Har varit en mysig helg.. Började ju iofs lördagen med tenta i psykologi. Gick bättre än förväntat men tror ändå inte jag klarade det.. =/ Sen var det en sväng på stan, köpte ingenting!!! Hem o städa för fin besök av Joel o Henrik o stax där efter även finaNina. Efter ett tag dök även Ida o Marcus & co. upp. så det vart en förfest med fler grabbar än damer.. Första gången det har hänt i H-stads historia ungefär..haha!
Myspyspå Söndagen med pizza, en massa massa dricka o film! Bättre söndag kan man inte ha =)