Den där J!

Det finns flera ställen att förvara sin vigselring på i väntan på att få bli använd.
En ask i garderoben?
Runt Henke Larssons huvud?
Vilket som går bra!


By request...

Jaha. Nu gick det tydligen bra att fylla på Joels juveler för det här tyckte Joel ABSOLUT var bloggmaterial. Ditt ord är min lag...

Igår kväll hände det som inte får hända en småbarnsförälder. Lagom till vi skulle göra Pysens nattavälling så där vid 22,30 så inser vi att vällingen är SLUT. Finito, over, out, endelige, lopullinen, finale, letzte, the end!
Jaha, säger jag. Detta är givetvis ditt fel, Joel! Du tog den sista vällingen och slängde paketet utan att säga till mig om att köpa ny! Så för att bli förlåten för sina synder googlade (I LOVE Google, big time!) Joel på hemmagjord välling och hittade ett recept.

Vattten: Ja, det har v hemma.
Mjölk: Ja, det har vi hemma.
Mjöl: Ja, det har vi hemma.

Vi shakade ihop den där blandningen ställde i kylen och bad till gudarna att lilleman skulle godta denna hemmagjorda vällingen annars skulle det bli en lång lång lång natt för oss (läs Joel). Så när han vaknade upp vid 01-tiden och grät hysteriskt efter sin välling var det bara att plugga in flaskan. Och jo, det gick fint. Han drack upp hela flaskan!

Halleluja och vad jag är lycklig att jag fick barn 2011 där man i panik kan hitta det mesta på internet dygnet runt... ... ... Hur gjorde man egentligen innan internet? Var det ens möjligt att ta sig fram i livet?

Hur som helst!

Så där Joel, nu har världen fått läsa om hur bra du är. Nästan som McGyver skulle jag säga. Fixar det mesta med en spottloska och ett tummavtryck, något sånt!


The chiseldisel!


Sweet child of mine!

Jag vet att alla (hoppas jag) tycker att just sin unge är den sötaste i hela världen. Men jag är rätt 100% säker på att vår unge ÄR den sötaste lilla 8-månadersbaby som vandrar på denna planet!


Nä men...

... jag har ju en blogg att driva. Det hade jag faktiskt helt glömt bort. Mellan att ta hand om liten kille och försöka planera ett bröllop som är typ super nära nu så finns det inte så mycket tid till annat. Nu ligger det fullt fokus på den 16 Juni, sicken tur att jag bara ska gifta mig en gång för herre min TID vad mycket TID, energi, funderingar mm. mm. mm. mm. det ligger bakom ett bröllop! Jag ska verkligen försöka uppdatera lite då och då men för er som inte kan leva utan mig (10 stycken ungefär verkar ni vara) så finns jag på Instagram så där kan ni följa mig nästan dagligen. Ciccet heter jag där också!

Dagens funderingar och planeringar: Bordsplaceringskarta. Bit i den du!!!


Kalmaa.

Nu är vi på vägg till Kalmar. Pysen är totaldäckad, måtte han vara det i minst en timme till(yeah right!!).

Och för er som tycker det är urusel update på bloggen kan följa mig på instagram, där lägger jag upp kort i princip dagligen! ciccet heter jag där också!


Diamanter!

Inatt drömde jag om Amy Dimond. Hon uppträdde med två andra tjejer och jag höll på att trilla av pinn när jag såg att Jon hade högklackade skor på sig. Äntligen! Tänkte jag. No more barnoutfits på en vuxen kvinna!

Idag när jag bläddrade i HP under frukosten var det en artikel om Amy Dimond, bara sådär random. Hur sjukt?


Eee du vaken Laars?
Pysen har fått två tänder och de ska borstas. Idag hade vi premiär och det gick lite si och så med det. Borsten var i alla fall i munnen och det får en mamma kanske räkna som en vinst så här i början av ett liv med tandborstande.


Pjuh!Sicken tur att Aftonbladet skrev om detta här om dagen. Jag var orolig att jag och Joel snålat för mycket inför bröllopet men nu ser jag ju att vi har ungefär samma budget som Pitten med blivande fruga har.

7 veckor till bröllopet tänkte jag skriva här, kollade upp fakta och ser att det är SEX VECKOR kvar till bröllopet. OMG OMG OMG OMG!


Bed Random.Och så har ÄNTLIGEN vår sängram kommit efter nästan 1 års väntan så jag bjuder på en liten titt in i vårt sovrum. "This is where the magic happens" hade jag sagt om jag hade varit med på MTVs Cribs. Men eftersom jag varken är känd eller rik och således inte är med i det programet så säger jag inte det. 
 


Härliga dagar.

Härligt väder blir härliga dagar. Jag har varit ute typ hela tiden och försökt att få någon form av bränna inför the big day. det har gått sådär. Är sönderbränd på överkroppen efter att ha skyddat min son från solens farliga strålar och sen är jag fortfarande mintgrön på benen. Halleda och jag säger då det!1 2 3
En dag spenderades på en filt i Piccasoparken med bästa Jo-Jo!
Och lite gung med pappa J hann vi också med och det var fortfarande svårt att pricka gungande unge.
 Så mysigt och pysigt som det bara kan bli när sommaren kommer och hälsar på några dagar under våren.