Mot Åre =)

Idag bär det av till Åre.. Klockan 17 går tåget o så är jag framme där vid 8 imorgon på morgonen..
Var o shoppade en massa massa med mamma igår.. såååå heta skidkläder... hihihi! O mysdressen e också riktigt het!! Längar galet mycket, hoppas det blir skojj!
Annars vart det ju julfirande i Halmstad.. Fick många fina paketer vill jag lova o fin fin mat =)
Sen har det varit några dagar i Kalmar.. Ernestos med Åsa o Anki på Juldan.. mycket folk, inte direkt time of my life men ganska trivsamt! Skulle ta en taxi hem till Anki på natten men efter 50 meter stog taxan på 73 kronor så jag vägrade åka längre o rusade där ifrån..hihi.. så det blev 2 gyros tallrikar på 4 kanten i en busskur o sen en lååång vandring hem, var galet kallt men vi tog oss hem till slut.. Snopp-Lasse blev dö glad när jag kom.. Kärlek till den lilla bollen!!

Nu ska jag äta mammas mat.. mums! sen blir det in till stan o fika lite med några raringar innan det bär av!!

Öde!!

Det är dött här på nyhem nu.. Knappt en bil på parkeringen o mörkt o nerdraget i alla lägenheter.. nästan lite läskigt.. är ju van vid lite liv o rörelse här runt knutarna.. Annat är det i cykel förrådet.. höll på att få ett lättare nervsamanbrott igår när jag skulle få ut min cykel som stod längst in i ett överfullt cykelförråd.. ett mindre gäng svärord blev det... hehe!
Snart är det jul.. bara ett par dagar kvar.. Då bär det av till landet för tredje gången denna veckan.. Var ju o inervjuade Arne tidigare i veckan, härlig gubbe... Ska gå dit med en julklapp på julafton tänkte jag!
Annars längtar jag galet mycket till juldan.. Umgås med Åsa o bli fulla.. muhahah! Mitt lilla Geléhallon =)
O Åre... oOoOoO, ska bli så kul! Har redan börjar packa.. haha
Idag blir det jag o syrran som ska umgås.. Mina darlings har ju åkt hem, två veckor utan dom, en lång tid! Fast söstra mi duger gott o väl hon med..heheheh!! Tänkte kanske försöka oss på lite julrimm ikväll, får se hur det går!!!
Fick ett fint julkort av pappa med ett litet rimm...
Ho Ho Ho
Nu ska det bli kul
Att tillsammans fira jul
Har vi varit flinka
Så blir det nog skinka
HoHoHo

Mycket trivsam dikt må jag säga!
Lägger även till en bild på min kära far så ni kan förstå vart jag får mitt otroligt trivsamma utseende ifrån...=)


Miss Bubble + Miss Mash

Saknar Mitt Mos en massa.. Var länge sen vi hade umgänge på tu man hand.. nackdelen med att flytta från hemstaden.. man saknar allt godis hemifrån! Det konstiga är att när hon bodde i USA ringde vi en gång i veckan i ett år, men när vi bor 30 mil ifrån varadra ringer vi inte lika ofta.. Är nog iofs för nu kan vi ringa hela tiden om vi vill, i USA hade vi ju våra telefon tider.. hehe!!! "Om det blir fördröjning får ni avsluta med Kom!"
Har iaf haft härliga tider. Road Trip i Europa - Italien, Tyskland o Schweis.. Utomhus biografen Var het, varenda kotte rökte gräs..
Min resa till USA.. Oh My! Mycket som hände där får förblir osagt på Svensk mark.. Men jääävla vad kul vi hade!
Sommar i Borgholm i den äckligaste lägenheten Ever o med världens snukigaste granne som vi dela dusch med, gick snabbt o investerade i en hasp då det inte fanns nåt lås på duschen.. haha! På Strand hotell hände det både det enda o andra.. Naught Girls.. STORT fniss!
O alla tusen övernattningar på Jutegatan o Gustav Adolfsgatan.. roligaste på hela utgången var ju att vakna upp i de röda sofforna o ligga o skratta åt går natten.. Inte så uppskattat av Andy dock.. haha!
Åh.. Minnena är såååå många! Hoppas det blir en liten påhälsning SNART!! Saknad ju....=/


Snorbobbor!

Då har man gått o blivit sjuk.. ingår inte riktigt i min framtidsplan.. men men.. ska nu blir frisk tills imorgon har jag tänkt mig.. måste ju kunna träna, blir ju inget på 1 vecka sen.. GAAH!!
Har köpt klart alla julisar nu också, så har papprat in dem o lyssnat på Lars Vegas Trios julskiva.. guld värd..=)
Är även på lite bättre humör idag trots allt snor o vattniga ögon, äckel! Snor e med på top 5  på de värsta sakerna jag vet.. usch blä blä!!
Ska kolla på Shrek ikväll... min o Teas favvo film ju, såg den säkert 50 gånger under min barnflicke tid.. våra dans moves som vi har till slutet av filmen är heta.. Rock On Tea..=)  Eller när hon mimar till "get you´r hand of my woman, mother fucker" med The Darkness.. oslagbart!!

Nä, ska vira in mig som en french hotdog i mitt sköna sköna täcke, bara huvet ska sticka fram, sen ska jag stoppa upp två pappers bitar i näsborrarna så jag slipper snyta mig hela tiden.. Yeah Baby!

Mitt namn är Allan Ågren!

Här verkligen haft ångesten allan de senaste dagarna.. för tillfälligt känns allt förbannat pissigt!!
För det första känns det som Väder guden har tagit sikte mot Halmstad o släppt värdens längsta fis! Har verkligen blåst o vart regnigt o jävligt länge nu! tröttsamt att stå stilla även fast man cyklar som en idot eftersom det ALLTID är motvind, vilken riktning man än cyklar i...suck!! sen e jag trött på att ALDRIG ha pengar, det suger verkligen pung! De andra sakerna håller jag för mig själv i mitt fucked up hjärta!
Men har ju lite guldkorn att se fram emot, som jag skrivit i typ alla mina bloggar.. Kalmar o umgås lite, saknar vissa där hemma galet mycket!!! o sen åre då o sen sockholm.. där i mellan ska det va lugna gatan för mig. Syrran kunde nog dock slå vad på hur mycket som hellst när jag sa att jag inte skulle gå ut på tre veckor..hehe.. hon tror inte jag klarar det, vi får väll se =) just nu e jag inte sugen på att änns prata med nån knappt!
Jaja.. nu ska jag lägga mig i sängen o kolla lite TV.. Imorgon blir det stan med Nina o kanske Shilan, hoppas humöret är lite bättre då, på oss alla tre!!! Tur att man har hittat så goa brudar här i Halmstad, vad skulle man göra annars? Kärlek Kärlek Kärlek!!!!

KurrKurr!!

Åh, sicken slö dag!!!
hade det tråkigaste förläsningen ever idag på morgonen.. shit, han slutade varje mening med va, eller då va.. suck!! Somnade till en stund, det var skööönt! Sen vart det ten sväng till cykelgubben IGEN, tredje gången denna vecka.. måste sluta cykla på fyllan!! Om den går sönder en gång till slänger jag skiten!!!
Sen vart det hem, slocknade i soffan!!!! hatar iofs att sova på dagen, känner mig bakis när jag vaknar igen.. men idag var det nödvändigt!!
Ikväll blir det lite Body Jam.. ska bli skojj, var galet länge sen jag var där... O eftersom jag är den mest alkohol kåta jävla bruden i sikte blir jag alltid för dyngad så det har inte blivit mycket till dans ute på krogen heller!
Nu SKA jag ta det cool ett tag... Det ändå festen som blir nu på ett tag är juldagen i Kalmar o sen Åre då med världens bästa baby!! Fan vad kul vi ska ha det... längtar längtar längtar!!
Nä.. föda, magen kurrar!

Road Trip!

Jag har tråååkigt.. skulle kanske åkt o tränat iaf.. men det är ju så regnit o så söp jag ju sönder mitt cykellyse i lördags, måste ha ramlat med cykeln elr nåt med tanke på gräs+jordtuvan som satt på styret o hur mina byxor såg ut... inte illa pinkat!
Har idag haft en liten Road Trip med Nina till sjukan.. så nu kan vi varenda håla runtom halmstad... Att en busshållsplats heter Kiosken talar för sig själv!!
Har även utökat mina matkunskaper med stuvade mackaroner.. blev prima skinka denna gången, inte som förra när mackaronerna simmade omkring i lite mjölk.. ingen hit! Tanken slog mig även idag att det var länge sen brandlarmet gick igång när jag lagade mat, ett steg mor rätt riktning! Hände en hel del gånger i Sthlm tills Aisha upplyste mig om att man inte behöver ha 6:an på hela tiden.. Saknar henne BTW, den lilla rackaren är i madagaskar, ska ta o pallra mig dit kanske, vi får se, vi får se..=)
Just nu lever jag över mina tillgångar så det skriker om det, oj oj oj .. men som pappa säger så har jag ju mitt sparkonto för att ha i nödsituationer, vet dock inte om fylla o utökning av garderoben räknas som det, men men! Hade vart najs att hälsa på henne.. O VARFÖR använder jag ordet najs.. nördspärr till mig!

Imorgon blir det kåren.. tyvärr vet jag ju om detta.. har ju bara kul där när det är sistaminuten utgång dit, men hoppas på att det blir trivsamt iaf...=) SKA även försöka hålla mig över bordskanten denna gång o inget festande med maffian( som jag förövrigt gav mitt nummer till) heller, vad dom nu skulle göra på kåren kan man ju undra..haha!
STJÄRT!!

Helvete vad full jag vart...

Har varit en vecka full med plugg plugg plugg... men ändå har det vart en riktigt trivsam vecka med massa guldkorns ögonblick..

Onsdag var det open space dag, jävligt lärorikt.. särskilt när Ove la sin hand på mitt lår... stort fniss!
Sen vart det öl o biljard med Jossan, Nina o Pillan på kvällen.. fattar inte hur dålig man kan va på biljard.. lyckades få den vita bollen att stöta till en annan boll så den började rulla, sen hoppade den vita bollen över den andra o rullade framför den.. helt fucked up..haha! riktigt mysigt att hänga lite med dem iaf.. =)
Fredagen vart det lunch o lite shopping med favisarna.. fyndade lite på myrorna..avslutade det hela med ett träningspass.. hade myyycket träninsvärk sen innan så det kändes som mina magmuskler skulle explodera.. ajajaj!
Sen kom gårdagen... var på stan, köpte lite julisar o en vinare ifall jag ville gå ut o sen blev det lite jazzdans.. himla trivsamt.. var inte så sugen på att gå ut innan på dagen men ångrade mig sen... Det bar av till Linda med Matilda.. drack en vinare o en öl o sen vart det Moon.. på nåt konstigt vänster var jag själv när jag kom fram.. hel skumt, hittade Pelle o hängde med han ett tag.. sen kom iaf Matilda.. Hittade VIP hörnan, siktade in oss på helröret o bjöd in oss själva.. värsta maffia killarna.. var liv rädd, men vi fick ju våran gratis sprit iaf.. ojojoj.. efter det vet jag inte riktigt vad som hände.. Vet iaf att jag gick där ifrån utan min jacka så jag var tvungen att gå tillbaka o hämta den o sen har jag ett svaaaaaaagt minne av att jag cyklade hem o pratade i tele..  kräktes som ett litet lamm när jag kom hem iaf... icke bra.. Idag mår jag som en liten skit, ganska synd om mig...
Glögg hos Madde ikväll med en massa härliga damer, ska bli skojj..
Hu, måste lägga mig ner, detta är en dag som ska spenderas horisontellt...


ÖverHet!!!

Idag har faktiskt varit en trivsam dag, även fast den mest bestått av plugg!! Mötte upp ligan i skolan vid 10.30 för en lektion med grupphandledaren.. alla verkade ha kommit jävligt mycket längre än oss... inget ovanligt iofs.. Skulle sedan hem till Nina(vårat högkvarter) för att plugga.. efter en mental inställning på att plugga o inte snacka skit, pepsi o en 80 kronors godispåse Opps! satte vi igång... haha.. justde.. skulle ju först in en snabbis på skolbiblioteket o se om vi kunde få lite mer fakta då det hände igen.. Shilan fastande ännu en gång i rulldörren... teorin är att hon e så liten så sensorerna inte känner av henne så hon får hädan efter gå i mitten... jaja.. galet kul denna gången också...
Fick också en härlig skrattnojja hemma hos Nina.. känns som det var länge sen jag hade en sån.. kan inte sluta skratta men man vet inte vad man skrattar åt... 
7 timmar senare efter en massa godis, som igentligen skulle räcka till torsdag också(hur tänkte vi) o lite glögg  o annan föda hann vi jävligt långt.. är stolt över oss, är garanterat värda den inplanerade fikan på fredag. Gillar vårat belöningssystem.. Mys mys!!
Efter dessa 7 timmar kände jag att min hjärna var lätt överhettad, inte van att tänka så mycket... Våra matteuträkningar var heta.. att man glömt allt från gymnasiet, tragiskt!!
Nu ska jag sova.. blir en massa plugg i morgon med... hem-skit-tentan är fortfarande inte klar.. tröttsamt!!!

Spår...

Varför sätter vissa människor ett spår i ens hjärta medans andra går obemärkt förbi?
Är det rätt personer som gör det? Saknaden är STOR efter vissa människor som har kommit o gått.. En del som jag har chansen att träffa igen o den del som jag kanske, förmodligen, troligtvis aldrig kommer träffa igen!!

Det bor en Ängel i mitt rum, hon gör mig lugn, och hon viskar till mig allt det jag säger dig...

Event

Jaha.. nu sitter jag här.. full o...full!!! hahahha
hade inga förväntningar på kvällen.. dundrade hem till syrran o drack lite mycket sen bar det av utåt.. skulle kolla in det nya stället här i halmstad, men syrran blev för full så vi fick gå hem...
jo..så då hamlade jag här.. för full för att gå o lägga mig o för ganska för drunk för att skriva.. meeeeen, jag gör det iaf! muhahah, man e ju inte blyg!
Innan dagens fylla begav sig jag o Becca ut på lite julshopping.. hittade mest grejjer till mig själv iofs.. julen firas här i halmstad iaf  är det bestämt nu.. naaaajs men vad ska man köpa till alla.. pappa får väll som vanligt kalender+överstrykningspennor+strumpor alternativt en vimpel, det valiba med abrda ord.. dom andra får kläder eller nåt liknande... ORKA!
Har lite julstäming här hemma nu med julblomma, ljusstake, fint dekorerad blomma med julgrans pynt o en fin fin snöglob från netto för 12 kronor.. nu fattas bara snö.. me lööööv snö, ingen jul utan snö o kyla.. går fortfarande med höst jackan, det funkar inte i längden...

BTW bötjar jag bli sugen på kebab... muuuuums!
SOVA!