Stackars öga!

Har så ont i mitt öga.. söp sönder  det i lördags o idag är det värre än de andra dagarna efter i lördags.. kan knappt blinka för att det gör så ont..=( hoppas det går över väldigt snart!!!!!!

Ikväll blir det grammis med syrran.. ska bli skojj.. lite strosning i Gamla stan är planen för dagen, tror nina ska fälja med också.
annars har det mest vart en massa shopping på dagarna, god mat o mys på kvällarna o en jävla massa Buzz spelande..IC, som min rasta gubbe heter,  rockar för han har flip flop o säger Yah Man!!

Nu ska det bli frulle o sen in mot city! imorgon är det hemgång, ska bli skönt-- drömde att jag var tvungen att hoppa av skolan för jag kommit så mycket efter.. GAAH! Ångest eller vad att jag missar idag!!!

I sthlm

Fy fan.. är så bakis satt jag inte kan se... det var ingen hejd på utgång igår...
Började med lite vin här hemma.. syrran o jag bara eftersom alla andra hade andra grejjer att göra.  sen bar det av till Kharmen för lite häng med Görr o lite andra suspekta människor.. o sen skulle vi givetvis vidare till kära gamla Oxan... de hade bytt vakter så jag fick stå i kö!!!!!!!!!!!!!!!! skit länge också.. sen kom vi in o dansade en massa... sen kom nina vid halv två o det blev lite dansande på bänkarna innan det bar vidare till Blue Moon o där tappade vi Becca åt Wurstets begär..muhahah.. Mötte upp Micke o hans polare där o dansade lite mer.. sen vart det efter fest hos Leffe... "va fan! du haer ju duk, blommor o dubbla gardiner... är du gay eller?" haha..
sen åkte jag, nina Micke o Leffe hem hit o splade lite Buzz.. jag förlorade eftersom jag varken kunde se, läsa eller höra... Sen vart det däclning i soffan...

Idag mår man som man förtjänar, tror jag har druckit tre hundra miljoner liter mjölk..men känner mig fortfarande sliten.. tänkte ställa mig i duschen o se om några under sker... en tandborstning hade inte suttit fel heller..Klokdoft!!!
Ikväll blir det flörmodligen tacos med madde här hemma o imorgon kanske födelsedags kalas hos Leffe.. o lite mer shopping blir det nog också!!

Stjärt!

Det Kommer Bli En Sjuk Helg M Syrran I STHLM!!


Värdelös kock!

Fan.. när man anstränger sig att laga mat går det åt fanders.. att det ALDRIG kan bli bra.. Whats up with the kryddning liksom.. antingen blir det för starkt eller smakar det ingenting.. Nu lägger jag ner matlagning för alla framtid.. det får bli mamma scans köttbullar varvat med falukorv from this day on!

I helgen bär det va till mitt kära kära stockholm med syrran.. Längtar så mycket, har ju inte vart där sen jag flyttade. Ska bli lovely!!!!!

Önskar föresten att man bott där borta i Amerikat, Allt låter tuffare på det språket...


Beslut!

Hu, vilket jobbigt beslut...
ska jag gå ut ikväll eller stanna hemma?
var inte änns sugen på att gå ut men vill inte va hemma själv.. sen blev det en massa övertalning av brudarna så då blev jag lite sugen.. men nu kan jag ju få trivsamt sällskap hemma... Hmm.. What To Do??


Plus att alla skrattar åt mig när jag säger att jag ska ta det lugnt en helg, borde ju bevisa mosattsen!!


Sleepy..

Oj.. vråkade visst somna vid 20 igår o vaknade vid 12.30... måste ha vart pritty trött!! Har också varit jorden runt i mina drömmar tror jag, kul att träffa Asiah.. Har även dödat o varit med i en film.. En intensiv natt!!

Body Jam igår, blev kär i den Indiska delen.. sjukt skojj.. hihi!!
O sen vart det en promenad o häng med Anna.. också skojj.. Fick även låna Ringen-filmerna av henne..  så nu blir det maraton i helgen..=)

Fan vad det suger att inte ha några pengar.. Ska söka jobb nu.. håller på att skriva CV nu.. har ju så sjukt mycket fritid.. igår städade jag kylskåpet för jag inte hade något att göra.. hur fucked up är inte det!

Idag blir det nog mer städning av något onödigt ställe o sen blir det spinning o hem till Erika.. ingen kåren dock.. FÖR JAG HAR INGA PENGAR!!!!!!! gaah!!

GuldKorn!

Igår var en händelserik dag vill jag lova..hehe
Först när jag skulle tvätta försvan min favvo-party-strumpa i torksumlaren.. vet att jag la in den för en av de var ut och in då.. men vart fan tog den vägen sen??? Blev en liten tår i ögat där nästan..har ju alltid på mig dem varanan helg.. En era i mitt liv är slut helt enkelt...suck!
Sen när jag skulle steka lite pommes o laga lite mat så gick brandlarmet igång.. så har alltså gått in i gamla mönster igen, var ju år o dar sen det hända, hur som helt stog jag o stirrade på larmet ett tag o undrade när det skulle sluta pipa innan jag kom på att jag själv måste stänga av det.. jaja..

Förövrigt har jag hittat stället där alla guldkorn finns.. damn, mina ögon stog en centimeter ut hela kvällen... DregelDregel! Eller kanske det var för att jag inte var helt jävla waisted o faktiskt såg mer än en halv meter framför mig... Vart en liten trevlig soft efterfest också med trevligt folk o sen en promenad hem med syrrans heta skor..haha!

Idag är det mest träning o softning på schemat.. Har redan vart i skolan, ny termin.. jippi jippi.... NOT!

Lhördahog!

Igår vart det tacos o Let´s Dance hos Nina o lite drinkar också, eller rätt många.. var lite lurig där ett tag.. hehe!

Idag har jag mest sovit, vilket var nödvändigt.. sjukt trött!!!
O ikväll blir det lite födesedagsparty hos Helena.. ska bli kul! Får se om det blir någon utgång.. äh.. vem försöker jag lura.. klar som fan jag kommer gå ut ikväll... haha... Hindra mig efter en vinare o lite party musik! Är BTW en lycklig stjärna nu när jag änrligen har fixat ett musik program.. Yeah Baby!! Jhaog hjeärtahrr mhousiek!

Nä, dags att göra sig tjusig för kvällen! Stjärt till er alla!

Jasså?

Då var vi klara med vårt arbete... fucking finally!! Inte för att det var så värst jobbigt, särskilt inte den dan jag låg o sov i soffan.. Opps!! Nu blir det en soft helg är tanken.. Ha sovmorgon, bästa bästa..=) Kaaaanske att det blir en liten lätt utgång på Lördag.. heheheh he he hh.. Men va fan.. en o en halv vecka är väl inte så illa pinkat ändå..=)
Annars blir det nog städning av en galet stökig lägenhet Vad gör jag här igentligen ?!? och sen lite work outing ikväll... Är sugen på spinning.. kände inte riktigt att jag nöjde mig med spinningen jag fick igår.. Sen kanske lite lek o sprit o cigg med Nina ikväll... Mys mys!
För övrigt känner jag mig som en rock stjärna som är i slutet av sin karriär... Vad fan har hänt med min turné.. Ingen Freak Show längre ju.. Men blir nog bättre till våren får man hoppas!!!

Grrrrr!!

Är  på galet dåligt humör idag.... vet inte riktigt varför.. kan var för att jag tänkte sluta snusa idag då det bara skulle va tillfälligt under den första tiden då jag slutade röka för 15 månader sen...Opps!
Förövrigt så har jag en jävligt smaskig hemlighet..  Hehehehe Får se hur länge jag kan behålla den för mig själv.. Förmodligen tills nästa gång jag e full... Fast det är najs med en hemlighet som inte delas med någon...Stort Fniss är det iaf!!


Pantad!!

Jaha.. så det tog mig 3 månader att komma fram till att datorsladdarna räcker till soffan.. så varför har jag suttit på en jävla pinnstol o vridit nacken ur led för att se Tvn samtidigt som jag sitter vid datorn är den stora frågan?
Baksidan med att va en lat jävel, har helt enkelt inte orkat prova om det gått...!!

Idag skulle vi jobba med vårt arbete hemma hos Shilan, som vanligt blev det väääääldigt lite arbete gjort och vädligt mycket skit snack, men det var mys.. var ju ett tag sen vi alla träffades o snackade..=) Bättre damer får man leta med förstoringsglas för att hitta!! Kärlek!
Nu är det godis o film i soffan som gäller, har min tjockis dag idag!!

Varför?

Varför slänger man ALLTID upp vantarna så dom landar längst in på hatthyllan? Så varje gång när man har brådis nån stanns får man stå där o balansera på skostället för att nå dem!!! Märkligt!

Jharg Eälskhar Åhrey!

Då var man tillbaka i Halmstad.. Möttes som vanligt av blåst o pissregn... !!
Åre var helt Outstanding! Kom upp i fredagsmorgon efter en lååång tågresa ihopknycklad i ett mini säte! Micke kom också upp samma dag =) Installerade mig i stugan med 6 vuxna, ett barn o en bäbis. Upp till fjällgården, fanns nästan ingen snö, besvikelse! Kollade när bandet repade med Linda Lampenuis o Janne Schaffer, vet inte om de stavar så, men skit samma! Sen var det duschning i relaxen, helt gudomlig dusch.. Me Lööööv! Sen vart det efterski.. Micke är het på att dansa, ska lägga upp bilder sen när de är framkallade. Utgång på kvällen med Max, Nina, Micke o Pelle.. Hade galet skojj... fan vad vi knäckte på dansgolvet.. Max Break dance är svår att knäcka.. haha! På lördagen var det också en liten utgång med bara mig o Nina.
Nyår.. fick inte mat förens 23 så alla var rätt griniga.. 12 salget var som vanligt - Kort. Jävligt konstigt att stå o kolla ner på fyrverkeri, men det var mysigt iaf..=) Efter 12 blev det som vanligt fylleslag, bandet spelade ganska länge så det var värsta rock n rollen på dansgolvet..hehe! Gick ner för berget hem, liten lätt träningsvärk i vaderna dan efter. Lycka när det snöade dagen efter.. Oh Happy day! Afterski o sen till tott med Nina o Max, dansade som idioter till House.. var skojj! Gick ner för halva berget o tog massa sköna kort..haha.. slarvad nån gång under kvällen bort nyckeln till stugan *opps*
Tisdag skulle jag prova på att åka skidor för första gången... STORT SKRATT! Åkte bara röda backae.. helt plötsligt stog det en snömaskin i vägen som jag självklart åkte in i.. men efter halva backen började det gå ganska bra.. eller ja, ramlade ju HELA tiden men tog mig iaf neråt.. var helt dyngsur av svettn när jag kom ner.. Liften upp till toppen o sen ner igen o då gick det lite bättre igen, fast ramlade hela tiden så klart..lyckades lägga mig platt på magen med skidorna rakt ut med ansiktet upp mot berget. Sista biten åkte vi i en backe som var avstängd o inte pistad men där var jag riktigt het... Nina är världens bästa skidlärare o hon fick sig många goda skratt... hehe =)
Tisdag var det middag hemma med bandet o Linda o sen utgång på Bygget.. En trevlig kväll förutom en liten tvist mig o Nina emellan, tur att vi inte är långsinta!
Har varit jävligt roliga dagar med mycket snack med härliga människor.. Max o Pelle är grymma grabbar =) O Nina är såklart världsbäst, men det viste jag ju redan innan.. Blev grymt imponerad av henne på scen, helt fantastisk är hon, STOLT =)
Hemresan var förövrig riktigt piisig ett tag då jag blev omringad av ett hockeylag med 13åriga killar.. som tur var gick de av vid 2 tiden, men då var man lagom uppretad efter att ha hört deras jävla snack o skrik i 5 timmar!!!!!!!
Just nu känner jag mig ganska nollställd, har inte längtat till Halmstad nånting o funderar på vad jag igentligen gör här?? Blir lugna gatan ett tga framöver, ska försöka att hålla mig ifrån utgång tills sthlm, får se om jag lyckas.. =)