party

Igår var det party för hel slanten. Jag har inte varit ute i Halmstad på år och dar känns det som, så det var läge att festa till det ordentligt.
Kvällen började igentligen redan på dagen då jag och Linda tog en vinlunch på stan, vilken lyx! Jag har nog aldrig haft en vinlunch innan. Kändes lite halvknasigt att gå runt och shoppa lite halv vinslirig efter två glas som verkade gå rakt upp i knoppen. På kvällen åkte jag hem till Linda där vi slurpade i oss en flaska skumpa och sjöng singstar så högt så att det skakade i piller brukarna nere på apoteket (hon bor alltså över ett apotek). Efter några timmar där åkte vi in till stan för att gå på en annan förfest med massa brudar. Jag o Linda var minst 10 år yngre än alla andra, MEN trots denna ENORMA åldersskilnaden var det skoj!
Efterår gick vi vidare till lilla Helwetet där det var någon 30+ klubb... ja, hrmf. Var väl så där kul, när de spelat ett ABBA medly 3 gånger så gick vi vidare till Bond istället för att avsluta de sista 45 minutrarna av kvällen där. (hade bestämt mig för att inte gå hem en sekund innan 3 och efter det skulle det vara nattamat). Det var kul, jag satt mest och pratade med en snubbe om... schack, av alla samtalsämnen som finns här i världen.. satt även och messade till mig själv när de andra brudarna dansade tryckare för att avleda alla eventuella danspartners. Så här skrev jag "Nu skriver jag ett mess till mig själv för att ingen ska bjuda upp mig. Fy fan för uppbjudningar. Längtar efter min juvel!" Så är det kl 03 på natten. Hur som helst så bar det av till Donken för cheeseburgare och jävlar vad gott det var. och helt plötsligt var man äldst ålderstignast på stället. Knatade hemåt efter detta och deckade i sängen, SKÖNT!

Det var faktiskt en hemsk rolig kväll men nu är jag nöjd för några månader fram över igen. Nu längtar jag efter solskinande fågelkvittande uteserveringar som serverar kall öl, no more svettiga-fulla-armbåge i sidan-dansgolv!!!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback