16 Juni.

Då har jag varit fruga i en vecka och det känns så fantastiskt bra. Ungefär som innan fast lite bättre, lite vuxnare och lite mer blingit! Det var helt klart en av de bästa dagarna i hela mitt liv och den trängs där på toppen med Pysens födelsedag, min studentdag och dagarna på Hultsfredsfestivalen när jag träffade Joel. Tänk att vi har en alldeles egen dag nu, 16 juni! Cerminin i kyrkan gick finfint. Jag trodde jag skulle vara superduper nervös i kyrkan och gråta som ett barn men icke. Jag kände mig lugn som en filbunke och höll mig ifrån tårarna under hela tiden, dock med vissa svårigheter några korta stunder. Festen blev GRYM med skön stämning, allsång, god mat och god dricka, elva tal och tre spex och middagen avslutades med några valsliknande steg framåt 22-tiden! Sedan var det party paty party och fram åt 02-tiden kastade jag och Joel in handduken efter att ha varit igång sedn 06 på morgonen. Sista kvar på festen var mina partyprissar till föräldrar som var kvar till 03.30-tiden, sköningar <3
Jag har inte fått så många bilder än men jag har hittat några fina på min vän Johannas blogg som jag tog mig friheten att sno av henne. Hoppas det är OK Jo-Jo din galna, vilda, underbara, sköna böna!
Pysen i kyrkan.
Världens coolaste (och minsta) bil.
Skål på dig herr Vallström!
Min underbart fina klänning som min talangfulla mamma har sytt.
Hade gärna bott i denna klänningen resten av mitt liv!!

Ett valsliknande steg.

 

En underbar dag från början till slut. Har fått en del frågor om vilken musik vi hade i kyrkan så här kommer en lista med dem också. Ni får leta upp dem själva men alla finns på spotify!

I kyrkan hade vi två solon som våra fina vänner Nina och Peter framförde på sång och gura.

Anywhere is paradise - Stefan Andersson

You are the best thing - Ray LaMontagne


Som ingångsmarschen tog vi en klassiker för att väga upp det hela som världens skönaste kantor brassade av på orgel. Och som utgångsmarsch spelade och sjöng Nina och Peter en trevlig liten sång som skulle sätta stämningen inför festen:

Bröllopsmarsch ur en midsommarnattsdröm - Mendelssohn

Cant keep it in - Cat Stevens


Vi valsade sedan runt till en gamla Svensk goding som vi tyckte passade till våra valstalanger.

(Detta gjorde vi alltså inte i kyran utan senare på festen... om någon nu inte fattade detta;))

Evert Taube - Brudvals

 

Gift er allihopa där ute!!!! Det är så värt all planering, all tid och alla pengar i världen för det är helt underbart att få dela en sådan dag tillsammans med sin kärlek och alla sina nära och kära!

 


Kommentarer
Postat av: Moa

UNDERBART !!!!!

Älskar dig min fina fina fina vän :)

Postat av: Johanna

Det är bara roligt att du tyckte om dem fina du!:) KramKram!

2012-06-24 @ 17:53:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback