Instagram.

Nu har jag skaffat instagram, hängautlivetpåinternetnörd som jag är. Jag heter Ciccet där också eftersom jag har galet dålig fantasi. Har inte riktigt fått kläm på det än, men det kommer nog!

Någon utav er läsare som har instagram? Vill ju ha några sköna själar att följa!!!


Inte sova, nej nej!"Nej mamma! Inte sova, jag vill umgås!!!"


Och hans namn äro...Pysen har fått en namnbricka av pappa.
Några gånger dagligen lyfter vi upp han i luften och säger
"Prins Loe, den store och den starke!"
Det tycker Pysen är väldigt roligt och ler förtjust!

Har jag sagt att vi verkligen jobbar på att få Pysen till en ödmjuk kille som har båda fötterna på jorden....


Ps. När jag synonymade ödmjuk kom förslag upp som: anspråkslös, blygsam, undergiven, försynt och from.
Det är inte alls så jag ser på ordet ödmjuk utan för mig är har det ordet samma kaliber som sympati och empati. Ett BRA ord, det är bra att vara ödmjuk!!! Eller har jag helt fel? Vad säger ni där ute?


Söndagshäng.

Idag tog jag och Pysen en promenad ut till min syster med familj. Där bjöds det på lek och grill, mums!
Kusinen ville gärna ha Pysen i sitt knä och det fick hon, tills han i slutet av besöket tröttnade på allt detta pussande, gullande och kramande.
Gårkvällen.

Igår var vi hos N&M igen. Det är en Lördagstradition som började förra veckan och håller på till slutet av Augusti ungefär, yepp! Det var som vanligt en trevlig kväll med bebisbus, bebisnattande, god mat, god dryck, skönt snack och även lite lirande framåt småtimmarna.Minigrabbarna leker på en väldigt suddig iPhonebild.Storgrabbarna leker på en något suddig iPhonebild.Sen vaknade Pysen av att hans pyjamas var nerkissad så vi fick klämma ner han i Mr. Vs lilla dräkt, packa ner honom i vagnen och gå hem. Det var som vanligt en väldigt trevlig kväll med ett snabbt avslut!


Aaaajmm aaa laaaaajv!!

Jag lever, jag lever. Men det gör inte vårt internet, det ligger nere för tillfället och det är så krångligt och seeegt att gå in via telefonen. Ja, jag vet! Helt SINNESSJUKT hur bortskämda vi är såhär 2012 för det är egentligen inte alls krångligt och tar egentligen inte alls lång tid!

Jag tänker tillbaka till sena 90-talet tidiga 00-talet

Beeeee bo bo bo bo bo piiiiiii piiiiii iiiii IIIII iiiiii njööööö osv osv osv i all oändlighet!

Modemets tid då det inte gick att ringa och vara på internet samtidigt. DÅ tog det lång tid!


Förövrigt så heter alla i min lilla familj olika efternamn just nu. Men bara till den 16 Juni för då ska vi nog ha samlat ihop oss igen. Jag heter alltså inte Nordström längre, känns helt knasigt! Och nu har jag både fått brev och sagt mitt nya namn ute i offentligheten. Nu ska jag bara skaffa nytt körkort, visakort, pass och alla andra kort som man har + byta mail osv osv osv.

Men idag är det Lördag och det får vänta för vi kör en favorit i repris med lite lördagsmys hos N&M&V. Grabbarna tjatade så mycket om att de ville ha en sleepover igen så vi snälla föräldrar lydde såklart!

Party.

Igår var vår lilla familj uppe hos Nina och Marcus och deras lilla grabb för lite Lördagshäng.
Grabbarna hade sin första sleepover och snusade sött på övervåningen. På undervåningen blev det riktigt party och vi körde hela rubbet: Rött vin, rosévin, vittvin och mousserande vin. Kan inte säga annat än att jag känner mig något bakis idag, vilket inte kräver så många glas vin nu för tiden. Och vilken sällsynt känsla det är! Sist jag var bakis var den 1 Januari 2011. Halleluja, livets goda festligheter är tillbaka och jag ser fram emot en vår och sommar med härliga vänner och gott vin.Ett halvdåligt kort på papporna....Ett bättre kort på papporna efter att de fixat till sina frisyrer...

Verkligen stor skillnad på håren, verkligen!


Hjärta.Pysen tyckte det var lika bra att sitta i leksakskorgen idag så han gjorde ett svanhopp rätt ner på leksakerna.
Eller så kan jag skriva att ord är överflödiga till denna bilden, den talar sitt tydliga språk helt själv!


Tiden.

På tal om det här inlägget. Det är helt otroligt vilken utveckling de små liven är med om sin första tid i livet.Pysen för snart sju månader sedan. Betydligt mindre, betydligt mer hår och med sne näsa.
Gullunge!


Mmmmm Mat.Pysen äter kex och funderar på livets stora gåta (Alternativt tittar på fåglarna). Jo det är sant, han har ett kex i handen...Nu har han släppt det. Det är degklumpen som ligger där på brickan. Tasty!!


Yellow ABC!

Jag och Pysen hade lite klipp och klista verksamhet här igår inför somarens stora dag. Om det blir något av det hela återstå att se, inte det lättaste att få det bra.


Godnatt min skatt.

Vår lilla ungen har verkligen vänt upp och ner på vår sömn och jag vet inte riktigt hur lång tid det ska ta för han att förstår att det är skönt att sova. Och det är helt OK att sova hela nätterna! Hur som helst så är han snabbt förlåten på mornarna eftersom han är så underbart bedårande söt!Dagens morgonmys mellan mamma och pappa med en hel korg med leksaker.Tidigare ikväll. Efter mycket stök och bök i sitt rum (Japp, nu har han äntligen fått ett eget rum) så hittar vi honom så här. Lilla masken.


Ett Två Tre Transa

Joel tyckte att jag hade klätt vår son som en transa här om dagen men jag tycker att
 han är så jävla ball så han kan bära upp vilken outfit som helst!Världens bästa Pys i byxor och solglajjor från Lindex och tröja från Åhlens.


(Modeblogg nästa?)


Yrkesskada?

Nu för tiden då halva ens liv levs på facebook kan man även kränga sitt skräp där. Detta tycker jag är mycket bra och jag har nog fått ihop några 1000-lappar på prylar som bara låg och dammade här hemma. Du lägger upp ett kort med en liten beskrivning på prylen och ett pris. Vill du ha prylen så skriver du en kommentar på kortet bestämmer träff med personen som säljer och dealen är gjord, så sjukt smidigt. Inga jävla blocket konton och skit som ska öppnas och annonser som ska betalas för och så vidare. Hur som helst så ser jag titt som tätt på en del annonsen något som gör mig lite full i skratt (för att använda ett rart uttryck) och jag undrar: "Hur tänkte du nu?"
Tror säljaren seriöst att någon kommer ge 2500:- för varan när säljaren redan har "prutat ner" den i annonsen. Priset KAN diskuteras. Nä men jag tror jag tar den för 2500:- även fast säljaren UPPENBARLIGEN kan tänka sig att gå ner i pris?

Eller är det bara jag som är lätt yrkerskadad och folk faktiskt köper för det utsatta priset?
Nej, så dumma kan väl ändå inte folk vara?
Eller?

*klia klia klia klia*

Eller ännu värre: "priset kan diskuteras vid snabb affär."
Vem bestämmer om den är snabb eller inte?
Näää, du var inte tillräckligt snabb så du får köpa för utsatt pris, tyvärr!

WTF liksom!

Back on track för en timma eller två.

I Lördags vad jag och Joel i Gbg med syrran och henne gubbe. Det var ett snabbt stopp på IKEA och sen shopping inne i stan. Jag hittade en vansinnigt fin kjol så nu får det gärna bli sommar, eller i alla fall vår!
Sedan gick vi och åt på en restaurang där det var äcklig mat och dålig service för att sedan bege oss mot kvällens event.

Syrran och hennes kille har flyttat sina sparpengar till SBAB och fick då 4 biljetter till Petter och Lasse Berghagen. Förväntingarna var låga som de lågaste klackskor men jävlar vad bra det var. De hade lyckats att få ihop det riktigt bra med sköna mellansnack där de verkligen bjöd på sig själva!!

Lasse Berghagen: " På 70-talet var jag den enda som låg på Lill-Babs och Svensktoppen samtidigt!"

Ja, ni förstår. Ungefär den stämningen var det under 1½ timma!

Efter konserten var vi riktigt i gasen och både jag och syrran var riktigt sugna. Sugna på att ta på oss dansmackorna och klubba samtigt som det sög i vintarmen efter meeeeer fest, mer fest, mer viiiin!!!!

Detta är en väldigt sällsynt känsla nu för tiden och den dog fett jävla snabbt efter ca. 15 minuter i en bil hem mot H.stad igen!

Och så var det med det!


Petter och Big L Berghagen någonstans där framme.

Och för er som undrar varför vi stod så långt bak så var det för vi tänkte att alla gamlingar med dålig syn behövde stå långt fram (de som kom "springandes" med händera för öronen i panik mot utgången när Petter brassade på ordentligt under Såklart!)... och så ligger baren precis till vänster ur bild!!

Ringrostig.

Snacka om att jag har blivit ringrostig (Rost på en ring eller vad för rost egentligen?) med att blogga. Mitt inlägg igår fick ju inte ett endaste rätt ens i rubriken.

Det ska INTE stå Damm av, pusta upp. Detta är ju alldeles för ologiskt till och med för mig. Det ska GIVETVIS stå DammA av, puTSa upp! Herre gud, någon måtta får det vara!!!

Genväg blir senväg...

... Sverige med sina fräsiga ordspråk!

Hur som helst så var familjen på husvisning igår och jag skulle kolla vart det låg så vi skulle hitta dit helt enkelt. Möttes av något som för mig är sjukt ologiskt:Borde inte Rutt 1 vara den kortaste sträckan och Rutt 3 den längsta?
Förslag nummer 1 borde förslagsvis vara det bästa förslaget, i alla fall i min värld!?
1,2 km skillnad mellan Rutt 1 och Rutt 3. Behöver jag säga att vi inte valde Rutt 1.


Huset föll oss för övrigt inte i smaken då det var väldigt mycket att byta ut och renovera på det. Tur att jag inte har
glömt än!!!!

Världens bästa Juvel.

Jag ska berätta för er att jag har världens bästa blivande man, på många sätt och vis!
Här om dagen fick jag en "liten" present av han som gjorde mig mycket mycket glad!!!!
Bara så där liksom!


(Egentligen får jag inte lägga upp grejer om Joel längre (No more Joels juveler=() men detta är nog OK tror jag =))


Damm av, pusta upp!

Oki, skärpning på mig! Nu ska jag ta tag i bloggandet igen!!!

Nu är köksrenoveringen ungefär klar, det där sista finliret är fortfarande kvar + målande av typ tre luckor. Varför spara tre ynkliga luckor för att måla separat? Det är en fråga jag ställt mig själv många gånger men det kändes uppenbarligen som ett logiskt beslut någon gång under renoveringens gång.
Det har även byts fönster i vår lägenhet under förra veckan och idag så den är fortfarande helt upp och ner men nu är det på väg åt rätt håll. ÄNTLIGEN!! Kanske att ni trogna bloggläsare får en liten inblick i vår lägenhet när jag tycker den är fin nog för allmän skådan. Ni kan räkna med att detta kommer ta någon stans mellan 1 månad och 10 år, skulle jag tro.

Annars har jag och Pysen varit i Kalmar och firat påsk och sytt på klänning. Okej, Pysen har inte sytt ett smack  (Pjuh!) och jag har sytt yttepytte lite men min mamma har sytt med flinka fingrar så vi kom riktigt långt. Vi måste hem en gång till i Maj och sen gör vi det sista i Halmstad sen är världens finaste klänning klar. Oj vad jag längtar till den dagen då jag ska få använda den.

Oki, detta blev ju ett urtråkigt inlägg och nu sitter Joel här bredvid och stressar mig så det blir inte bättre än så här. men hey, bättre ett tråkigt inlägg än inget alls... Eller?


Kösinerna Vingmutter.

Det här är förmodligen Sveriges, nä nu är jag blygsam igen, VÄRLDENS bästa och sötaste lilla kusingäng. Tänk vad roligt de kommer ha tillsammans!


På gölve'!

Det är märkligt att hälften av all vaken tid spenderas på golvet nu mera.

Eller så värst märkligt är det i och för sig inte med tanke på att vi har tre små busiga barn i familjen!


Busted!

Snacka om att bli uthängd!


Det där med mat.

Alltså jag kan inte riktigt bestämma mig om jag tycker det är kul eller tråkigt att laga mat, eller är det kanske både och? Själva för och efterarbetet är då ingen hit men själva lagandet är ju roligt.

Ekvation

Planera = Lite roligt om inspiration finns
Handla = Tråkigt fast börjar växa på mig
Laga = Roligt när det blir gott
Diska = Väldans tråkigt

Summa

Jo, men det är helt okej det här med matlagning.

Och varför skriver jag kanske VÄRLDENS tråkigast inlägg om mat? Jo, för jag tänkte skryta lite såklart! Igår gjorde jag risotto för första gången och det blev helt fantastiskt gott. Och jag som har hört och trodde att det var super svårt att laga detta, men ack så fel mänskligheten har!Sveriges goda... Nej, varför vara så ödmjuk? VÄRLDENS godaste svamprisotto tillagad i ett halvfärdigt renoveringsobjektskök på bästkusten!

Det där med mat.

Alltså jag kan inte riktigt bestämma mig om jag tycker det är kul eller tråkigt att laga mat, eller är det kanske både och? Själva för och efterarbetet är då ingen hit men själva lagandet är ju roligt.

Ekvation

Planera = Lite roligt om inspiration finns
Handla = Tråkigt fast börjar växa på mig
Laga = Roligt när det blir gott
Diska = Väldans tråkigt

Summa

Jo, men det är helt okej det här med matlagning.

Och varför skriver jag kanske VÄRLDENS tråkigast inlägg om mat? Jo, för jag tänkte skryta lite såklart! Igår gjorde jag risotto för första gången och det blev helt fantastiskt gott. Och jag som har hört och trodde att det var super svårt att laga detta, men ack så fel mänskligheten har!Sveriges goda... Nej, varför vara så ödmjuk? VÄRLDENS godaste svamprisotto tillagad i ett halvfärdigt renoveringsobjektskök på bästkusten!

Föräldraupptäckter: Toys

Leksaker is the shit när det kommer till barn över säg 3 månader. Jag har inhandlat ett rejält gäng med leksaker till pysen i veckan för han hade BARA gosedjur och hur kul är det att leka med?

Hur som helst så är han duktig på att underhålla sig själv och detta tar vi i akt på morgonen för att få sova lite till. Nåja, kanske inte sova men vila i alla fall, för ungen kan snacka. Konstant! Undra vem han har fått det ifrån?Leksaker och andra lekvänliga prylar som rubikskub och handtaget till en pipflaska.

Minus med detta är om leksakerna ligger kvar i sängen hela dagen och när man ljudlöst försöker åla ner under det prassliga duntäcket landar på en runikskub.

Föräldraupptäckter: Toys

Leksaker is the shit när det kommer till barn över säg 3 månader. Jag har inhandlat ett rejält gäng med leksaker till pysen i veckan för han hade BARA gosedjur och hur kul är det att leka med?

Hur som helst så är han duktig på att underhålla sig själv och detta tar vi i akt på morgonen för att få sova lite till. Nåja, kanske inte sova men vila i alla fall, för ungen kan snacka. Konstant! Undra vem han har fått det ifrån?Leksaker och andra lekvänliga prylar som rubikskub och handtaget till en pipflaska.

Minus med detta är om leksakerna ligger kvar i sängen hela dagen och när man ljudlöst försöker åla ner under det prassliga duntäcket landar på en runikskub.