Föräldraupptäckter: LIVET!

Herre min tid. Herre min skapare.

Det är klart som korvspad att jag viste att livet skulle förändras efter bebis. Men HUR mycket det skulle förändras är ju helt omöjligt att veta!


- Jag får ALDRIG sovmorgon. ALDRIG! Pysen vet inte vad helg innebär, den lilla filuren.
- Jag älskar en liten person så mycket mer än jag viste att det gick att älska.
- Jag tittar på klockan mer än jag någonsin har gjort innan. Allt ska planeras utefter litens mat och sovklocka.
- Jag har under de senaste 5 månaderna behövt klä mig varje dag i kläder som ger mig access till mina  tuttar. Längtar efter att kunna använda resterande 93% av min garderob!
- På tal om garderob så har jag nu på mammadagar investerat i en fleecetröja, det trodde jag ALDRIG. Om det har med mammarollen eller bara att jag börjar bli gammal (och klok) får förbli osagt. Jag kallar den i alla fall för ful-fleecen och jag har inte fryst en sekund denna vintern, halleluja. Bäst investeringen ever!
- Jag har glömt bort hur det känns att ha en väska över armen, barnvagnen är nu mera min bästa accesoar.
- Jag kissar (och bajsar också för den delen) alltid (när inte Joel är hemma) med öppen dörr för att ha liten inom synfält.
- Jag är stolt som en tupp över minsta lilla ljud som kommer ur liten mun. Jag spinner som en katt av minsta lilla ny handfattning som Pysen lärt sig.
- Jag sjunger och trallar och lockar och gör konstiga ljud dagligen vid matbordet för att få Pysen att ta "bara en tugga till".
- Jag har de senaste veckorna spenderat mer tid i mitt kök än vad jag gjort sammanlagt på de 3 åren vi bott i lägenheten. Den där mat och sovklockan igen. Och detta trots
burkmat!
- Jag vet nu att en natt kan vara hur lång eller kort som helst, beroende på hur mycket du får sova. Detta kräver ett separat inlägg för att bena upp det här med nätter och bebisar. Återkommer!
- Jag tycker nu att det är sent att gå och lägga mig efter 22, det var tidigt för mig innan jag fick barn.

Jag skulle kunna fortsätta i all oändlighet med denna lista men förmodligen så har de flesta tappat intresset och slutat läsa vid det här laget. För mig är det dags att avsluta dagen då klockan har blivit på tok för sent!  


Kommentarer
Postat av: Lisa Engblom

Superkul att läsa din blogg cicci! Kram Lisa och Svante :)

2012-03-05 @ 06:34:48
Postat av: Lina

det är därför man skickar ett medelande innan man ringer till varandra nu för tiden, man vet aldrig när någon lyckats få en sekund av skönhetssömn, oberoende av vad klockan är!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback