Vår i luften.

Jag kan ju lika gärna göra som alla andra och blogga lite om våren. Det är på något vis lite svårt att låta bli att nämna de där första tidiga vårdagarna. Igår var det 11 grader i skuggan här i Halmstad och min vinterjacka var på tok för varm. Har dock inte riktigt vågat prova vårjackorna än för risk att de är alldeles för små och då kommer jag förmodligen dö lite i själen och det vill jag inte!

Det blev i alla fall en dag fylld med massor med roligheter, jag i min vinterjacka och Pysen i sin vårjacka. Vi började förmiddagen med att gå på babyrytmik och det var skoj tyckte både jag och Pysen. Vi fick spela trummor och maracas och så sjöng vi också och gjorde rörelser. Efter sångstunden gick vi och Vegas och Nina hem hit för att äta lite lunch och sen gav vi oss ut på en promenad i det fina vädret.

På eftermiddagen kom AnkiPlonk hit för lite kvalitetstid på ballkongen. Vi lyxade till det med vin, druvor, ost och kex. Mums så gott! Förra gången Anki var här hade jag köpt en brieost som var så fasansfullt äcklig. Jag rotade till och med fram förpackningen ur soporna så vi inte skulle göra samma misstag och köpa äcklig ost igen och så här stog det på förpackningen:

"Ostarnas konung enligt osttävling i Paris i böjan av 1800-talet. Smak av ladugård och rostade nötter. För att göras full rättvisa ska den helst serveras ensam och rumstempererad."

MED SMAK AV LADUGÅRD!!!!!!!!!


En ladugårds fri ost!Pysen fick såklart också ett kex.

Sen kom Joel hem och Joel och Anki retade varandra som vanligt under ca. 2 timmar och sen gick Anki hem.

Slut på dagen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback