Förändringar!

Små stora förändringar
Stora små förändringar
Omvärderingar
Omprioriteringar
Tankar Snurrar
Snurrande Tankar
Virravarr
Mishmash
Verklighet!

Idag bidrog jag med en gåva till cancerforskningen!

Helt meningslöst inlägg!

I helgen bär det av till Sthlm för att hälsa på mina små rosknoppar Nina o Aisha! =) Nina jobbar nästan hela tiden men vi får ta vara på tiden som finns=)
Har iaf stora planer för en myspysig helg i storstan, längtar längtar. Var nästan ett år sedan jag var i min gamla hometown så det ska bli gött med lite shopping o nattliv =)
Nä.. nu orkar jag inte riktigt skriva känner jag. Ska packa lite eftersom vi har ett fucking arbete att skriva klart imorgon o jag har stora planer för att åka till gbg imorgon kväll för lite kvalitetsmys med Juvelen! =)

Ni tror precis på det ni ser. Kanske är det så att vi kan utläsa mer av en situation än precis det vi ser!?

Livet borde levas baklänges!

Idag fick jag något som måste ha kommit otroligt fel på posten då rubriken löd "EN BRA NYHET FÖR DIG SOM INTE BLIR YNGRE!" med stora feta bokstäver... Yngre är det väl för det första ingen som blir, då hade det varit något galet o du hade levt dit liv bakomfram typ...

I brevet lyder även följande text.
 "Stockholms nattliv har länge saknat en ambassadör för dig som både är mogen i sinnet och vital i själen"
För det första så kan sthlms nattliv sluta skicka brev till mig då det var över 1 år sedan jag bodde där o för det andra är jag absolut inte mogen i mitt sinne, jag har tom en CP-gen (Ciccis Personliga Gen) har jag o Joel kommit fram till som gör mig ytterst onormal o omogen lite då då.

"Sista låten spelas vid fyra - en unik stängningstid, som öppnar upp en efterlängtad medelväg för dig som är vuxen nog att stanna ute efter tre, men gammal nog att gå hem innan fem."

????

"Psst! Du som numera tar legitimering som en komplimang kan eventuellt få bekräftelse hos oss. Åldergränsen är 25 år."

Pyttsan. Jag e faktiskt bara 24 o en månad, så så gammal som detta brevet säger att jag är är jag faktiskt inte, jag kommer ju inte ens in på bygget!!


Livet borde levas baklänges!

Det mest orättvisa med livet är att det slutar med döden!
 Det borde vara precis tvärtom. Man borde dö först, så var det avklarat.
Sen bor man på ett ålderdomshem.
Man blir utsparkad därifrån för att man är för frisk, hämtar ut pensionen
och när man börjar arbeta får man en guldklocka första dagen.
Man jobbar i 40 år tills man är ung nog att njuta av ungdomens sorglösa behag.
Dricker sprit och partajar och så är det tid för högskolan.
Så småningom har man kommit ända till småskolan.
 Att bli en liten unge och leka utan att behöva ta ansvar.
Sedan blir man baby och tillbringar de sista nio månaderna i spa
med lyx som centralvärme och matleverans.
Sen slutar det hela med en orgasm!


Lagt kort ligger!

Idag har jag spelat mina kort rätt kan man säga..
Gick upp i gryningen (8.30) för att masa mig iväg till plugget kl 9. Hela gänget verkade vara ungdefär lika mosiga med morgonfrisyrer o sömn kvar i ögonen. Hade iaf föreläsning i 3 timmar, lunch o sen skulle vi kolla på film. "mitt liv som hund" läraren satte på filmen o sen dundrade han där ifrån.. Skit bra eftersom det 10 minuter in i filmen var hack ungefär var 5 sekund. Efter en halvtimma var alla galet arga o gick där ifån. Frågan är nu om man verkligen kan ha en uppgift på 5-7 sidor om en film som läraren inte kan erbjuda en att se!?!?! Så nu måste vi istället hålla på med olagligheter o kanske behöva ladda ner filmen.. Usch o fy, sånt tycker vi inte om!
Så det blev inget filmtittande i eftermiddags. Istället, o hör o häpna, gick jag hem o pluggade.. Damn i´m good! Att man aldrig sluta överaska sig själv=) pluggade i typ 3 timmar tom..=)
De senaste två timmarna har dock spenderats med att kolla på alla foton på datorn o få nån form av strategi på dem o även lagt över alla bilder från mobben...
Nu ska jag nog försöka läsa lite till i den lilla psykologiboken o hänga i soffan. Är trött på min pinnstol.

Såg något himla konstigt idag när jag skulle hem från plugget med jacka, vantar, halsduk o mössa o ändå frös.. Var tvungen att ta ett kort på det..
'
image391

DE HAR FLIPFLOP PÅ SIG!!! Den 19 november!
De där utbytesstudenterna aka. Aliens är allt bra konstiga!

En liten parantes bara!

Tycker jag har blivit på tok för dålig på att skriva blogg på senaste halv året eller så. Min tid bara rusar iväg, vet inte vart jag gör av den, men försvinner snabbt som tusan gör den!

Denna veckan har första delen spenderats i Gbg. Hade den briljanta idén om att jag skulle ta tåget från gbg vid 7.10 för att hinna till föreläsningen kl 9. Detta betydde att jag skulle behäva gå upp vid 5.30.. behöver jag säga att det blev ändrade planer då jag e pinsamt morgontrött o är djupt imponerad av alla kompisar som vaknar av sig sjävla vid typ 9... Hur gör man? Lär mig!!!!
Har haft ett par dahar i skolan iaf o ett par dagar på jobbet också. Julpyntade igår, o fy tusan va det julpyntades.. Är så fint så fint nu så man blir helt romantisk av allt rött o gnistrande... =)

.. Åh, big surprise!!! Nu kom min Juvel överaskande in i min lägenhet!!! Underbart o gladare kan jag inte bli=)... fortsätter detta någon annan gång, har intre direkt tid att skriva längre.. tihoooo!

Pinsamt!

Sitter o kollar på Idol här hemma i min ensamhet. Både jag o kärleken jobbar denna helgen så det blir ingen mysfredag o jag e för knaslat för att ta mig hem till Erika o Becca för mys. Så här ligger jag o ruttnar helt alene!
Anyways. Nu är det reklam, som vanligt i idol, sjukt många reklamer! o till råga på allt är CAROLA med i juryn.. HALLÅ???? Av alla artister i hela Sverige tar dom dit Carola som var en idol för typ minst 100 år sedan.. I do not like that woman. Men hon kanske kan ge Kirshti ett halleluja moment om vi har tur.. Alltid nåt!!!

Morsning!

Bööööna i grusgropen!

ikväll är typ alla jag känner från plugget på kåren.. Inte för att va fulla o goa utan för att arbeta. jag är inte där, ställer inte upp för laget sattsejja. Ansåg själv att mina insatser kan man lika gärna va utan, kan ju ändå inte tappa upp en öl + att jag ska jobba imorgon o därför behöver duna in i tid.. Jag behöver alltså inte ha dåligt samvete för att jag ligger hemma o päser o äter glass medans alla andra får gå runt i alkoholstanken med massa fulla studenter halva natten.  Jag har istället ägnat kvällen åt att städa o lägga över alla bilder på datorn till skivor. Jag har ju inte något virusprogram på datorn för tillfället.. Opps! Och när man e dator-retard skaffar man inte ett snabbt o lätt heller!

Helgen har spenderats i Gbg för mys m kärleken o liten personalgalej för att vi klarade sommarens säljmål. Startade fredagseftermiddagen med lite folkrace. Trodde in i det sista att jag skulle banga ur men kände att detta var något jag måste göra när chansen ändå ges. Kallt som satan var det men ganska kul. Börna runt i lera i två heat, min bästa tid va 3 blankt. 3 långa minuter som gjorde att jag o Linda kom på en delad sistaplats! Vi kom fram till att folkrace är en killsport då de tjoade o tjimade o patade om enorma adrenalinkickar. Jag o Linda stog mest o frös i våra oversize-overaller o längtade till vin o värme!
Hade sedan lite mellanfest på skinngruppen i mölndal där jag gjorde en fasansfull upptäckte. Vi har ett glasbord med en glasskål i. Vi har kommit på den geniala idén att göra detta till ett litet akvarie o vi i halmstad tycker allmänt synd om våra stackars guppies. det behöver vi inte göra längre, de stackars fiskarna i Mölndal har det värsta livet man kan ha. När jag såg skålen brast jag ut i ett skratt o sa " fy fan, har dom haft fiskar där i" medan Linda svarar " Dom haaaar fiskar där i" stackarna, gömde sig under det lilla gröna döda som låg o flöt på ytan.. O jag som inte ens är en djurvän(jag hatar nästan alla djur) tyckte tom synd om de stackars liven!
Kvällen spenderades på pianobaren med 5 rätters o en jävla massa alkohol, på Lilla London med mer öl och för en kortkort efterfest i lägenheten men när jag hittade en fluga i mitt vinglas tog jag taxi hem till kärleken!

Annars har helgen gått i filmenstecken, oj så mycket film det har tittats på, vidoegubben måste va lyckliga över att vi finns=) Lite listmålande o en mysig middag hann vi också med. Massa kärlek har det varit, Love it!!!!! <3


  
  

 

   

 

För att sedan...

Idag har jag målat hela dagen på jobbet. Det tog mig o Linda 2 timmar att välja färg på färghuset o sen blev det ändå inte bra. Finns fan inga bra färger att ha till bruna soffor. Den lilla söta rosa rollen jag målade med såg efter ett tag ut som något dött o blött. Typ en kloakråtta, super äckligt!

Imorgon ska jag simma igen. Damn I´m gOOd! Sen ska jag frisera mig på något stajlish vis för att senare förmodligen dricka lite vin med Mina Favvo Erika! För att sedan gå upp dagen efter för föreläsning. För att sedan åka till Gbg. För att på fredag åka folkrace (Me gonna die) för att sedan få gratis mat o sprit på Avenyn. För att sedan måla lister o mysa en hel helg! Men just nu ska jag bara krypa ner i sängen o päsa!!! mMmmmm!


Capri-Sonne på er allihopa! (det är en jucie man köper i små roliga paket man dricker med sugrör, men jag tycker det låter som hejdå på något exotiskt språk. Det betyder säkert hej också på det språket, typ som Aloha....)

Tjo, Tjim o Splash!

Oh what a day!
Var första gången på 100 år som jag har varit helt ledig. Ingen skola, inget jobb, inget plugg.. no nothing!
Tog mig en låååång sovmorgon för att vakna upp utvilad o med nya krafter! Ringde alla viktiga samtal som har legat på hög ett tag o röjde undan det värsta stöket i lägenheten efter helgens olika events!
Sen åkte jag, Cissi o Nina till simhallen o motionsimmade jääääätte länge för att sedan leka lite i vattnet, åka kana o jag hoppade till o med från 3:an.. det ni!Efter det satt bikinitrosan uppe i livmoderhöjd o bikinitoppen som ett halsband. Kan konstatera att jag behöver köpa en bikini som är till mer för lek o bad än för stilla liggande sommarsolning! Efter lite bubbel bar det av hemåt igen för att senare hojja in till stan. Beställde klipptid som är mycket nödvändigt o köpte lite onödiga saker.. Opps!
O sen hände något som aldrig har hänt innan, Joel höll på att få en hjärtattack när jag berättade följande i telefonen:

J - Vad gör du?
C - Inte mycket, läser i den nya boken till plugget och lite o så där!!!!
J - *tystnad* va?? O fan.. eller jag menar va bra, lite ovant att höra att du sitter o pluggar bara!

Yepp. man kan säga att jag pluggade frivilligt idag. Är ju liksom 100 år till nästa tenta, behöver ju inte börja nu igentligen!!!


Avslutar detta blogginlägg med ett bildspel.

2 Bevis på att jag är värdelös på hushållssysslor:

image371image372

Tycker att blomman ser piggare ut på bilden än i verkligheten.. Any ways.. Skiten dog på 2 månader, trodde det skulle va en omöjlighet att ta dö på en garderobsväxt på 2 månader men men!

2 Bevis på att jag har sjukt rolig humor:

image373image374

PS. Imorgon får jag bilsjuss till jobbet.. LYX!!!!