Scen Från Livet:

Den 19 December 2008, Göteborg.

Cecilia och Joel var i full gång med att packa inför deras resa över julen. Julklappar skulle slås in och ner i påsar. Resväskan skulle packas och inget fick glömas.
Cecilia står inne på toaletten och packa de viktiga sakerna där ifrån samtidigt som Joel ropar från sovrummet.

- SKA VI PACKA NER KAMERAN?

Cecilia svarar.

-JA, DET ÄR KLART. GIVETVIS!

Runt tolv tiden beger sig de lyckliga paret iväg mot tågstationen med all sin packning för att bege sig mot smålans skogar, närmare bestämt Möcklehult. Efter ett par timmars irriterande tågfärd anlände de 1 timma försent svettiga men trots allt lyckliga. Efter ett par timmar med trevligt umgänge frågade Joel sin Cecilia:

- Vart la du kameran?

- Jag? du frågade ju om du skulle packa ner kameran?

- Näää, jag frågade "har du packat ner kameran" och så svarade du "ja, det är klart. Givetvis".

-Nä, jag svarade inte på det. Jag svarade på "Ska vi packa ner kameran"


Summan av kardemumman blev en kortlös jul. Hoppsan hejsan!
Men jag kan summera den med lite ord istället.

*Mys i Möcklehult och jag var mörkrädd mest hela tiden.
*Jag lämnade familjen Petersson dagen innan julafton för att bege mif till Halmstad och faster Eva med familj.
* Obligatorisk morgonpromenad på julafton. Jag gick och trallade på Moviestar nästan hela vägen eftersom de är grannar med Harpo, snubben som sjunger låten.
* Sög på karamellen så länge som möjlig och öppnade inte julklapparna förens vid 9 på kvällen. Efter en demokratisk röstning blev kusin Magnus utvald till Tomte och han gjorde ett strålande jobb.
*SingStar för fulla halsar!
* Midnattsgudstjänst!!!! Kusin Anna konfirmeras så jag tänkte följa med till kyrkan, var ju trots allt tio år sedan jag var där sist (När jag själv konfirmerades) och kände att det var dags för syndernas förlåtelse. Det ångrade vi alla bittert som åkte dit. Fy fabian vad tråkigt det vaaar! Och kunde de hitta mer obekväma bänkar och kunde de knaka mindre. Och vem tusan kom på den briljanta idén att ha ylle runt den millimeter tunna vaderingen. Tusan vad det kliar och sticks när man har strumpbyxer. Ett plus var väl kanske att prällen trodde jag var en av konfirmanderna, still going strong! Välbevarad, rynkfri!
* Korvgrillning i skogen på juldagen.
*På annandagen var jag nöjd och åkte hem till Göteborg igen.

Om två dagar ungefär är det 2009. Jag ska ta med kameran till detta event!!!


Tack för danserna
Tack för tårarna på kinderna
Och stjärnorna på himlarna
Jag undrar varför det inte snöar längre kring jul föresten
Som jag minns det var det alltid snö på julafton
Men det kanske är en efterkonstruktion


Hål i Skorna & Jag Går I Ösregnet


Jag har kommit på att jag borde ha datorn vid sängen varje natt, då kanske jag hade fått liv i denna blogg igen. Eftersom jag är en drömare, både i vaket och sovande tillstånd är det då jag funderar på livets stora gåta osv. Jag har en tendens att tänka i "skrivform" när jag funderar på dessa saker. Om jag då hade haft datorn vid sängen kunde jag ju skriva ner dem på direkten, det känns aldrig lika motiverande dagen efter. Då hade den här bloggen varit lite ner innehållsrik än vad den är just nu. Å andra sidan skriver jag ju sällan om saker som igentligen betyder något, jag håller mig till det ytliga. Varför vet jag inte. Det är väl helt enkelt så mystisk som jag är.. haha!

Kanske att jag är lite av en vampyr. Ja, så måste det vara!

Jag har nämligen blivit kär. Först i en film, sen i en bok. TWILIGHT! Herre min tid vad bra skit det är. Har inte kunnat släppa boken sedan jag kollade på filmen. Läser som en tok, på engelska också för den delen. Det är inte illa. Jag ska köpa böckerna på svenska sen tänkte jag. I´m Hooked! O det bästa är att det finns två böcker till. Eller kanske till o med tre böcker. Har ju givitvis varit inne på Twilight hemsidan och snokat runt som värsta fjortisen och där verkade det finnas fyra böcker i serien. Iaf så rekomenderar jag denna boken starkt, men jag tycker att man ska se den på film först eftersom de har fångat karaktärerna så bra där. Särskilt Edward Cullen, som jag tror varenda dam i biosalongerna blir lite kär i och kanske att alla herrar i biosalongen vill va lite som han, mystisk och onåbar för det flesta!!!
Bästa boken


O La La

Ett Stycke Pantskalle!


Snacka om bortgjord människa. Man undrar vad hon tänkte på när hon svarade på detta!

Like A Glööööve!!

Idag fick jag klänningen från ASOS.com. Den satt som en smäck, kunde inte varit bättre.
Nu längtar jag ännu mer till nyår, ska bli galet kul ju=)

Annars har vi haft redovisning i plugget idag. Det varade bara i 5 minuter men jag var faktiskt ovanligt nervös. Kanske för att det var hela klassen, det är man inte van vid. Den brukar oftast delas in i typ tre grupper men icke idag. Helt plötsligt var det väldigt många att prata inför. Men som det alltid är så är det bara en själv som tycker att man är nervös, ingen annan märker det. Och ingen annan verkar nervös heller för den delen. Det är så det e helt enkelt. Gäller att vara väl förberedd inför den långa presentationen i Januari. Men det kirrar jag o Ida, järngänget. Kanske att vi kan ha våra heta klänningar från ASOS då.. haha. Hade gjort underverk tror jag!!