Miss Bubble + Miss Mash

Saknar Mitt Mos en massa.. Var länge sen vi hade umgänge på tu man hand.. nackdelen med att flytta från hemstaden.. man saknar allt godis hemifrån! Det konstiga är att när hon bodde i USA ringde vi en gång i veckan i ett år, men när vi bor 30 mil ifrån varadra ringer vi inte lika ofta.. Är nog iofs för nu kan vi ringa hela tiden om vi vill, i USA hade vi ju våra telefon tider.. hehe!!! "Om det blir fördröjning får ni avsluta med Kom!"
Har iaf haft härliga tider. Road Trip i Europa - Italien, Tyskland o Schweis.. Utomhus biografen Var het, varenda kotte rökte gräs..
Min resa till USA.. Oh My! Mycket som hände där får förblir osagt på Svensk mark.. Men jääävla vad kul vi hade!
Sommar i Borgholm i den äckligaste lägenheten Ever o med världens snukigaste granne som vi dela dusch med, gick snabbt o investerade i en hasp då det inte fanns nåt lås på duschen.. haha! På Strand hotell hände det både det enda o andra.. Naught Girls.. STORT fniss!
O alla tusen övernattningar på Jutegatan o Gustav Adolfsgatan.. roligaste på hela utgången var ju att vakna upp i de röda sofforna o ligga o skratta åt går natten.. Inte så uppskattat av Andy dock.. haha!
Åh.. Minnena är såååå många! Hoppas det blir en liten påhälsning SNART!! Saknad ju....=/


Kommentarer
Postat av: Moa

Smurfen !

Sitter o kollar runt i din blogg.. Och detta inlägg bara älskar jag ! Oj vad vi har varit med om mkt tillsammans :) Vi är klockrena tillsammans !

Hoppas vi ses snart stumpan. Love you big times PUSSEN


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback