Nu finns tid!

För jag jobbar, då finns det tid. Hoppas inte min chef, som även är min pojkväns syster ser detta. tror iofs inte hon skulle bry sig så mycket =)
När man jobbar i en butik på en liten ort märker man att alla känner alla och alla vet att jag är ny. Alla antar att jag är en i familjen också, kanske så det är i små hålor, där jobbar familjen i samma företag. Vet iaf inte hur många jag har sagt till "Nej, jag är inte en syster. Jag är Hannas brors flickvän".

Back to hard work, work!


Brev

Hur svårt ska det vara att posta ett brev? Brev borde försvinna, det är för långt till brevlådorna (nämnde jag att jag är lat?). Först ligger det på skrivbordet i en vecka, sen på hallgolvet framför dörren en vecka. Idag la jag ner det i väskan, har varit på stan och säkert gått förbi massor av brevlådor. Ligger brevet i en dem? Nej, det 'r kvar i väskan ute i hallen.  Snart är det ingen idé att posta det ju!
Imorgon, imorgon på väg till skolan, då tusan!!!!Titta, jag fick till o med med en bild!!!


Opps!

Nu tog det lite tid igen.
Nu är det inte för att jag inte har något att skriva om, jag kommer helt enkelt inte till ro. Plus att vi har två datorer. ne med internet och den andra med extern h-d där vi lägger in alla kort... Puh vad livet är jobbigt, funderar på att ta tag i det hela o flytta allt till denna datorn så kanske det blir lite mer innehållsrika inlägg. Vi får se, jag är lat. Då tar saker och ting tid.

+ att som jag nämnt i tidigare inlägg blir jag alltid ful på korten jag tar med min kamera. Märkligt, måste vara något fel på den. O jag lägger såklart inte upp kort som inte är perfekta.... hahaha hohoho hihihi!

Jag o Joel har köpt ett litet inredningsprojekt idag, det ska jag tusan ta kort på o lägga upp på bloggen, det blir veckans uppdrag för mig! ... Eller kanske början av nästa beroende på när vi tar tummen ur och sätter upp sakerna på väggen!

Det var allt för denna gången!

Morsning


En till...

Okey, bara för att göra mitt Mos glad får den här bloggen hållas vid liv ett tag till =)

Framför mig har jag 5 buntar med trisslotter (1250st), 4 buntar med tianlotter och en bunt med skrapbingo som ska skickas tillbaka till svenska spel.... har suttit o tittat på de där ett tag och börjat tänka på att det kanske ligger en miljonvinst på mitt skrivbord... Börjar bli väldigt nyfiket här nu, tänk om vi har en miljonvinst i lägenheten och sen skickar tillbaka den till svenska spel!!!!!! Puh, kommer tyvärr inte få veta det förmodligen o bäst är kanske det!

Igår satt jag vid datorn och skrålade med i varenda låt som kom på playlist, oavsett om jag kunde texten eller inte. Efter ett tag kom Joel o stängde dörren... fattade hinten, höll tyst några låtar men helt plötsligt satt jag där och skrålade igen. Om det är musik i min närhet så sjunger jag, så är det bara! Synd att inte gud gav mig en fin sångröst för att skona mina närar o kära.

Det värsta Joel vet är att åka en längre sträcka med mig i bil... Undra vad det kan bero på. Sist vi reste till Kalmar lyssande vi på Astrid Lindgrens sagor, anar att detta var för att slippa sången.. MEN, som tur är finns det låtar med i dem med...

Det här är min favorit av Astrid lindgrens sånger. Men som Ronja säger: Det ska va Lovis!

Vargen ylar i nattens skog,
han vill men kan inte sova...
Hungern river hans vargabuk,
o det är kallt i hans stova...

Du varg. Du varg, kom inte hit, ungen min får du aldrig...

Vargen ylar i nattens skog,
ylar av hunger och klagan...
Men jag ska ge'n en grisasvans...
sånt passar i vargamagar 

Du varg. Du varg, kom inte hit, ungen min får du aldrig...

Sov mitt barn i bädden hos mor,
låt vargen yla i natten...
Men jag ska ge'n en hönsaskank,
om ingen annan har tatt 'en...

du varg, du varg kom inte hit, ungen min får du aldrig.
ungen min får du aldrig....

Put it in a bubble and blow it away?

Dagens fråga är om jag ska fortsätta blogga eller om jag ska lägga ner det hela?
Uppdateringen har varit värdelös den senaste tiden och utan uppdatering kan jag lika gärna skita i bloggen. 
Jag ska fundera på det hela ett tag till så får vi se vad som händer, ingen idé att ha en blogg om den inte uppdateras ofta.

Av någon konstig anledning har jag ändå typ 5 läsare om dan, varför? Varför går man in på en blogg som typ aldrig uppdateras? konstigt konstigt.

Well, en funderare får det bli, tills dess ska jag läsa bloggar. För det är något jag ÄLSKAR!! Att få en inblick i kända o okända människors liv bara så där. Får se bilder, läsa vad de gjort under dagarna och ibland även om känslor och tankar. Det är FANTASTISKT!!!

Nåja, om ni vill att ciccet ska leva vidare kan ni ju lämna ett litet avstamp här på bloggen så kanske jag blir lite mer motiverad att ta tag i min blogg igen!

Bjuder på lite bilder från de senaste halvåret när jag ändå är på G!
jag är med på alla bilder, det är ju trots allt min blogg =)Nina var o hälsade på i Halmstad, det firades med fest!!Spex med kex!Jag o joel var på bröllop i maj, det var vackert och kärleksfullt!Jag har spelat twister, det är kul!