Parant Afton!

Har varit en himla parant afton. Kom hem från jobbet o dunade ett par timmar. Sen hojjade jag hem till Becca där Kerstin var också. Hade planer på att gå ut o äta så det blir krubb på gastons. Fiskspätt, tigerräkor o ny potatis och en stor coca-cola.. Mums! Kl 19 var vi klara.. jaha, vad fan ska vi göra nu. Gick till videomix o köpte godis, hörde musik från Norrekatts park så vi kilade dit o kollade. Oh sicken trevlig överaskning, var sjukt sköna killar.. haha! Stog o diggade o inhandlade skivorna såklart. Navid Modiri & Gudarna!
Har nu spenderat ett par timmar framför burken, en trivsam film o allt godis. Nu mår jag illa.. blä!

Imorgon blir det jobb igen o sen är jag ledig i tre dar, tre underbara dag! =) Längtar längtar!


De tycker hon är konstig när springer rakt ut i ett ösregn
De tycker hon är konstigare när hon kommer hem
och är pisseblöt igen

De tycker hon är knäpp när hon matar fåglar på sin balkong
De tycker hon är knäppare när hon hälsar på folk hon sett på stan fast bara en gång

De tycker hon är mongo när hon gråter för en död grävling hon sett
De tycker hon är ännu mer mongo när tittar på tecknat trots att hon har fyllt tjugoett

De tycker hon är sjuk när hon pratar om att åka till Asien
De tycker hon är sjukare när hon åker till Asien och sen kommer tillbaks igen

Refr.
Men hon vet Hon vet
Det är hennes hemlighet
Hon vet Hon vet
De vill gärna veta vad hon vet
men hon är tyst och säger inte det
Vintern kommer hon är utom fara
hon har nåt som håller händerna varma

De tycker hon skum när hon tar kort på sniglar
en dag efter regn
De tycker hon är ännu skummare
när hon framkallar korten och sätter upp dem på väggen

De tycker hon är störd när hon skriver dikter
om allt hon har för sig
De tycker hon är störd i allt hon gör
hur hon rör sig hur hon för sig


Flit o Flås!

Idag har flitets lampa lyst över mig, det händer inte ofta men när det väl händer händer det till 100%.... typ iaf.
Fick något ryck idag o tänkte att jag skulle laga tacopaj. Dundrade inom affären på väg hem från jobbet o inhandlade födan. Degade o köttade o knådade o stekte o blandade o gratinerade så det stog härliga till.. om det blev gott? hmm.. kunde blivit bättre! Jag är dock sjukt nöjd med själva degen (salt, mjöl o vatten) blev himla bra må jag säga! =) inte som förra gången i Kalmar när jag skulle överraska mamma med lite fredagsmys med tacopaj o det var deg öööööööööver allt i hela huset. "Åhhh.. va fint du har gjort det" jo, hon missade ju min panikstädning som utövades under en kaskad av köns- och avföringsord!

Har samtidigt kombinerat denna avancerade matlagning med att städa och tvätta. Så nu är det fint o rent, ljusen är tända mysfaktorn är på topp! Hade velat ha lite myspys sällis.. På Söndag, underbara söndag! =)

Till Alla Mina Guzzar Ute i Falukorvslandet!

Is it cause they like my gangsta walk?
Is it cause they like my gangsta talk?
Is it cause they like my handsome face?
Is it cause they like my gangsta ways?
Whatever it is they love it
And they just won't let me be
I handle my biz, don't rush me, just relax and let me be free
Whenever I call, come running
2-1-2 and 2-1-3
You know that I ball stop frontin'
For I call my subsitute FREE

I've got hoes
I've got hoes, in different area codes (area, area codes..codes)
Hoes, hoes, in different area codes (area, area codes..codes)




HöHöHöHöHö!
MuHaHaHa!


~Ciccis Kånfäschön~

Fårgiv mi fader kås aj häv sind!

Det har kliat i mina fingrar en längre tid nu. Efter midsommarhelgen låg det lite bråte här ute i korridoren. En tältstol, filt o en bandare... Antar att ni förstår vad det var jag va ute efter. Har gått o suktat efter den där bandaren ett bra tag, funderat på vems det är, varför den står där o framför allt om den funkar? Har varit ute o klämt lite på den.. Konstaterat att den ser hel ut o att den förmodligen bara behöver lite ström. För ett par dar sen tog jag mod till mig. Stog länge o glodde i nyckelhålet, öppnade sakta men säkert dörren o gluttade ut åt höger o vänster, tyst på lätta steg trippade jag fram till bandaren, grabbade tag i handtaget o skuttade fnittrandes in i lägenheten igen. Nu ska jag bara köpa batterier till den o se om den funkar. Då har jag räddat nästa års Hultsfredsfestival =)

Så Ida, nu vet du vart den mystiska bandaren som hängt ute i korridoren i en månad har tagit vägen. Den är i min crib. Det man hittar får man! Det har jag hört på radio o allt de säger på radio är sant!

Chefen kom!

Chefen kom oväntat förbi när jag skrev förra blogginlägget. Fick snabbt avsluta det hela.. ojojoj!

Är iaf en riktigt lycklig stjärna nu för tiden, var en helt perfekt helg med myspys o fest o fika o mat o kärlek.. =) Underbart! kan leva på helgens minnen ett bra tag.. Iaf tills om en vecka då Juvelen kommer hit till mig.. lovely! =)

    

Nä, nu måste jag laga mat, är sviiiin hungrig!!!!!

Underbara!

har varit den bästa helgen på länge länge länge=)
Spenderades i Gbg med finaste Juvelen, Syrran o Djuret. fest i fredags o myspys. Brunch på Egg & Milk, shit va gott.. blev helt såld på baglen med kanel & russin smak.. (Moa, du måste dit, kommer älska det...)
Kvällen blev det lite ölhävning o pizza o hookning med Sandra, fyllo där..haha!
Oh.. hela helgen har bara varit mysig o kärlelsfull... Lyckliga jag!


Helgens bästa kommentar: Du är som en pizzeria - Kommer på 15 minuter en kvart!

What The Hell Am I Doing????

Funtade lite igår.. inte varje dag.. höhö.. Tyckte mig känna igen en av bilderna från igår..
.. den jag försöker se otroligt grym ut på eller nåt.. (herregud) Började leta runt lite här på bilderna i datorn o ojojoj.. det där måste jag omedelbums sluta med...

  
  
Och det finns fler mina damer o herrar.. Urk!
Detta är dock inte min signaturpose (har hört att de säger det på topmodel) utan det finns en värre som är med på 100 miljoner kort, det får bli en annan gång.... höhö =)

Sol,Vind & Vatten

Idag har jag inte gjort nånting.. himla trivsamt faktiskt.. började dagen med en film o frulle i sängen för att sedan ut på gräsmattan med en bok o lite solstrålar. Sen hasade jag mig faktiskt bort mot gymmet o konstaterade att kondisen är borta med allt sommarregn.. Ikväll har det blivit telefonprat o lite Ace Ventura.. Sjuk roligt film.. haha!

Lite pix från våra roadtrip till Båstad för att kolla in stekarna, äta en kall hamburgare för 55 spänn o kolla åskväder på avstånd.

   
 

O även några från helgens bravader.. Förfesten va såklart roligast som vanligt..=)

   
   

Lovely Chicks=)

Lovely!

Det blev ett par fler öl än planerat.. konstigt, ovanligt, blev jag förvånad.... NEEEEEEEJE!
Har byggt upp en härlig trio bestående av mig, Linda o Johan... Fits Like a glöööööööööv!!! Synd att inte trion kunde bli en kvartett.. en vacker dag när tiden finns=)

För övrigt är jag vansinigt lycklig o kär o det var fasen inte igår... =) Juvel Juvel, pryd mig! Underbarhet... 4 dar kvar.. Lovely!!!

Kanske sova.. Ciccet är ledig imorgon, bli avundssjuk snälla.. det är jag varje lördag o söndag när jag måste upp o jobba o alla andra ligger o dunar, käkar pizza, kolla rulle o alla andra bakfylleaktiviteter!

Snopp!

Sol Underbara Sköna Sol!

Välkommen gröna granna sköna sanna sommar, du kom fucking finally!!! Idag har jag legat ute på gräset i ett par timmar o stekt.. bokstavligt talat.. imorgon blir det playan om vädret håller i sig så man kan ta sig ett dopp lite då då=) Nu håller jag på o städar o det tar som vanligt lika lång tid, Bloggpaus nu o snart matpaus.. sen ska jag dammsuga heeeela lägenheten, tänkte tom dammsuga ett par byxor som har massa ludd på sig som omöjligt går att skaka eller rolla bort!!! Mysko!
Ikväll blir det nog minigolf med Linda o Johan, Vet att jag kommer bli sur o arg för det kommer gå dåligt men skit samma..=) man får ju offra sig för laget ibland..!
Hoppas vädret håller i sig till helgen, Systrarna Nordström ska på roadtrip till Götet för lite fin fin fin fin fin fin fin fin fin fint umgänge o mys o pys o skojj..=)

Skit Bra! Verkligen!

Japp.. då var man lite sliten igen då.. Vart en liten utgång igår iaf.. Leffes för första gången, lite av ett skitställe vill jag påstå.. så det vart en sväng in te stan också..=)
Idag har jag jobbat o med tanke på det fina vädret idag var det inte allt för många som va sugna på att köpa soffa.. Man skulle kunna kalla denna dag för "trädgårdsarbetets julafton" var människor o portade i varenda lite trädgård.. Nu blir det snart att duna, är ledig två dagar nu.. o happy days! Om det är sol imorgon så ska jag pressa pressa pressa.. försöka få lite färg..=) Ska även städa o träna är planen... yepp!

Sa för övrigt till en kund med min fina whisky stämma att "det är en skit bra soffa" skit bra.. helloooooo.. Behöver jag säga att det inte blev något köp?!

Nä.. back to bed!

Skit Bra! Verkligen!

Japp.. då var man lite sliten igen då.. Vart en liten utgång igår iaf.. Leffes för första gången, lite av ett skitställe vill jag påstå.. så det vart en sväng in te stan också..=)
Idag har jag jobbat o med tanke på det fina vädret idag var det inte allt för många som va sugna på att köpa soffa.. Man skulle kunna kalla denna dag för "trädgårdsarbetets julafton" var människor o portade i varenda lite trädgård.. Nu blir det snart att duna, är ledig två dagar nu.. o happy days! Om det är sol imorgon så ska jag pressa pressa pressa.. försöka få lite färg..=) Ska även städa o träna är planen... yepp!

Sa för övrigt till en kund med min fina whisky stämma att "det är en skit bra soffa" skit bra.. helloooooo.. Behöver jag säga att det inte blev något köp?!

Nä.. back to bed!

PipPip!

Ett telefonsamtal kan göra en till en lycklig stjärna.. =) Ett pip i mobilen så hjärtat hoppar till.. Längtan o önskan efter närhet o mys gör mig gaaaalen, ännu mer galen i Dig!!!!! Om en vecka, Om en vacker Vecka!!!

Ett Stort Paket m Röda Snören

Idag är en dag som alla andra dagar.
Klockan sätter igång med "what a wonderful world" 08.15
Snoozar 3 gånger till 08.42, Ibland 4 gåner till 08.51
Hasar in i duschen i 5 minuter.
Blåser håret o sminkar mig, 5 minuter.
Rotar runt o tar på mig några fula arbetskläder.
Fixar någon frukost, rotar fram det som finns.
Kollar ut på vädret, Big fucking surprise, det regnar oftast.
Cyklar med mitt röda regnställ till jobbet, framme 09.40
Larma, Tända, Musik, Kassa, Telefon, Öppna, Gatupratare, TempREAturen mm mm mm mm.
Stänga, Telefon, Kassa, Musik, Släcka, Larma.
Cykla med mitt röda regnställ hem från jobbet.
Har tagit fel tvätttid som vanligt..suck.. Slänger mig i soffan o önskar mig: Sol o Värme. Mjuka Läppar o Tindrande Ögon, Juveler o Fina Ord. Energi o Glädje. Jag Önskar Mig Dig i Ett Stort Paket med Röda Snören!

Kalmar..

Ett par finfina dagar i Kalmar är  nu avslutade. Aisha är ju hemma från Madagaskar, så självklart go jag tillfället i akt o åkte hem för lite umgänge!
Började söndags kvällen hemma hos mig med Aisha o Nina med god mat, vin o massa prat. Sist vi träffades alla tre var på min födelsedag förra året, ungefär 9 månader sen så det fanns ju en heeel del att blurra om..haha

På Måndagen åkte jag o Aisha in till stan o mötte upp Lina för en fika. mycket smarrigt.. sen brummade jag vidare hem till Moa för lite till fika ute på ballen, Anki kom också förbi en stund. Efter ett par timmar där va jag hemma hos Yasmin, Aishas storasyster o fick träffa Lia för första gången, vilken köttbulleunge, vill äta upp..=)
Sen vart det grillning på kvällen med Lina o Kalle, Aisha, Nina o sen några fler av Linas o Kalles kompisar. Vart Kubb o "med andra ord" spelande o "tjejlaget" vann varje gång.. såklart..=)

Idag har det varit lite häng med brushan för att sedan brumma hemåt igen.
Om en timma blir det en liten roadtrip till Båstad för att kolla på bratsen.. haha!

Vad jag har lärt mig under ca. 6 timmars bilresa:
- Det finns ingen Airco. i Frankie(Beccas Bil)
- Man blir svettig i pannan när man kör fel
- Det är tråkigt att tuta i Tutaryd när man är själv i bilen
- Man kan sjunga hur högt o falskt man vill, bara jag som hör iaf
- Om man svänger för hastigt i en kurva så ramlar mobilen ner på golvet
- Om man försöker hitta mobilen på golvet vid ett rödljus börjar bilarna bakom tuta på en när det blir grönt
- Många av mina gamla goda brända skivor är det repor i
- Det är svårt att smsa när man kör!

Tlöööött!

Fy fasiken va galet trött jag är. Ikväll blir det lugn o fin hemmakväll med lite snacks o film.. kommer nog däcka rätt snart..hehe

I torsdags fick vi fin fin fin fin finbesök av Grabbarna Gbg, skönare människor får man leta med förstoringsglas för att hitta.. Underbart.. Senilsnöret, Djuret o den finaste Juvelen är bäst o Juvelen är allra bäst..Fnisset!

Imorgon brummar jag hem till kalmar för lite fint umgänge med mina fina damer där hemma. Speciellt med Ajsingbajsing så klart..Min lilla Afrikan som är hemma på besök från kurrikurriduttön hon nu mer är bosatt på!

Nä.. Back to the soffa!


MSN samtal om hur man blir av med oönskade kunder!

Becca  säger:När kommer du hit imorgon?
Fröken TreStjärnig säger:jag vet inte.. funtar på om jag ska duscha efter jobbet elr inte.. får se lite hur snabb jag är efter jobbet..
Becca säger:ja ja tror ja ska ta mig en snabb duschning av kroppen iaf
Fröken TreStjärnig säger:men jag e säkert hos dig vid 7 halv 8 om det inte kommer någon bajskund typ 5 i 6 som vanligt..
Becca säger:ja d e så typiskt
Becca säger:idag började ja dagen me å ha två kunder som dundrar in bakom disken in på lagret lixom och ber om hjälp... va fan lixom!? tog fram geväret å sköt dom på studs... dom ligger bland livsmedelssoporna i soprummet nu...i varsin svart sopsäck
Fröken TreStjärnig säger:ja, det förstår jag, sånt kan man ju inte tolerera!
Becca säger:rip
Becca säger:nä för fan
Becca säger:önaksepöböll
Fröken TreStjärnig säger:men det e ändå bättre att börja dagen med ett dubbelmord än att sluta.. tar ju så lång tid att städa upp hjärnsubstansen från väggarna!
Becca säger:ja herre gud ja... här gäller d å planera
Becca säger:man vill ju inte spilla sin egen tid bara för att man tar nån annans liv elr så
Becca säger:släcker en låga
Fröken TreStjärnig säger:hell yeah! jag brukar stänga av musiken, släcka lamporna o gå runt dem som en osalig ande o stirra lite äckligt upp bakom sofforna, då brukar de oftast gå!
Becca säger:höhö

     

Damn! We´re Good Looking!

Skruvad dag!

Idag var en katastrofdag på jobbet skulle man väl kunna säga. Datasystemet kraschade o jag blev galet uber förkyld mitt på dagen.. hu o ho! Hoppas morgondagen blir bättre... Kvällen kommer iaf bli fin fin fin fin! Lääääängtar, bara typ 24 timmar kvar till Juvelen kommer förgylla min tid=)


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Idag tänker jag på  Anna lite extra mycket. Idag tänker jag på alla som blir av med en nära vän. Idag tänker jag på sorgen som man har med sig livet ut. Idag tänker jag på saknaden som aldrig tar slut. Idag tänker jag på fina minnen som alltid finns hos en. Idag tänker jag på ett hjärta som inte bara slår för sig själv längre.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


Hur Man blåser Upp En Luftmadrass..



image245 image246
Dont You Know Pump It Up, You Got To Pump It Up!!!

image247 image248
Strike That Pose!

~Ciccis Kånfäschön~

Fårgiv mi fader kås aj häv dön a littel sind

För ett par dagar sedan när jag varm o svettig städade min lägenhet i typ 4 timmar skulle jag avnjuta ett par varma mackor fram mot kvällningen. Mackor med  ketchup, skinka, ananas, ost o en massa oregano på en tallrik i ena handen o ett glas mjölk i andra. När jag gått de två stegen från "köket" till soffan vråkade (ja, jag vet att det heter råkade, men på mitt språk har det alltid hetat vråkade) jag välta tallriken så mackorna gled ner på golvet o ett moln av oregano puffade upp i rummet för att sedan landa i en fin hög på det nystädade golvet... "Åh, suck, orkar ta fram dammsugaren igen o någon sopborste har jag inte... Men.... Där ligger det en liten matta... skyffla skyffla in den lilla högen med oregano under mattan... så där ja, lägenheten är felfri igen"

IrriBirri!

Åh så irri! Har precis gjort mig iordning, tänkte knata runt på stan på min lediga dag o kolla läget i butikerna, var ett tag sen..hehe! Självklart, givetvis regnar det ute nu.. ORKA! Jag hatar verkligen regn, frågan om denna sommar kommer regna bort börjar mer och mer få ett givet svar.. Jag är blekare än en albino o det är 2 Juli, K A T A S T R O F !

Har även dragit på mig en förkylning, var nog den där cykligen hem i ösregn (ovanligt?) i fredagsnatt.. Jag har liksom inte tid att va sjuk, ska ju jobba massa o på torsdag får vi (jag o Becca) celebert besök från Gbg, då måste man va i topp form... Absolut tip-top form.. Åh, Längtar Längtar Längtar!!!!
Min underbara vän Aisha är ju hemma i Sverige på lite semester från Madafuckinggaskar så på söndag blir det att brumma hem till kalmar för en snabb visit.. Tårar kommer nog falla av både glädje o seperationsångest, Lilla Aisha.. I say Whoop Mother Fucker.. Du har förgyllt mitt liv i många år nu..

Ronny & Ragge Lever för alltid.. HAHA!

Kung i Bingen!

Idag är Fröken TreStjärnig trasig, som ett sönderslaget vinglas ungefär. Sömn har jag inte sett till sedan innan festivalen nån gång men nu är jag ledig i två dar, REHAB!!!!! Ska sova sova sova förhoppningsvis på stranden, räknar iskallt med fint väder!
Nä, usch.. orkar inte skriva, fingrarna är också trötta trötta efter en dags slit på jobbet efter en dunder fylla allan som avslutades vid 4 bläcket över toalettstolen.. "det smakar fortfarande kebab"- vet jag att jag tänkte, snuskigt eller vad! HAHA!
Bak till Bingen, min älskade binge!!!

    
   
Lite Mer Underbara Hultsfredsbilder...